Srdíčko u příspěvku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
28.6.20 16:49
@vokishka píše:
Tak hodně courej po městě, druž se v hospodě a třeba budeš mít štěstí a chytnes kovidka.

Dej pokoj s covidem… Mě osobně by nevadil, rád bych zůstal pár týdnů doma, ale co kdyby to ode mě chytil čokl, kde bych pro něj sháněl roušku… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
28.6.20 16:50
@matkabagristy píše:
me nastvala emily, tak jsem ji za trest vzala srdicko a napsala ji to, aby vedela. Tak se resi dospelacke spory
:palec: :pankac: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
28.6.20 17:42
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Hele taky to dělám, když čtu obnovenou diskuzi od začátku a líbí se mi to, tak to :srdce: dám..

Já někdy taky,spíš proto,že si v tu chvíli neuvědomím,že v tu dobu ještě srdíčka nebyla. ;)

@matkabagristy píše:
me nastvala emily, tak jsem ji za trest vzala srdicko a napsala ji to, aby vedela. Tak se resi dospelacke spory

Jo taaak, tak to ne, tam nešlo vůbec o žádné spory s nikým, jen jsem si třeba po chvilce rozmyslela názor, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
28.6.20 22:30
@matkabagristy píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přesně tak! :pankac:
Zakladatelem civilizace prý byl ten, co jako první místo hození šutrem začal nadávat.
A vyšší level hodný dámy z lepší společnosti je odebrání srdíčka. :*
„To máš za to, drahá… :andel: “
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
30.7.20 18:01

Jak se dávají srdíčka v uzavřených skupinách?

Ty příspěvky tam mají jinou grafiku a v horním pravém rohu tam není na co kliknout, to srdíčko tam chybí. Přitom Upozornění mi hlásí, že mi tam občas někdo něco osrdíčkuje. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
30.7.20 18:38
@Callista píše:
Jak se dávají srdíčka v uzavřených skupinách?Ty příspěvky tam mají jinou grafiku a v horním pravém rohu tam není na co kliknout, to srdíčko tam chybí. Přitom Upozornění mi hlásí, že mi tam občas někdo něco osrdíčkuje. Díky

Ne, nejde, jen v mobilní verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
30.7.20 18:49

@Žirafa

Aha, já to neviděla ani na mobilu, ale lezu sem přes Operu, netušila jsem, že existuje moblní verze. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
30.7.20 18:54
@Callista píše:
@ŽirafaAha, já to neviděla ani na mobilu, ale lezu sem přes Operu, netušila jsem, že existuje moblní verze. Díky :-)

Já taky na PC přes Operu, ale v mobilu (taky chodím do uzavřenky) jsem si dala mobilní verzi - pouze sjeď dolů a uvidíš tu nabídku modrým písmem MOBILNÍ WEB. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.10.20 17:43

Můžu se zeptat, já mám srdíčko šedé a ostatní modré, mám je vypnuté? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
11.10.20 17:53
@Jolka86 píše:
Můžu se zeptat, já mám srdíčko šedé a ostatní modré, mám je vypnuté? Děkuji

u svyho prispevku mas sedy, protoze nemuzes davat srdicka sama sobe, ostatni ho vidi stejne jako ty vidis ostatnich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
11.10.20 18:28

@a12 ale muzes, staci mit dalsi ucty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
11.10.20 19:16
@Cenarius píše:

Tak proto jich máš tolik :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
11.10.20 21:56
@Cenarius píše:

To je proti pravidlům emimina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
13.11.20 19:32

@admin Admini, prosím, dá se vypnout upozornění na nová srdíčka? Srdíčka moc neřeším, spíš mě zajímají upozornění na nové příspěvky a jednak se v tom špatně orientuje a zbytečně tam kolikrát lezu, když tam jsou jen nová srdíčka. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
13.11.20 19:41

@MartinaIrena
Klikni vpravo nahoře na ten zvonek, pak vlevo nahoře na nápis „nastavte si upozornění dle potřeby“ a dole ta předposlední možnost je vypnutí srdíček. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová