Sportovní kroužek bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4736
11.7.26 18:13
@Snopy123 píše: Více

Jezdí tak s dětma na zápasy fotbalu, florbalu, basketu i punk ping.
Opravdu ne všichni mají ambice dát děti na profi sport a vzít jim čas na jiné aktivity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.7.26 18:14

@vokishka tak jasně, že bude rozdíl i v těch DDM, vím že s námi na republice některé týmy byly z DDM, ale jinde se na nás zase zlobili, proč jsme přijeli na místní soutěž, že oni to dělají jednou za týden jako zábavu a občas nějaká soutěž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3930
11.7.26 18:24

Já jsem vyrostla bez auta a nemít auto můj první i druhý muž, sama bych si ho neporizivala a žila bez něj. Přijde mi, že se hodí jen občas a naprostá většina životních situací se dá řešit bez něj. Nerada jezdím autem, řídím blbě a jako spolujezdec to už úplně nesnáším, bojím se. Nicméně, bydlím v Praze.

K tématu - úplně si neumím představit sport, který stačí trénovat jednou týdně, a přitom jsou každý měsíc závody (na které se navíc člověk dostane bez auta). Jedno moje dítě dělalo čtyři roky jednou týdně judo, to bylo bez závodů, pri zájemce akorát jednou za rok zkoušky. Druhé moje dítě dělá orienťák, jednou týdně, to je taky bez závodů. Třetí chodí na softball, ale tam je to jen do třetí třídy, pak buď častější tréninky a závody, nebo konec (pro nás tedy konec, jezdit po závodech nebudeme).

Skaut je taková činnost, kde jsou schůzky jednou týdně a tak jednou za měsíc výprava a auto k tomu není potřeba, ale není to moc sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9286
11.7.26 19:07

Hasič je taky často, pokud chtějí, ať se závodí a mají asi aktivní trenéry, že je přihlašují na soutěže. Syn trénuje u nás středa, pátek za starší děti. Za dorost má trénink úterý a čtvrtek. Závody v sezóně jezdí skoro každou sobotu a neděli. Buď za jedny nebo za druhé. Pro nás to znamená, že dáme kapesné a svačinu. Oni si je odvezou. Trenérka psala ještě první víkend v červenci. Jak byly ty největší horka, jestli může na soutěž. Že je přihlásila někde. Nezávodně má po škole v pondělí a středu atletiku. To má jen na udržení kondice. A že to dělá od první třídy. V docházkové vzdálenosti (na kole/ koloběžce se přesouvá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 20:28
@Platanka píše: Více

u nás máme softball i pro dospělé, tréninky jsou 2× týdně, v létě to máme asi 5 km jezdíme na kole, pokud není jisté, že bude pršet, tak raději autem,
v zimě se trénuje cca 10 km odsud, tak to musíme autem, MHD by to časově nešlo stihnout, protože by se muselo přestupovat,
a závody máme buď tam, kde je v létě trénink, to nejčastěji, ale také 100 km daleko, nedávno byly 200 km, a 2× za rok jsou v Praze - to je od nás víc, jak 300 km, takže bez auta by softball dělat vůbec nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
11.7.26 21:02

A jak stare dite? Staci podsedak? Nebo uz nic?
Protoze jinak tedy vozit cizi dite a jeste resit prehazovani sedacky, to asi hned tak nekdo nebude ochoten resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 21:06
@Tarena píše: Více

no to je také fakt, já vozím dceru pořád v autosedačce, ale jednou jsem vezla na ten softball zápas jejího spolužáka, který je menší, ale jeho maminka mi řekla, že doma ho vozí též na podsedáku, tak jsem mu dala také pouze podsedák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 21:08
@Tarena píše: Více

a často z toho softballu si lidi na fb píšou, kdo vezme to a to dítko, také by mě zajímalo, jak je teda vozí :think: jestli mají tolik autosedaček, podsedáků nebo vozí jen tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
11.7.26 21:11
@stinga píše: Více

To uz musi byt vetsi deti, ze staci podsedak nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová