Srdíčko u příspěvku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
26.6.20 12:19
@matkabagristy píše:
to uz nedozenes, zustanes na chvostu 8)

Třeba budu mít štěstí a zlomím si nohu nebo ruku… Pak bych za pár měsíců doma mohl osrdíčkovat všechny příspěvky od vzniku mimina… :nevim: :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
27.6.20 23:02
@prcek.leni píše:
Moc dekuji za odpoved :) Kdyby to slo, bylo by to uplne skvely :dance: A myslim, ze spousta uzivatelu by to ocenila :)

Mně by to třeba bylo úplně jedno. :oops: :oops:
Na co to potřebuješ?
Až Tě dotyčný uživatel nakrkne, projdeš srdíčka, které jsi mu dala, a zase je smázneš? ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.6.20 23:20
@bse.pedro píše:
Třeba budu mít štěstí a zlomím si nohu nebo ruku… Pak bych za pár měsíců doma mohl osrdíčkovat všechny příspěvky od vzniku mimina… :nevim: :think: 8)

se zlomeným pařátem nic moc neosdríčkuješ :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.6.20 05:37
@sirikit píše:
Na co to potřebuješ?
Až Tě dotyčný uživatel nakrkne, projdeš srdíčka, které jsi mu dala, a zase je smázneš? ;) :jazyk:

ja to jednou udelala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39675
28.6.20 08:24
@matkabagristy píše:
ja to jednou udelala :oops:

No co, to se asi stalo každýmu, i mně, ale ne nějak zpětně, ale po pár vteřinách, ještě jsem byla na té stránce.
A pak třeba když to začalo, jsem s jednou tady zkoušela, že to vůbec jde, kdy ona mi to jen sdělila, a já přišla na to, jak se to dělá, ukazovala to ale u mě - prý vidíš, jak ti zmizí a zas přibyde? :lol: No blbnuly jsme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
28.6.20 11:50
@sirikit píše:
Na co to potřebuješ?
Až Tě dotyčný uživatel nakrkne, projdeš srdíčka, které jsi mu dala, a zase je smázneš? ;) :jazyk:

Jak jsem psala vyse, osrdickovala jsem treba nejake recepty, ktere bych chtela zkusit, pak taky tipy na darky pro deti a mista na vylety, kam bych se chtela podivat :jazyk: Jenze ja si nepamatuju, kde a koho jsem oznacila, a abych to hledala v ty spouste diskuzi, mohla bych tu byt treba do vecera, nez to najdu (jestli vubec).
A ja si tady nehraju na to, ze nekomu smaznu srdicko, kdyz me nekdo nas.ere ;) :mrgreen: proste jsem oznacila prispevek, ktery se mi libi nebo ktery mi neco dava, i treba inspiraci. Popravde, mnohdy ani nevim, komu jsem to srdicko dala :oops:

• Citovat
  • Upravit
75743
28.6.20 12:58

@prcek.leni Já mám na tohle normálně složku „eMimi inspirace“ a zakládám si to tam.
Protože třeba i seznam „kde diskutuji“ v profilu máš jen do určitého počtu položek a kde jsem se zhádala dva roky zpátky, už v životě nenajdu. :cert:
Hledat to podle srdíček, akorát by mi mrsklo, protože po čase beztak nevíš, komu a za co jsi to srdce lípla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.20 13:21
@bse.pedro píše:
Třeba budu mít štěstí a zlomím si nohu nebo ruku… Pak bych za pár měsíců doma mohl osrdíčkovat všechny příspěvky od vzniku mimina… :nevim: :think: 8)

Tak to teda bude velké štěstí! Raději nohu, ať tím osrdíčkováváním nepřetížíš jednu ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.6.20 13:29
@sirikit píše:
@prcek.leni Já mám na tohle normálně složku „eMimi inspirace“ a zakládám si to tam.
Protože třeba i seznam „kde diskutuji“ v profilu máš jen do určitého počtu položek a kde jsem se zhádala dva roky zpátky, už v životě nenajdu. :cert:
Hledat to podle srdíček, akorát by mi mrsklo, protože po čase beztak nevíš, komu a za co jsi to srdce lípla. :nevim:

mě přijde nejlepší mít nějaký dva roky starý konflikt vykouřený z hlavy, právě kvůli duševní hygieně. Nač to dohledávat a znovu se naštvat?
Pokud mi dlouhodobě nesedne nějaký místní uživatel/ka, tak to ho stejně zapamatuju, a v diskusích na něj nereaguju. Pokud to teda opět nepřepískne :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
28.6.20 13:34
@bse.pedro píše:

Tak hodně courej po městě, druž se v hospodě a třeba budeš mít štěstí a chytnes kovidka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
28.6.20 13:38
@bse.pedro píše:

No ale mě už se to stalo, že mi někdo osrdickoval příspěvek třeba z roku 2015 na který už jsem daaaaaavno zapomnela, že jsem vůbec něco takovýho napsala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
28.6.20 13:46
@Anna766 píše:
No ale mě už se to stalo, že mi někdo osrdickoval příspěvek třeba z roku 2015 na který už jsem daaaaaavno zapomnela, že jsem vůbec něco takovýho napsala. :lol:

Jo? Ze by uz mel @bse.pedro neco zlomenyho? Tak rychle? To si mel radsi prat vyhrat v loterii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.6.20 13:50

Dělej si print screen :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.20 13:59
@jita22 píše:
Jo? Ze by uz mel @bse.pedro neco zlomenyho? Tak rychle? To si mel radsi prat vyhrat v loterii :D

Hele taky to dělám, když čtu obnovenou diskuzi od začátku a líbí se mi to, tak to :srdce: dám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.6.20 15:30
@Žirafa 69 píše:
No co, to se asi stalo každýmu, i mně, ale ne nějak zpětně, ale po pár vteřinách, ještě jsem byla na té stránce.
A pak třeba když to začalo, jsem s jednou tady zkoušela, že to vůbec jde, kdy ona mi to jen sdělila, a já přišla na to, jak se to dělá, ukazovala to ale u mě - prý vidíš, jak ti zmizí a zas přibyde? :lol: No blbnuly jsme. ;)

me nastvala emily, tak jsem ji za trest vzala srdicko a napsala ji to, aby vedela. Tak se resi dospelacke spory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová