Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
18.9.06 14:09

Lentilko - nalacno… :lol: :lol: :lol: Tos me rozesmala… takze mas porad hlad, vid? Pokud teda nosis sve puvodni obleceni… :lol:
A kolik vazi Stepanek? Podle fotky je to taky krasny barokni mimi… :lol: :wink:

Ja teda peru v tekutem prasku s marseilleskym mydlem - vsichni tu na me koukali jak na blazna… ze schanim specialni prasek na pidioblecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.9.06 14:13

Ahoj,

yoursun - tak to mas hezky tlustouckeho otesanka :wink: Ale Jonasek se taky pilne snazi. Na 5 tydnech mel 5 kg (od porodu pribral v tubu jiz 1,5 kg ) a dneska mu je 8 tydnu a tak to uz urcite vazi zase vice. Vazit ho budu zitra odpoledne na kurzu s miminky. Ale 6 kg podle mne jeste nema…

Jo a taky ma nejak suchou plet, hlavne na obliceji a hlavicce. Bylo nam porazeno, proste jenom olejickovat. Kupila jsem mu drahy pry na to dobry olejicek - olej z vinnych seminek - ve zdravych potravinach a podle mne to je o dost lepsi. Ale treba by stacil i obycejny…

Sex jsme zatim nepraktikovali, chut by byla, ale taky neni nejak cas. Ale treba to jiz tento tyden vyjde.

Ja cvicim jiz pilne, ale stejne mam porad asi 9 kg vic nez pred porodem :( Jiz jsem byla behat, lezt na stene, chodim na poporodni cviceni (posilovani a protahovani) a taky na vylety… A to jsem jeste neobedvala, ale jdu to hnedka napravit, protoze mam velky hlad. Asi to bude tim, ze pojidam susenky a cokoladu, protoze to se da rychle jist…

Jo a Jonasek hezky zveda hlavicku. Dam fotku do galerky, ale on je dneska taky jiz 8 tydnu stary (nebo vlastne mlady).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.9.06 14:14

lentilko : tak to jsi me odhalila :lol: :twisted: je mi jasne, ze jsem tady nejvetsi otesanek i ja, nejenom filipek 8) z 28 kg navic zbylo jeste deset a ty se me ,mrchy, drzi :evil: ale ja zhubnu, to tady pred vam vsema slibuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
18.9.06 14:15

yoursun 8O 8O 8O týýýjo, čím ho krmíš???

Mimochodem - prdíky - docela tohle pomáhá
http://www.justnahrin.cz/…es/k5142.gif

http://www.justnahrin.cz/…_kremy/k5142

… a pak snad ještě ten levandulový krém, ten zkusím taky :wink: ! Tymián mám vyzkoušený, zdá se, že funguje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
18.9.06 14:16

Tamik - ja uspavam zhruba 30-40 minut tak na 3×… :lol: Zato uspavam pokazde, kdyz je Arta unaveny… neumi sam usnout… :roll:

Jak se na kojeni divaji vase drahe polovicky?
Manzelovi ze zacatku stoupaly slzy do oci… :lol: Nicmene jednou se vydesil, kdyz mel Arta hlad, a vrhnul se na prso jak hladove stene… Pry ze takhle by to neslo, ze Artik nerespektuje svou matku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.9.06 14:17

Tamik : :lol: no cim, svoji plnotucnou smetanou, ktera hojne prysti z mych petek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.9.06 14:17

No ako som čítala vaše príspevky, hneď som si začala skúšať prstene - už som chcela viackrát, ale vždy som nato zabudla, ale smola, zo siedmich prsteňov dám na prsty len štyri :( . Ale sa utešujem, že to hádam prejde, veď mám navyše ešte 8kg. A cvičiť nejako divoko zatiaľ nechcem, veď mi ešte neskončilo ani šestonedelie - potom začnem decentne posilovať a šlapať na rotopede, no a tiež si nechcem nejako nabúrať kojenie.

SEX - no tak ja som mala obrovskú chuť už necelé dva týždne po pôrode, ale to sa mi zdalo priskoro a nemala som vypadané štichy, teraz už tuším vypadané sú, aspoň tam nič necítim, keď sa umývam (nemám odvahu sa tam pozrieť), ale ešte aj trochu špiním, tak počkám snáď do konca týždňa a potom hádam naberiem odvahu, aj keď sa tiež bojím, aké to bude :roll:

TAMIK - moja malá robí presne to isté pri kojení, najskôr plače, že chce jesť, dám ju k prsníku, ťahá ale 7-8 minút, potom začne sebou hádzať, jedovať sa, si myslím, že nič nejde, ale pri tom ide, lebo je od mlieka úplne celá, odtiahnem ju, začnem sa jedovať ešte viac, priložím ju teda zase k prsníku, skočí po ňom ako piraňa, ťahá ani nie minútu a zase sa začne jedovať. Tak ju otočím k druhému prsníku, zase ju chvíľu kľud a keď sa začne jedovať, strčím jej dudel a väčšinou potom zaspí, síce s krikom, ale čo už. A hladom netrpí, lebo dnes som ju bola dať prevážiť a prosím pekne za dva týždne sme pribrali 500 g, čo sa mi zdá teda dosť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 14:18

Yoursun teda vy jedete 8O a to jsem si rikala,ze muj prdola tu bude nejvetsi :D pred tydnem mel 60cm a 5,1kg…ale Gabinu je dlouhan.

Panoramko ja si tu obcas prijdu jak Idiot :idea: vzdy kdyz neco chci na prdolu,tak to je neco…treba ten caj na prdy :roll: to byla akce :roll: nakonec jsem si to nechala poslat z CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 14:21

Tamiku co mas vyzkousene z tymianem :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.9.06 14:28

tak ja vam naseho otasanka dam do galerky, at vidite aktualni stav :lol: a taky sebe, jak budu vypadat, az shodim 15 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
18.9.06 14:30

Cinq Ten tymiánový krém, na který jsem tam hodila odkaz :wink: ! Natřu jí tím trošičku bříško a hned je klídek.

Mimulik to dělala včera taky. Netuším proč. Nejdřív jsem myslela, že nic neteče (taky jsem poslední dva dny míň pila :roll: ), ale ono teklo. Sice možná míň… tak jí třeba štvalo, že se musí víc snažit a že to není na kohoutek :? !!!
Taky mě napadlo, jestli jí nevadí třeba poloha, při které kojím. Jenže já to jinak neumím… Zatím jí mám plné ruce, tak ty nové moc nezkouším. Kojím jí v poloze „tanečník“ (nebo jak to je… :roll: ).
Nooo a s tím pitím, tak jsem začla víc a je to lepší. Takže jí asi fakt prudilo, že musí víc tahat. Ale taky trochu prdíky, tak nevím, co víc 8O ! Aby se v tom čert vyznal!!!

Panoramka taky uspáváme na víckrát! Když už je to ale po stopadesátý šestý, tak by mi mrsklo :wink: !!!
A kojení přítel nijak extra neprožívá. Bere to jako normální věc. Malá taky někdy skáče po prsu jako drak, ale že by ho to dojímalo…
Každopádně myslím, že kdyby mohl, kojil by jí sám :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
18.9.06 14:32

yoursun a do které??? To tam nějak nevidím :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.9.06 14:33

No a pasenie koníkov - síce má malá ešte len tri týždne, už asi týždeň sa jej darí pri ležaní na brušku otočiť hlavičku z jednej strany na druhú, občas hlavičku aj pekne podrží. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.9.06 14:45

yoursun - to mas ale krasne chlapy a jak spolu spinkaji :) V te postely mi prijde, ze ten vas prcek vypada uplne jako nas. Asi to bude tim, ze jsou oba dva takovy tlustoucky …

Jonasek papa docela dobre, vetsinou tak 10 minut a nekdy mus taci i jedno prso. Ted ma ale nejake problemy s tlacenim a tak se budi. Taky se jeste od rana nevykakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.9.06 14:46

IvcaM : dekuju :lol: , tak ja to filipkovi vyridim, tomu vetsimu radsi ne, aby si o sobe moc nemyslel :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí