Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Tak hodně courej po městě, druž se v hospodě a třeba budeš mít štěstí a chytnes kovidka.
Dej pokoj s covidem… Mě osobně by nevadil, rád bych zůstal pár týdnů doma, ale co kdyby to ode mě chytil čokl, kde bych pro něj sháněl roušku…
![]()
@matkabagristy píše:
me nastvala emily, tak jsem ji za trest vzala srdicko a napsala ji to, aby vedela. Tak se resi dospelacke spory
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Hele taky to dělám, když čtu obnovenou diskuzi od začátku a líbí se mi to, tak todám..
Já někdy taky,spíš proto,že si v tu chvíli neuvědomím,že v tu dobu ještě srdíčka nebyla. ![]()
@matkabagristy píše:
me nastvala emily, tak jsem ji za trest vzala srdicko a napsala ji to, aby vedela. Tak se resi dospelacke spory
Jo taaak, tak to ne, tam nešlo vůbec o žádné spory s nikým, jen jsem si třeba po chvilce rozmyslela názor, nic víc.
@matkabagristy píše:
Jak se dávají srdíčka v uzavřených skupinách?
Ty příspěvky tam mají jinou grafiku a v horním pravém rohu tam není na co kliknout, to srdíčko tam chybí. Přitom Upozornění mi hlásí, že mi tam občas někdo něco osrdíčkuje. Díky
@Callista píše:
Jak se dávají srdíčka v uzavřených skupinách?Ty příspěvky tam mají jinou grafiku a v horním pravém rohu tam není na co kliknout, to srdíčko tam chybí. Přitom Upozornění mi hlásí, že mi tam občas někdo něco osrdíčkuje. Díky
Ne, nejde, jen v mobilní verzi.
Aha, já to neviděla ani na mobilu, ale lezu sem přes Operu, netušila jsem, že existuje moblní verze. Díky ![]()
@Callista píše:
@ŽirafaAha, já to neviděla ani na mobilu, ale lezu sem přes Operu, netušila jsem, že existuje moblní verze. Díky
Já taky na PC přes Operu, ale v mobilu (taky chodím do uzavřenky) jsem si dala mobilní verzi - pouze sjeď dolů a uvidíš tu nabídku modrým písmem MOBILNÍ WEB. ![]()
Můžu se zeptat, já mám srdíčko šedé a ostatní modré, mám je vypnuté? Děkuji
@Jolka86 píše:
Můžu se zeptat, já mám srdíčko šedé a ostatní modré, mám je vypnuté? Děkuji
u svyho prispevku mas sedy, protoze nemuzes davat srdicka sama sobe, ostatni ho vidi stejne jako ty vidis ostatnich..
@admin Admini, prosím, dá se vypnout upozornění na nová srdíčka? Srdíčka moc neřeším, spíš mě zajímají upozornění na nové příspěvky a jednak se v tom špatně orientuje a zbytečně tam kolikrát lezu, když tam jsou jen nová srdíčka. Děkuji
@MartinaIrena
Klikni vpravo nahoře na ten zvonek, pak vlevo nahoře na nápis „nastavte si upozornění dle potřeby“ a dole ta předposlední možnost je vypnutí srdíček. ![]()