Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
23.9.07 17:44

Holky, jak je to s tím kojením a pitím alkoholu teda? Když bych např. někam chtěla na noc jít a dát si třeba 4dc vína? Kolik mlíka bych potom musela odstříkat, aby to neobsahovalo alkohol? Čistě teoreticky samozřejmě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.9.07 17:51

Tak jsem se to dozvěděla na kojeni.net

Dotaz: Dobrý den, mám možná trochu neobvyklý dotaz, ale ráda bych znala odpověďs jestli je to možné. Za měsíc budu mít promoci a mé dcerušce budou zrovna 4 měsíce. Ráda bych si užila oslavu se vším všudy (možná mě teď nějaké maminky odsoudí, ale je to pro mě důležité). Malou mi budou hlídat přes celou noc rodiče, mám odstříkané mléko. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné si dát ten večer nějaké vínko a kolikrát bych měla mléko odstříkat, abych už mohla potom malou bez problému kojit. Kojím přes den každé 2-4 hodiny. večer nakojím kolem 18 hod, pak kolem 21 hod, v noci ve 3 hod, ráno mezi 5-6 hod, pak kolem 8. Mnohokrát děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď: Dobrý den, gratuluji k úspěšnému zakončení školy, jste šikovná! A samozřejmě chápu, že to chcete pořádně oslavit, to já budu chtít jednou jistě taky. :-) Takže pokud budete večer a v noci slavit a pít více alkoholu, tak bych to mlíčko odstříkávala (stačí po 4 h či až ráno) a vylívala až do rána. Nakojila bych poprvé mezi 7.-8. ráno. Tak si to pěkně užívejte, máte vskutku co slavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.9.07 17:58

Patsy, tak z toho chápu, že sklenička nevadí…píšou „když byste chtěla vypít VÍCE alkoholu“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.9.07 18:07

„Množství alkoholu v mateřském mléce je však nejvyšší 30 až 60 minut po konzumaci a poté klesá - pokud tedy maminky přece jen občas musí trochu alkoholu vypít, je možné dopad na dítě snížit vhodným načasováním. “

To jsem ještě našla. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.9.07 19:31

Jasně, takže pokud si dám 4dc vína, stačí v celou noc místo kojení odstříkávat a vylívat a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.9.07 11:07

ahojky…

zajímavý téma tady rozebíráte…já si fakt nic nedala a nejspíš ani nedám…aspon se pak budu mít na co těšit a ušetřím, páč mě bude stačit jedno pivo a budu kantáre… :lol:

Andisko, už se tě nemůžeme dočkat, s tím netem je to fakt už strašně dlouhý.....už aby jsi ho měla…Mahi je kusanec… :wink:

Patsy taky se přídávám k pochvale fotečky…moc vám to tam sluší.....skoro jako mě a Niky… :lol:

Evi tak co teplota??? máš jí ještě??? potvora jedna… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.9.07 13:03

kruci ženský, kde zase ste.....kdybyste tady se mnou kecaly, tak neutrácím na MMB, náš rodinej rozpočet půjde do háje s takovýmhle režimem, takže za to vlastně můžete vy!!!! :lol:

http://img4.mimibazar.cz/…a7559017.jpg

http://img4.mimibazar.cz/…c4199705.jpg

pár úlovků.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.9.07 14:16

Ahoj Lliduško, teplota už je těsně pod 37, takže ok. :wink: Radkovi je taky už skoro dobře, takže mi dnes mooc pomáhá, musím ho pochválit. :srdce: Právě žehlí plíny…jo, najela jsem na látkovky. 8) Mám dva systémy a jsem spokojená. Navíc Tesco plíny začal Ládík záhadně pročůrávat. :lol: Utahovala jsem dost, kontrolovala, jestli doléhají, ale skoro vždycky byl na boku skrz. A tuhle měl dokonce trošku načůráno v plínce vepředu(tam kam má) a záhadně měl mokrý celý záda. :lol: Spal u babičky v posteli a tak měla čuránky až na matraci. :lol: A s MMB to znám. :roll: :oops: Taky za to může naše diskuze, protože stojí. :lol: A já pak utrácím fest. Teď mi přišla krásná zimní kombinézka (za 120kč-to ještě jde) a přijdou mi ještě vlňáčky (místo klasickejch kalhotek na látkovky, už jedny mám a jsou supr) za 180kč. Jinak máš taky pěkný úlovky.😉

Kdepak jste vy ostatní? Třeba Dalmi, už jsi tady nebyla ani nepamatuju… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
24.9.07 18:12

Taky se hlásím kk úchylům na MMB :lol: Nedávno mi přišla nááááádherná zimní kombinéza NEXT za 550,– Nemohla jsem prostě odolat :oops: :lol:

Já jsem tady pořád, nevím, kde všechny lítají :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.9.07 18:22

Jo, Patsy, ty tu držíš s náma.😉 Promiň. :lol:
My se u počítače střídáme s Radkem, takže minimálně 3×denně sem koukám vždycky.
Teď jel malej se strejdou a skorotetou ještě na večerní procházku, tak se jdu v klidu navečeřet. Dnes moc přes den nespal-snad 3 hoďky celkem(brek,jídlo,brek,jídlo,jídlo…jedl by furt), a v noci poslední 4 dny chce jíst po dvou až třech hoďkách. Že by něco jako spurt? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
24.9.07 18:52

Já jsem tu minule psala, že žádný spurty Inna nemá a už je to asi taky tady. V noci poslední dny zá:,–(ně kójo po třech hodinách, přes den tak po dvou a půl :? A to jsem si libovala, že vydrží v noci i pět hodin :roll: Nj, není to napořád, musíme to vydržet.
A v noci na dnešek jsem spala tři hodiny 8O Ani ne tak kvůli Inně, ale nemohla jsem děsně dlouho usnout, když se povedlo, tak se vzbudila Innul, když usnula, nemohla jsem spát zase já a tak pořád dokola :( Přes den jsem si s ní dala hoďku a potom jsme šly na vycházku. Doufám, že dneska to bude lepší.

A u pc sedím taky hodně často, nebo se spíš průběžně X-krát za den koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
24.9.07 18:57

Teď třeba zároveň koukám na Ulici, surfuju na netu a přemlouvám se, abych se šla odlíčit a vykoupat Innu :lol: Teď spí, tak až se probudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
24.9.07 19:27

Ahojky kočky a kotata :P …stále čtu,ale nestíhám psát,protože poslední dobou je prcek nějaký divoký,už zaíná být čilejší,takže vydrží i hodinku být vzhuru,kmitá rukama nohama a pozoruje okolí,to by ještě šlo,pak začne řvát,mysleli jsme,že prdíky,ale asi spíš hlad,takže asi nějaký spurt,jí pomalu co 2 hodinyv noci naštěstí spí,tuky tuk…míry..56 cm a 4,5kg:)),byly jsme moc pochváleni,taky za to,že stále kojíme i to málo má prý význam.Výlet do hypermarketu máme taky za sebou,malý vše prospal.Ve čtvrtek jedeme na celý víkend do Trutnova,cesta 4 hodkytak snad to bude o.k.
Já jsem velilikánský závislý závislák na mimiaukcích,ted čekám 5 balíčků :oops:
Jinak v Trutnově se budeme fotit,u tety,je fotografka,taky nám fotila svatbu,tak se i těším a zároven mám dilema,co oblíct Ondrovi jestli dupačky jako miminku nebo nějaký lacláčky,asi vemu obojí…
Zítra pojedu na gyndu,moje 6-nedělí skončilo ve čtvrtek a já neustále krvácím,tak mám obavi,jestli mi tam nenechali kus placenty a budu muset zase na revizi…snad ne,uvidíme zítra…
Alkohol a kojo…přiznávám semtam mini panáčka vaječáku nebo sklínku červenýho…
Tak zatím mizím…pááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.9.07 20:08

ahojky :lol:
jsem dneska u mami proto ze jdu zitra k holici,tak mami bude hlidat tak abych nejezdila sem tam.
zdenda mi moc pomaha.
ja jsem taky zavislak na mimibazaru.tetko jsem jeste zjistila ze mam na uctu 30tisic co jsem tetko nasetrila jen ze sviho prijmu:-)) )a to mi jeste neprislo porodny)takze litam po obchodech a nakupuju na maliho jako zbesila:-))sobe jsem taky koupila nakej ten svetrik a tricko,ale vetsinou utracim jen za malickyho.zdenda mi dava vzdycky 1000 na nakup kazdej den,takze vzdycky jsem si zbytek schovala a nak jsem to nastradala,tak si musim udelat radost:-))
jinak se mame skvele.malej je porad zlato a ani nebreci.denne naspim aspon 10-12 hodin,takze tak moc neuklizim,ale zase jsem fakt svěži:-)))
tak vsichni pozdravujte miminka a zitra snad napisu vic.papa kamca dalmatinka a matyasek

• Citovat
  • Upravit
48576
24.9.07 21:15

jsem se prihlasila abych nebyla magda :lol: :lol: :lol:
patsy nemas takovou kombinezku?tu objednavam ja:-))
akorat je to velikost 68 a nevim zda nebude malimu uz v zime mala,jestli si nemam pockat na 74 :roll:
 http://www.mimiaukce.cz/…/b595650.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital