Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
13.8.06 13:35

TAKY GRATULUJI MONALIZE K NAROZENI MIMINKA :D at jste v poradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.06 13:37

Juuu, další miminko, taky veliká gratulace Monalisce k mimískovi…ať se jim daří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
13.8.06 13:47

hlásím se zase opět na emiminu, jsem zpátky z porodnice..Bylo to náročné ale máme to za sebou. Malou mám bohužel ještě v nemocnici, protože den po porodu se u ní objevila slabá žloutenečka, která po dnu odstoupila.Ale bohužel od středy má malá infekci, zřejmě si lokla plodovky, infekce vznikla z neujasněných příčin..Plodovku i placentu jsem měla přitom prý krásnou.. Má za sebou už pet dní lečby, je to den ode dne lepší. V pátek dobírá poslední dávku antibiotik v infusi a do včerejška si poležela i v inkubátoru, ikdyž je to krásné donošené mimi v termínu, Takže do konce týdne budeme doma všichni tři…Jinak je to krásná princezna, naše zlatíčko.. narozené v pekné datum.. 8.8. 2006 :-) každý den od zítra budu dojíždet z domu za malou kojit.
Jinak jsem slyšela pláč tadeaska od Matulienky, když ho porodïla v porodnici. Zítra tam ráno jdu tak hned ji navstivim na sestindelce…
Mějte se moooc hezky a až se dám dokupy trochu, budu psát více !!!

Mischiina+Verunka 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.8.06 13:52

Tak nejprve ooooooooooobr gratulace Monalise a Vojtíškovi.

A teď další miminko. Teď mi psala Anajka: ** Včera večer se císařem narodila Karolínka - 3,4kg a 51cm. Já i ona jsme O.K. Že pozdravuju všechny srpňulky. **

Takže i Anajce a Karolínce přeju jen to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
13.8.06 13:54

ANAJKO: velká gratulace ke Karolínce

Holky dám do fotogalerky fotky naší Verunky, jsou ale z inkubátoru, kde si chvilinku pobyla kvůli žloutenečce a nahřívali ji tam zároveň fototerapií..Jinak už je na novorozeneckým v postýlce.. Dobírá ty antibiotika, psala jsem o tom …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.8.06 14:07

A je tu další miminko

Matulienka napsala: Ahoj lidi, konecne jsem vykoukl na svet, dnes v 11:11 hod, jmenuji se Tadeasek, mam 3800g a 50 cm! Ja i maminka jsme v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.8.06 14:08

Jeee, to je najednou miminek :-)
Takže:

Oooobr gratulace Anajce, Matulience i Monalise! Ať máte nádherná a hodňoučká miminka!!!

Za chvíli jedu za ségrou do porodnice, kouknout se na Elišku. Klidně bych tam zůstala a porodila taky. Chjo.. Já už chci taky, když vidím miminka.. Včera jsme byli v kině na Šifře mistra Leonarda a téměř celý jsem ho prodejchala, jak mě bolelo břicho. Mimi se mele hlavně večer a tehdy to bylo teda krutý. Taťka už si myslel, že budem muset jít. Ale já jsem statečná a anakonec jsem to zvládla a konec si i trochu užila :-D

Tak zatím papapa Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.8.06 14:18

Monaliso, Anajko a Matulienko - blahopřeji k vašim děťátkům. Ať jste všechny brzo čupr a zpět doma. 

Pádím se chystat, jdeme na špacír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.8.06 14:25

Monaliso, Anajko : gratulace k mimiskum, toz at rostou jak z vody a delaji vsem jen radost :lol:

Mischiino : vitej doma z porodnice. Matul. sla vcera vecer na patou na monitor, tak uz jsem na chodbe necekala (mmch. mas moc sympa manzilka) 8)
A jak jsi byla spokojena s Miloušama :?: :arrow: pomoct, ja bojimbojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.8.06 14:43

Anajko, Monaliso a Matulienko - vše nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
13.8.06 14:49

MAGGY: díky za uvítání.. Po těch dnech strávených u Miloušků, ti můžu říct, že ta péče je tam opravdu dobrá !!! Personál, sestricky, doktoři, moooc hodní.. Ostatně matulienka, ti taky určite rekne samé kladné názory… :-) díky za chválu manžílka, je to moje zlatíčko, ted jsem zjistila, že ho snad jeste vic miluju, tím jak užasně při mě celou dobu stál :) v těch chvílích a má za to mé velké díky.. :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.8.06 15:07

matulienka a anajka obr gratulace k mimískům. A taktéž přeji hodně mlíčka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.8.06 16:28

Matulienko, Anajko, Monaliso , holčiny moooooc gratuluju k vašim dárečkům, ať jste brzo v pořádku doma :wink:
Holky, tak já jsem zas v depresy…už je to strašný, ale manžel už měl teploty pryč, sice mu nebylo dobře, ale teploty ustoupily…no a dneska má zase horečku přes 38 :cry: Já už jsem úplně na dně…už je to přes měsíc :! :! :! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.8.06 16:33

Monalisa, Anajka i Matulienka - všem vám moc gratuluju, přeju hlavně hodně zdraví!!!

Týjo, to je nadělení tenhle víkend co? Že by nějaké spešl působení??? Nooo na mě teda nezapůsobilo, já počkám co mi zítra řeknou :lol: , ale z holčin mám moc velikou radost!!!

janey neboj, bude líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
13.8.06 16:33

Hlásí se jedna tulačka,
holky nevím proč mi nejdou zobrazit pořád ty mětříky.Nevím co dělám pořád blbě.

Velikánské gratulace k mimískům!!!!!

Cinq - ten Tvůj chlapeček byl ale opravdu obřík, ale krásnej.A tomu že jsi měla jen dva stehy se mi ani nechce věřit.

Holky fakt už je dvacet miminek narozených? Tomu se mi teda nechce věřit! Jestli jo tak se to tu s těma porodama pěkně rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí