Poradna duly
Jana Čurdová
…ani jsem to nedopsala… ale pak to bylo super
, prostě jak za starých časů, ještě než jsem měla bříško ![]()
Holky, máte to také??? Slyšiny??? Já pořád slyším plakat Vojtíška
a přitom mi teď usnul v postýlce ![]()
Lentilko vim ze to zni divne,ale nevim jak to napsat
a popisovat vam to tady nebudu
![]()
Holky a jak je to spasenim koniku
On mi je pasl trochu a ted nic
kdyz ho dam na brisko,tak on si lezi a ani ho nehne se hybat
a vcera mi u toho i usinal
on je tak line dite ![]()
Monaliso slysiny mam taky
hlavne v noci ![]()
Hmmm a to se bere podle velikosti bot
Ja slysela,ze podle rukou
ale podle techto znaku by mel byt pritel maximalne v prumeru ![]()
Lentilko D, ale třeba kojopodprdu mám 80C … každý výrobce to má jinak. jojo, mlíka nemám nazbyt, tak zas tak velké čísla nepotřebuju.
volala jsem sestře do poradny. přes noc se mi prsa celkem nalila. o půlnoci mě vzbudila šílená bolest a já čekla, až se malý vzbudí, aby mi ulevil. teď zatím mám mlíka dost, uvidíme, jak na tom budu odpoledne. no a doporadny máme přijít ve středu hladoví a budeme kojit a vážit v poradně, aby sestra zjistila, jak malý pije. jestli mu to množství vůbec stačí. zatím ještě pořád nejsme na porodní váze, takže mě to trápí
ale snad nám pomůžou.
Cinq, xaxkx No co, UM asi dětem taky chutná, když jich tolik nebývá kojeno. A když to s kojením nejde, tak se nedá nic jiného dělat.
Jinak je to celkem náročné, na jedné ruce držet dítě adruhou psát. Ale už usíná, tak bych za chvilku měla mí obě ruce volné ![]()
Holky, tak tedy já se musím přidat. My jsme zkoušeli sexík asi před týdnem a bylo to v pohodě, tak teď můžeme už „naplno“
. Ale po porodu si připadám jako „neukojenej úchyl“. Mám pořád chuť
Jinak jsem začala, před tím týdnem, brát antikoncepci. Proteože jsem už nekrvácela a najednou začala, vypadalo to na MS.
Cinq, on má manžel velké i ruce
Já jsem ale chlubilka, co???
A jak zjišťuji, tak Vojtíšek bude s velikostí asi po tátovi
, jestli se to dá už v tomto věku poznat. Ale má ho docela velkýho ![]()
teda, že by se podle nohy dala poznat i velikost údu?
Tak to náš malý bude v dospělosti asi hodně vyvinutý … třeba bude po taťkovi … nohu už teď má obrovskou
![]()
Jinak jsem zjistila, že bych se taky ráda pomazlinkovala (v těhu jsem k tomu měla fakt odpor). Tak po šestinedělí si vyřídím nějakou antikoncepci a hupsneme na to. Ono … u mě se tam dole stejněnic nezměnilo
a jizvu mi manžel každý den masíruje, takže ví nejlíp, jak vypadá.
Monaliso ja prdolu srovnavat nemuzu,nevidela jsem moc nahatych miminek,ale bratranek ma kluka a v loni kdyz jsem ho videla nahatyho(mel 2 roky) v bazenu s ostatnima detma,tak jsem cumela
on ho ma fakt velkyho na jeho vek
tak to asi jde poznat.
Holky a jak to mate s tim pasenim konika
se ale naotravuju ![]()
Holky koukam,ze vsechny jsme chlubilky
kazdy je dobre vyvinuty
![]()
Ahoj
Dneska nas ceka poradna, tak jsem zvedava, kolik vazime, muj tip je 6 kg ![]()
sex : sice uz mam po sestinedeli, ale chut veskera zadna,zrejme kvuli kojeni, tak je to odsunuto az po kontrole u gyn, ke ktere jdu za dva tydny ![]()
monaliso : ja mam taky slysiny, naposledy zaknouralo reklamni dite z lovely senzitiv a ja jsem vystartovala k postylce
kdyz ono to znelo uplne identicky ![]()
Cinq - Štěpán vesele pase, ale jenom, když leží jednomu z nás na břiše. Jak je na podložce, tak se válí jak ta nejlínější lemra
. Asi že jediná motivace pro něj je, když chce na někoho vidět (však ale stejně zatím vidí prd, i když se snaží zaostřovat, tak nevím, co má
). Dala bych fotku, ale leží na ní na otci a ten nechce být zveřejněn
.
Yoursun - tak my vážíME plus minus 62 kilo
(tj. jeho víc jak 4 + moje míň jak 58 ). A s tím sexem se nediv. V těhotenství jsi to tamto jak divá, tak sis nasexovala do zásoby
.
Vy, které kojíte … jak dlouho máte prcka u prsou? Já mám pocit, že ten můj to nějak přehání, protože u prvního prsu ho mám vždycky tak 25 minut a pak se ještě tak 15 minut doráží u druhého. A přitom doktorka mi říkala, že bych ho měla mít max 15 minut u jednoho prsu.
Taky jsem ale někde četla, že minimálně 20 minut trvá, než se mimčo dostane k zadnímu mléku … tak nevím, nevím ![]()
Rosteme požehnaně, 800 g za 3 týdny, takže se bojím, abych nevychovala otesánka … já ani manžel nejsme zrovna drobci, tak aby to neměl geneticky zakódováno ![]()
Teď nevím, kdo se tu ptal na břicho po císaři … ano, ano, převis nad jizvou mám … snad to zmizí, až začnu cvičit … jen si teď nepamatuju, kdy už můžu začít opravdově cvičit břicho ![]()
Hmmmm - zajimava diskuze hned po ranu… ![]()
Tak vam preju pekne pozdni rano a pridavam se… ![]()
Slysiny - mame s manzelem oba, ale uz je to lepsi. Nejhorsi byly 2. a 3. tyden.
Sex - tak u nas zatim nic… Manzel neni pres tyden doma a o vikendu nemame cas… porad nekam jezdime… Nastesti - on je frustrovanejsi, takze tim nabitym programem trsta sam sebe… Me rozhodne 15 volnych minut pred jeho odjezdem nestci… ![]()
Takze u nas nic, ackoliv ja uz bych davno mohla… ![]()
Cecetka - s kojenim jsem mela to same… do 3. tydne to byla katastrofa. Arthur se jen taktak dostal nasvou porodni vahu… Uz jsem byla pripravena mu davat prikrmy… Ale ve 4. tydnu krasne pribral…
Pri kazdem kojeni ho necham sosat 15 minut z kazdeho prsu… piju nejmin 3 litry vody denne a beru jakysi granulovany pripravek, ktery podporuje tvorbu mleka…
Jo, s tim vazenim pred a po kojeni - taky jsem to tak jadnou udelala… vysledek byl k placi - Arthurkovi se nechtelo sosat… 40g… ![]()
Eviku - 30 až 40 minut
. Po čtvrthodině by mi řval hlady. To jsou teda furt rady odborníka, to vám řeknu
.
zdareček, jdu jen na minutku pozdravit, nějak nestíhám net:)
Tadeášek má super potíže s prdíky a tak máme ještě trošku víc co dělat, než dřív. To, aby se maminka nenudila.
Mějte se krásně..chybíte mi, ale nedá se svítit, potřebovala bych, aby měl den tak 30 hod. ![]()