Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26850
18.9.06 10:39

Panoramko 40g? tak to bylo super. my jsme vporodnici udělali sotva 20. Fakt nevím, z čeho ten náš drobek žije …no nepřibírá :cry:

Evikk tak Ráďa je někdy u prsu i hodinu … on saje na etapy 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 10:40

Jo a uz cvicite :?: Ja zacala vcera…hodinu rotoped a pak brisni svaly(na to mam taky nejakou tu fitnes pomucku,ale nevim jak se to jmenuje :roll: takze od vcerejska posledni jidlo v 18.00h 8O ja umru hlady :roll: jsem totiz nenazranec :oops: :lol: a pristi mesic chci zase zacit chodit na aerobik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
18.9.06 10:45

Cinq - pokud to s kojenim bude takhle dobre pokracovat, tak cviceni muzu dat vale az do vanoc… :lol:
Ale zbyva mi neco pod 3kg… tak to nehrotim… obcas se protahnu a cvicim par kalanetickych cviku… to je vsechno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.9.06 10:52

Cinq, s tím pasením koníků… my jsme občas lenoši, ale když má náladu, tak tu hlavičku krásně zvedá:-). Až ji bude mít, tak ho vyblejsknu a hodím do galerky.
Asi nás trápí prdíky, celý se kroutí, tak jsem ho zkusila dát na bříško a spinká. Sice pořád „lítám“ do ložnice kontrolovat, protože mám strach ho na tom bříšku nechávat 8O

Délka kojení… u nás jak kdy. V noci mu stačí max. 10minut, přes den pije i 30minut. Ale už jsem vypozorovala, že po 20min. má dost a pak pije/nepije :wink:

Cvičení… no, chystám se k tomu po 6-ti nedělí a to mi končí v neděli. Takže asi tak. Jinak mám pořád +2,5kg :oops:

Yoursun, dej potom vědět, kolik Filípek přibral :wink:

Holky, co udělat na našich stránkách tabulku s váhou??? Třeba váhu v 1., 2… měsíci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.9.06 10:52

lentilko : :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 10:53

Panoramko ja mam z 22kg asi jenom 5kg navic,ale proste je to znat :roll: a chci mit zase krasne brisko :D a nozky :D a ja proste potrebuju pohyb :roll: ne ze bych ho mela malo okolo Gabiny a dcerky,ale to je jiny pohyb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 10:56

Monaliso uz jsem nad tim taky premyslela :idea: myslim,ze je to dobry napad.To abych videla,ze nejsem sama kdo ma doma uz 5kilove miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
18.9.06 10:58

Cinq - s potrebou pohybu te chapu…
Ja mam ted strach, ze bych prisla o tezce vydobite mlicko… :lol: Tak si hraju na lenoru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.9.06 11:23

Ahojte holky :lol:
Pasení koníků , je u nás stejný jako u Lentilky, pase jen když je u někoho na břiše. Na podložce zvedá zá:,–(ně jen zadeček 8O :lol:

Cvičení , já začala už před týdnem..nejdřív jen šikmý břišní svaly a včera jsem přidala i přímý..pak ještě nohy a zadek. Mám pořád 4kg nahoře a drží se mě jak klíště :evil: Ato se nijak necpu a pohybu mám taky dost :!

Kojení - Lucka baští většinou tak 10min. (někdy stačí i 5)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.9.06 13:28

Ahoj spolumaminy
Koukám, že hned po ránu jste tu načaly dobré téma. Tak u nás už by to se sexem šlo ( jsem po šestinedělí a už mám i antikoncepci ), ale nějak není čas. Já bych chuť měla, i když se trochu bojím, protože když jsem byla na kontrole, tak mě to trochu bolelo. Ale problém mám spíš s manžou. Ten byl teď pořád pracovně pryč a ještě ke všemu je teď příšerně nastydlej a měl i teplotu, tak nechci riskovat, že to chytím já a pak i malá :roll: .

Koníky paseme jen když je chuť, takže hlavně ne když se někdo kouká :lol: !

Kojíme tak max. 10 minut, ale spíš podle hladu. V noci řeba jen 5min. a pak mi u toho usne.

No a cvičit už jsem taky začala, ale hrozně u toho funím a mám pocit, že všechny svaly při těhotenství prostě zmizely 8O . Nějak je nemůžu znovu najít :evil: . Ale trpělivost růže ( svaly ) přináší, tak to nevzdám :lol: .

Cinq neboj se že máš obříka. My měly v poslední poradně 4900g, takže už jsme určitě taky přes pět kilo. :wink:
A s tou tabulkou hmotnosti souhlasím, alespoň budeme mít přehled. Teda jestli se ti Monoliso chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
18.9.06 13:42

cecetka - vubec netusim, kolik toho Arthurek vycuc v porodnci. to moje chudatko tam zhublo z 3,650 kg na 3,250kg… Kojeni jsem fakt vychytany nemela, ani jssem nevedela, jak casto kojit… Vsecno se ustalilo ve 4. tydnu…
Tchyne uz z toho byla nesva… ze jjihi milovaneho vnuka trapim hlady… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.9.06 13:51

Ahoj

Tak jsme se vratili z poradny :) s tou vahou jsem se sekla o ctvrt kila, mame uz 6250 g a 58 cm, za mesic jsme pribrali 1250 g :! 8) takze myslim, ze jsme tady bezkonkurecne nejvetsi otesanek (mnozne cislo si uvedomuju, ale nejak si nemuzu pomoct) :D

jinak vse ok, jen nas trapi sucha kuze, tak nam bylo doporuceno : zmenit kosmetiku ( pouzivat jen aviril, koupani - cista voda), zmenit prasek (pouzivam lovelu, tak teda nevim, co je lepsi, rikala neco o praccich na mydlovem a ne saponatovem zakladu, treba lanza, tak ted jsem uplne zmatena, ze mam misto lovely, na ktere je napsano, ze je pro alergiky pouzivat obycejny prasek :roll: :evil: ), dvakrat machat, bavlnene obleceni (jine ani nemam) tak jsem z toho opet jelen a desim se myslenkou na atopicky ekzem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.9.06 14:02

Yoursun - jen se neodříkej, gramaticky správně je „jsme největší otesánCI“ :lol: - že ty ses do toho nechtěla zahrnout :wink: :! .
A jak píšeš, že jsi z toho jelen … možná být z toho jelen i tvoje mýdlo na praní, tak malý nemá ekzémek (chtěla jsem dělat mýdlový sliz z mýdla s jelenem, ještě lépe z Marseilleského - pardon, já fakt nevím, jak se to píše, a jsem líná to zjišťovat - ale zatím peru trapně neekologicky v Persilu Sensitive).

Cvíčení - provozuju už tak dva týdny … na balóně a veeelmi svátečně (nejlepší je to totiž aspoň tak půlhodinky a nalačno … což o to, nalačno já bych byla furt :roll: , ale tolik souvislého času se nedostává).
PS: Oblečení už na sebe narvu všecko, ale velkou část opět jen nalačno :oops: :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
18.9.06 14:03

yoursun - teda ‚vy‘ rostete!

My se pracne snasime dosahnout 4 kg… dneska muze Artik vazit tak 3,850kg pri 56 cm… :wink: Je to moje zizalka… :lol:
Na prevazeni jdeme v patek… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
18.9.06 14:08
saary píše:
Tamik - i naše beruška má svoje dny, ale ze zkušenosti už jsem pochopila, že to je hlavně, když přes den nespí, to je potom nesnesitelná a nedá se s ní vydržet. Už jsem s ní nastavila pravidelný režim spánku dopoledne a odpoledne, nejlépe na čerstvém vzdoušku, ale vždycky to chce uspat a nevzdat, ono to někdy trvá i půl hodinky, než zabere pořádně.

saary půl hodiny??? Naše princezna občas usíná i 1,5-2 hoďky 8O !!!

xaxkx prosím, co je ten reflux, jak mají (měli) tvoje obě ratolesti???

Sex - chuť, je, ale zatím jsem nebyla u dr. a nemám antiděti (náš název pro antikoncepci :lol: ), takže počkáme, až je nafasuju. Navíc že je chuť neznamená, že je síla :roll: !!!

Kojení - ještě minulý týden tak 10 min. s usnutím, teď to začíná protahovat. Na 15 8O !!! Ale jak kdy, občas u toho pospává, tak to trvá dýl a navíc jsem teď pojala podezření, že jí hrozně baví si s tím prsem hrát, takže dělá že jí, ale dělá ptákoviny, lumpík!!! Noooo a pak jí řeknu, že má teda útrum a to jí hrozně dopálí, takže mě občas takhle školí třeba hodinu :x !!!

A váha - v pátek 3820 g.

A ještě něco jsem chtěla, ale zapomněla…

Matulienka - posílám ti aspoň takhle na dálku podporu!!! Drž se a ať ti ty tví kluci koukají pomáhat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí