Máte někdo zkušenost se samovolným potratem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
20.12.08 21:18

liky, tak se mi zdá, že ta péče o těhotné v Irsku trochu pokulhává :? . Nebo na to mají praktičtí doktoři nějaká zvláštní školení? A aby ses musela s bolestma ještě doprošovat kontrolního vyšetření v nemocnici, to je vrchol :evil: . Mně bylo v nemocnici řečeno, že jakmile nastane krvácení, bolesti nebo jiné problémy (zvýš. teplota atd.), tak mám okamžitě naklusat ke svému Dr. nebo přijet do nemocnice. A to samé mi řekla i sestřička od Dr. Taky jdu v pondělí na KO, tak si budem držet palec, ať dobře dopadnem :wink: . V tom Irsku už jste natrvalo, nebo plánujete někdy návrat do Čech? Z těch právních pojmů, které do nás ve škole valí, mám taky někdy pěkný mumrajs, ale snad to k něčemu bude..
zari , tak to jste asi nebyly vy, tuhle mamku s Nelinkou jsem tam vídávala ještě letos. My teď taky nechodíme, možná od března..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
23.12.08 12:03

ahoj vsem, preji krasne a pohodove vanoce a happy new year… :-)
my odlitame v noci do Tunisu, potrebuji zmenu i kdyz je mi dost zle… po vysetreni v nemocnici zjistili, ze tam je asi nejaka infekce, zaroven mi stavkuje cele telo - mam anginu, chripku, prujmy a ja nevim co jeste dohromady… proste mi odesel cely imunitni system… :roll: beru silne antibiotika a dalsi prasky, ale na dovcu me doktor pustil, i kdyz ji prolezim v hotelu…pro moji psychiku to pry bude lepsi nez lezet doma a jeste se uzirat, ze jsme prisli o vsechny penize vlozene do dovci…/ted vypadam jak pekny skrt, co mu jsou penize prednejsi nez zdravi, ale neni to tak/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
23.12.08 12:18

Ahoj Liky, taky Ti přeji krásné vánoce, brzké zotavení jak po fyzické stránce, tak i po psychické. Dovolenou si krásně užij, jen je škoda, že tam jedeš nemocná. Pěkné vánoce a šťastný Nový rok.....ve kterém snad se nám poštěstí a příští vánoce budeme mít doma malé drobečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.12.08 17:34

Ahoj holky,

taky přeju pohodové svátky a snad lepší příští nový rok, abychom se mohly těšit s krásných zdravých miminek.

Liky, snaž se dát co nejvíc do pořádku, užij si dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.12.08 22:54

Ahoj holky, taky se přidávám k přání krásných a pohodových Vánoc a příští rok minimálně mimísky v bříšku!
liky, ty se brzo uzdrav, ať z té dovči taky něco máš! Šťastné a veselé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
4.1.09 19:36

Ahoj holky, tak mám po svátcích, jak jste je prožili? My bezvadně, řekla bych zatím nejlepší vánoce a to díky Nelči. Dnes nám tady napadl sníh, tak konečně zima, jak má být.

Liky: tak co dovolená? Je to lepší?

My už se tento měsíc snažíme, tak jsem zvědavá, pořád nějak doufám, že to vyjde na poprvé, ale to jsem asi naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
7.1.09 20:30

zari, tak to držím palečky.Už bych taky chtěla, s napětím čekám na první MS abysme mohli začít sexovat aspoň s ochranou, manželovi ten půst už leze na mozek… :P :P

No já jsem přes svátky trochu nervila, na štědrej den jsem zase začala krvácet, i když slabě, trvalo to skoro až do silvestra, naštěstí už se to uklidnilo, tak už se cítím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
8.1.09 15:10

ahoj, nejak jsem nemela chut tady ani nakouknout, aby mi to nepripomelo to vse co se stalo pred vanoci, ale nakonec mi to nedalo :D
Tak dovca v Tunisu byla nakonec super, i kdyz jsem byla unavena, bolava, nesmela pit alkohol, sexovat, koupat se…atd. / i kdyz se priznam, ze posledni dve cinnosti jsme jeste pred koncem dovci stihli :oops: /
Jsem uz i po kontrole v nemocnici, rekli, ze to je v poradku…jsem jeste doma, spis pro to, ze moje psychicke rozpolozeni a silena chripka[v tunisu 20 st., tady 3] me do prace moc netahnou..... ale uz mi dnes volala kamoska, ze se bude propoustet, takze budu se muset jit ukazat, at me nevyhodi… tady v UK je to s krizi ted hooodne spatne…
ROXI - moc jsem nepochopila - to krvaceni o vanocich nebyla MS?
ZARI - a po jak dlouhe dobe se snazite??

a s tim pustem jsme to nevydrzeli do MS, tady v UK doktori rikaji, ze pokud nejsi po kyretazi/ted si nepamatuji jak to mate vy, pardon/ ale po spontannim potratu jako ja, muzete sexovat hned, a o ditko se snazit klidne i po prvni MS… ale ja nemam uz odvahu, otehotnela jsem hned - prvni potrat zacatkem srpna, otehotneni zacatkem rijna, ale oba potraty byly na chlup stejne v 10.tydnu… pry ale bezdetne pary jsou stastnejsi jak ty s detmi… tak i kdyz tomu neverim, argumentuju s tim pred rodinou i sama pred sebou… :) a nechavam si napsat antikoncepci… na jare planujem dovolenou v CR, tak zajdu i na gyndu, jestli se da neco zjistit proc to tak je… treti potrat za stejnych okolnosti bych uz nezvladla,ale to uz jsem psala…
Hezky den vsem a omlouvam se za dlouhy prispevek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
8.1.09 19:28

Ahojky,

Roxo:tak to krvácení je zvláštní pokud to nebyla MS, i délka by odpovídala. A sexovali jsme 3 týdny po kyretáži, doktor říkal, že 14dnů stačí. Co doktor to názor.

Liky:to je bezva, že jste si dovolenou užili, hned bych jela taky. My teda v sobotu jedem na hory, ale tam si moc neodpočinu. Jde poznat, že tě to hodně vzalo, přece jen, když už je to víckrát, tak je to asi na psychiku hodně náročné. Já asi tím, že doma mám Nelču a potrat to byl první, tak jsem to asi hodila za hlavu dost brzo, už na to ani nemyslím. Se snažením jsme počkali po druhé MS,tak uvidím, vím, že teď budu hodně nervozní, kdy se to podaří, a to taky není dobré. A až se to podaří, tak budu zas nervozní, jestli to vyjde. Bude to ještě boj. Určitě se nech vyšetřit v ČR, mě říkali, že pokud by byl druhý potrat, posílá se už na genetiku. Tak držím palečky, ať si to trochu srovnáš a přestaneš na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
9.1.09 09:47

Zari, MS to nebyla, ta asi dorazila dnes hurá, hurá :dance: Bolí mě děsně břicho a jsem na zabití, jak jsem protivná :oops:

Liky, fajn, že sis to tak užila, neboj my už tu depkařit nebudeme, takže zase někdy zajdi, za chvíli se tu budem znovu snažit o mimča a hned bude veseleji :D To vyšetření si určitě nech udělat, mě to nabídli už po prvním potratu, takže by to neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.1.09 11:17

Roxi, tak to ti gratuluji :D hlavne k te bouri co pak doma nastane :D :D

ja se z depek uz tez dostavam, zivot jde dal… jen mi to vse zamavalo psychikou, protoze nekolik let jsem se smirovala s tim, ze budem bezdetni/na umel.opl.nemohu z jakoby zdrav.duvodu/a pak jsem najednou otehotnela 2× za sebou… tu genetiku chci podstoupit, doufam, ze to pujde, problem je, ze si v cechach neplatim zdrav.pojisteni, tak budu muset vse platit…coz je problem tez…i kdyz zijem v UK /nebo prave proto :) / penez moc neni…a utratit vsechny uspory na to, aby doktor rekl, ze pricinu nezjistil… :roll: ale nechci si stezovat, pujdu do toho tak ci tak…holt, biologicke hodiny uz netikaji, ale zbesile rotuji… navic ja mam 33 let, manzel 39…tak honem, honem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
12.2.09 23:13

Ahoj holky, tak jak je, tady to nějak zmírá, jak se máte?My jsme se vrátili z lyžování, zařizuju byteček a už se děsně těším na jaro.

Zari, co snazenicko, asi tenhle měsís pozvolna připojíme.

Liky, jak jsi na tom, co depky, už se cítíš líp?

Ostatní zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.09 16:35

ahoj roxi a ostatni, taky jsem si vsimla, ze uz nikdo nema potrebu udrzovat konverzaci…asi je to dobre, znamena to snad, ze holky uz maji jine starosti a potrat uz je netrapi… me trosku jeste jo…mela jsem nejake bolesti a problemy s mocenim, pristi tyden jdu k doktorce pro vysledky tak uvidime co se deje…
jak to ze zarizujes bytecek, stehovali jste se??? ja touzim po malem domecku, ale finance nejsou, tak jen snim…tady v sever.Irsku mame pronajaty bytecek/domecek s kouskem zahradky, ale nic se mi tu nechce delat, kdyz to neni nase,ze… tez uz se tesim na jaro, mam rada teplo a slunce… kdyz jsme tu jeli, utesovala jsem se tim, ze tu nebude moc zima…no zrovna tenhle rok je nejhorsi zima za poslednich 20 let a predminule leto bylo nejdestivejsi za poslednich 200!let… :roll:

zapomela jsem se prihlasit… vsechny zdravi LIKY

• Citovat
  • Upravit
3496
21.2.09 10:27

Ahoj holky, ano, diskuze tu celkem vázne, ale nemůžeme pořád brečet, že jo. Já dá se říct už na to vůbec nemyslím, mám teď trochu jiné starosti a myšlenky. Protože naše snažení asi....... :?: :?: :D

Liky: ať je vše v pořádku, určitě napiš, jak jsi dopadla.

Mějte se pěkně a myslete pozitivně...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
22.2.09 21:33

zari - dej vedet az bude ne :?: :?: ale :! :! … budu drzet palecky… :D

ja tady uz taky nakukuju jen ze zvyku, zivot jde dal… i kdyz jeste litam po doktorech a beru ATB, hlavni sily smeruji na duben, kdy jedu do CR a jsem domluvena s gynekologem na vysetreni / kdyz jsem vykladala me prakt.doktorce- nove, o gynekolog.peci v CR tak kulila oci a rekla at urcite jdu k doktorovi v CR…/
vsem, kteri sem jeste nakouknou preji hezky den, a hura!!!! zacina jaro/aspon tady v sev.Irsku/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty