Správa profilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
19.1.11 08:40
admin píše:
Záložka, „Kde diskutuji“ slouží k ukládání všech diskuzí, kam napíšu. Jejím promazáváním by ztratila svůj smysl. Ke sledování témat, které Vás zajímají, slouží záložka „Oblíbené diskuze“.
Adminka Tereza

Ale to je právě to, že tato záložka ve skutečnosti k ničemu není… Pokud tam tu diskuzi budu chtít, tak si ji nesmažu, pokud jí nechci, tak jaký má význam mít zaarchivováno, že jsem kdysi někomu napsala, že moje dítě začalo samo usínat v 11 měsících? :nevim:. Pak se těžko divit, že u neutrálních témat je spousta anonymů… zrovna včera jsem minimálně ve dvou diskuzích i četla „píšu jako anonym, v profilu mi pak blikají očička u diskuzí, které mě nezajímají“. :nevim:
To ji tam mám jen proto, aby se všichni mohli podívat, že jsem to kdysi komusi napsala? Stejně mám zamčený profil ;).

Ale pokud to tak musí zůstat, OK, je to věc adminů a nastavená pravidla budu respektovat (i když neslibuju, že k nim nebduu mít připomínky ;) :oops: ) a v tom případě se strááááááááášně moc přimlouvám za „moje oblíbené diskuze“ v profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
19.1.11 15:36

Taky bych měnila záložku Kde diskutují na záložku Moje oblíbená témata

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat