Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu.
Manžel zakoupil ve Sportisimu našemu synovi plavky, bohužel jsou mu malé, cedulky jsem neodstřihla, avšak mi bylo řečeno, že plavky z hygienických důvodů nevyměňují.
Mám nějakou šanci na výměnu? Nebo je to jako u spodního prádla?
Díky za odpověďi ![]()
Tak kdyz rekli, ze to nevymeni, tak to nevymeni. Ja jednou dostala plavky z tesca, taky maly a taky smolik ![]()
Plavky a spodní prádlo se nedají měnit z hygienických důvodů.
Jen mně napadlo, že i plavky se dají v krámě, v kabince zkusit, ne? ![]()
@Eva 13 to jo ale musíš přes spodní prádlo je to tam i napsané
@lpetra píše:
@Eva 13 to jo ale musíš přes spodní prádlo je to tam i napsané
Však syn si je též zkoušel přes slipy ![]()
@Eva 13 manžel jak si kupoval plavky ve sportisimu, tak mu přímo řekla, že kdyby mu neseděly, tak že je může vrátit
jako za zkoušku nic nedáš ![]()
@Eva 13 Ahoj,
pracuji ve sportisimu. My dětské plavky měníme, ale záleží na prodejně a vedoucí jestli Ti je vymění nebo ne ![]()
Díky všem, syn má už zítra plavání a já už teď nikam nedojdu, tak už mu je dám, snad to v nich vydží. Je to jen o číslo ![]()
@kiloka píše:
@Eva 13 Ahoj,
pracuji ve sportisimu. My dětské plavky měníme, ale záleží na prodejně a vedoucí jestli Ti je vymění nebo ne
byla jsem v Praze, v Palladiu
Holky, pro zajímavost obnovuju téma ![]()
Dneska mi v prodejně pokladní řekla, že plavky nelze měnit. Měnit je nepotřebuji, ale včera jsem posílala zpět plavky přes e.shop, kde vrácení samozřejmě normálně jde.
Jak to s vrácením vlastně ze zákona je? Mohu vracet, vyměnit plavky ze zákona, nebo opravdu ne? Děkuji
Do eshopu to můžeš vrátit, protože tam je ze zákona 14 denní lhůta na vrácení. V kamenném obchodě na to nemáš nárok, je to na jejich dobré vůli, tenhle druh zboží většinou neberou zpět z hygienických důvodů.