Poradna duly
Jana Čurdová
Panoramko 40g? tak to bylo super. my jsme vporodnici udělali sotva 20. Fakt nevím, z čeho ten náš drobek žije …no nepřibírá ![]()
Evikk tak Ráďa je někdy u prsu i hodinu … on saje na etapy ![]()
Jo a uz cvicite
Ja zacala vcera…hodinu rotoped a pak brisni svaly(na to mam taky nejakou tu fitnes pomucku,ale nevim jak se to jmenuje
takze od vcerejska posledni jidlo v 18.00h
ja umru hlady
jsem totiz nenazranec
a pristi mesic chci zase zacit chodit na aerobik…
Cinq - pokud to s kojenim bude takhle dobre pokracovat, tak cviceni muzu dat vale az do vanoc… ![]()
Ale zbyva mi neco pod 3kg… tak to nehrotim… obcas se protahnu a cvicim par kalanetickych cviku… to je vsechno… ![]()
Cinq, s tím pasením koníků… my jsme občas lenoši, ale když má náladu, tak tu hlavičku krásně zvedá:-). Až ji bude mít, tak ho vyblejsknu a hodím do galerky.
Asi nás trápí prdíky, celý se kroutí, tak jsem ho zkusila dát na bříško a spinká. Sice pořád „lítám“ do ložnice kontrolovat, protože mám strach ho na tom bříšku nechávat ![]()
Délka kojení… u nás jak kdy. V noci mu stačí max. 10minut, přes den pije i 30minut. Ale už jsem vypozorovala, že po 20min. má dost a pak pije/nepije ![]()
Cvičení… no, chystám se k tomu po 6-ti nedělí a to mi končí v neděli. Takže asi tak. Jinak mám pořád +2,5kg ![]()
Yoursun, dej potom vědět, kolik Filípek přibral ![]()
Holky, co udělat na našich stránkách tabulku s váhou??? Třeba váhu v 1., 2… měsíci???
Panoramko ja mam z 22kg asi jenom 5kg navic,ale proste je to znat
a chci mit zase krasne brisko
a nozky
a ja proste potrebuju pohyb
ne ze bych ho mela malo okolo Gabiny a dcerky,ale to je jiny pohyb ![]()
Monaliso uz jsem nad tim taky premyslela
myslim,ze je to dobry napad.To abych videla,ze nejsem sama kdo ma doma uz 5kilove miminko ![]()
Cinq - s potrebou pohybu te chapu…
Ja mam ted strach, ze bych prisla o tezce vydobite mlicko…
Tak si hraju na lenoru… ![]()
Ahojte holky ![]()
Pasení koníků , je u nás stejný jako u Lentilky, pase jen když je u někoho na břiše. Na podložce zvedá zá:,–(ně jen zadeček
![]()
Cvičení , já začala už před týdnem..nejdřív jen šikmý břišní svaly a včera jsem přidala i přímý..pak ještě nohy a zadek. Mám pořád 4kg nahoře a drží se mě jak klíště
Ato se nijak necpu a pohybu mám taky dost ![]()
Kojení - Lucka baští většinou tak 10min. (někdy stačí i 5)..
Ahoj spolumaminy
Koukám, že hned po ránu jste tu načaly dobré téma. Tak u nás už by to se sexem šlo ( jsem po šestinedělí a už mám i antikoncepci ), ale nějak není čas. Já bych chuť měla, i když se trochu bojím, protože když jsem byla na kontrole, tak mě to trochu bolelo. Ale problém mám spíš s manžou. Ten byl teď pořád pracovně pryč a ještě ke všemu je teď příšerně nastydlej a měl i teplotu, tak nechci riskovat, že to chytím já a pak i malá
.
Koníky paseme jen když je chuť, takže hlavně ne když se někdo kouká
!
Kojíme tak max. 10 minut, ale spíš podle hladu. V noci řeba jen 5min. a pak mi u toho usne.
No a cvičit už jsem taky začala, ale hrozně u toho funím a mám pocit, že všechny svaly při těhotenství prostě zmizely
. Nějak je nemůžu znovu najít
. Ale trpělivost růže ( svaly ) přináší, tak to nevzdám
.
Cinq neboj se že máš obříka. My měly v poslední poradně 4900g, takže už jsme určitě taky přes pět kilo. ![]()
A s tou tabulkou hmotnosti souhlasím, alespoň budeme mít přehled. Teda jestli se ti Monoliso chce.
cecetka - vubec netusim, kolik toho Arthurek vycuc v porodnci. to moje chudatko tam zhublo z 3,650 kg na 3,250kg… Kojeni jsem fakt vychytany nemela, ani jssem nevedela, jak casto kojit… Vsecno se ustalilo ve 4. tydnu…
Tchyne uz z toho byla nesva… ze jjihi milovaneho vnuka trapim hlady… ![]()
Ahoj
Tak jsme se vratili z poradny
s tou vahou jsem se sekla o ctvrt kila, mame uz 6250 g a 58 cm, za mesic jsme pribrali 1250 g
takze myslim, ze jsme tady bezkonkurecne nejvetsi otesanek (mnozne cislo si uvedomuju, ale nejak si nemuzu pomoct) ![]()
jinak vse ok, jen nas trapi sucha kuze, tak nam bylo doporuceno : zmenit kosmetiku ( pouzivat jen aviril, koupani - cista voda), zmenit prasek (pouzivam lovelu, tak teda nevim, co je lepsi, rikala neco o praccich na mydlovem a ne saponatovem zakladu, treba lanza, tak ted jsem uplne zmatena, ze mam misto lovely, na ktere je napsano, ze je pro alergiky pouzivat obycejny prasek
), dvakrat machat, bavlnene obleceni (jine ani nemam) tak jsem z toho opet jelen a desim se myslenkou na atopicky ekzem ![]()
Yoursun - jen se neodříkej, gramaticky správně je „jsme největší otesánCI“
- že ty ses do toho nechtěla zahrnout
.
A jak píšeš, že jsi z toho jelen … možná být z toho jelen i tvoje mýdlo na praní, tak malý nemá ekzémek (chtěla jsem dělat mýdlový sliz z mýdla s jelenem, ještě lépe z Marseilleského - pardon, já fakt nevím, jak se to píše, a jsem líná to zjišťovat - ale zatím peru trapně neekologicky v Persilu Sensitive).
Cvíčení - provozuju už tak dva týdny … na balóně a veeelmi svátečně (nejlepší je to totiž aspoň tak půlhodinky a nalačno … což o to, nalačno já bych byla furt
, ale tolik souvislého času se nedostává).
PS: Oblečení už na sebe narvu všecko, ale velkou část opět jen nalačno
.
yoursun - teda ‚vy‘ rostete!
My se pracne snasime dosahnout 4 kg… dneska muze Artik vazit tak 3,850kg pri 56 cm…
Je to moje zizalka… ![]()
Na prevazeni jdeme v patek… ![]()
saary píše:
Tamik - i naše beruška má svoje dny, ale ze zkušenosti už jsem pochopila, že to je hlavně, když přes den nespí, to je potom nesnesitelná a nedá se s ní vydržet. Už jsem s ní nastavila pravidelný režim spánku dopoledne a odpoledne, nejlépe na čerstvém vzdoušku, ale vždycky to chce uspat a nevzdat, ono to někdy trvá i půl hodinky, než zabere pořádně.
saary půl hodiny??? Naše princezna občas usíná i 1,5-2 hoďky
!!!
xaxkx prosím, co je ten reflux, jak mají (měli) tvoje obě ratolesti???
Sex - chuť, je, ale zatím jsem nebyla u dr. a nemám antiděti (náš název pro antikoncepci
), takže počkáme, až je nafasuju. Navíc že je chuť neznamená, že je síla
!!!
Kojení - ještě minulý týden tak 10 min. s usnutím, teď to začíná protahovat. Na 15
!!! Ale jak kdy, občas u toho pospává, tak to trvá dýl a navíc jsem teď pojala podezření, že jí hrozně baví si s tím prsem hrát, takže dělá že jí, ale dělá ptákoviny, lumpík!!! Noooo a pak jí řeknu, že má teda útrum a to jí hrozně dopálí, takže mě občas takhle školí třeba hodinu
!!!
A váha - v pátek 3820 g.
A ještě něco jsem chtěla, ale zapomněla…
Matulienka - posílám ti aspoň takhle na dálku podporu!!! Drž se a ať ti ty tví kluci koukají pomáhat!!!