Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Shana a můžu se zeptat, jestli jste za ten posudek (případně kolik) platili? Já bych byla ochotná těm stromům kvůli bezpečí ufiknout špičky, ale celých stromů se vzdát nechci - pro nás plní více funkcí - kromě toho bránění proti házení odpadků tak i lehce odhlučňují hlavní silnici, navíc u té silnice má soused reklamu, která je v noci silně osvětlená, takže ty stromy to hezky cloní, aby nám to nesvítilo do okna ložnice. Klidně bych tam vysadila něco jiného, ale to by se stejně čekalo x let, než by to tu samou funkci začalo plnit…
@JLP Platili, zadarmo bohužel není protože to není nic „povinného“ ze zákona ![]()
ale omlouvám se, nevím kolik, přímé papírování vyřizovala moje matka jelikož je oficiálně majitel pozemku :/
uříznout špice tuším jde vyřídit, a není to moc problém, ovšem problém je v technice. Musí se vyřídit povolení na vjezd těžké techniky a samozřejmě zaplatit tu techniku a lidi ![]()
celkově jde všechno ale nestojí to zrovna málo no ![]()
Všem díky za reakce - až nás zkontaktuje a já zjistím, co má „v rukávu“, tak se stejně asi obrátím na místní lesní správu nebo odbor životního prostředí - nebo na obojí ![]()