Srpen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
30.3.09 15:04

Ahojík,

tak jsem konečně doma od dr.,takže mám zánět močových cest,vyfásla jsem atb,ale zařáží mě,že mi nic moc není,jen chodím na wc teda fest,ještě,že to tvrdnut ustalo…

ibbu,v sobotu jdu na státnici z ekonomie,bojím bojím,neskutečným způsobem a to prosím dozvěděla jsem se o tomto termínu dneska a úplně náhodou,takže lehám s kupou knížek do postele ach jooooooooo,moc si z toho nedělám,když se nepodaří ted,podaří se na konci dubna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.3.09 16:47

Dostala jsem mejlíkem obrázek spokojený rodinky: :lol:

http://photos-a.ll.facebook.com/…_6729326.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.09 17:18

Teda Obrázku - ty jsou ale krásný :! :lol: já myšky miluju, neustále přemlouvám manžu že bysme si mohli pořídit potkánka, nebo aspoň křečky, ale je fakt že babí má kocoura tak aby tady u nás neměl potom hody :lol:

Kačko - tak se pěkně uč, ale neboj, zvládneš to - mimís ti „pomůže“ - já dělala zkouškový letem světem, ani nevím, jak to, že mi to tak šlo 8O

tak a dneska jsem se objednala na 4D - a dokonce hned 10.dubna :! takže to budeme ukončený 23.tt - tak že by mohla být beruška pěkně vidět … jo a pan dr. si taky účtuje 1000,– (a to je prosím Jihlava větší než HAvlíčkův Brod)

dneska jsem si zajela do ČB na fakultu ještě pro nějaký úkoly a musím přečíst anglickou knížku :roll: a za 14 dní jedu na zkoušku … 8O ale co, nějak bylo nějak bude … nechci školy nechat, stálo to už dost peněz a nervů …

• ale musím vám říct - jela jsem busem ptž se mi nechtělo jet samotný autem 120km tam a zase zpátky… ale v tom buse teda … no už jím asi nepojedu … autem je to mnohem pohodlnější - i Helče se to nelíbilo - a co teprv já, nohy nateklý, funěla jsem jak 4 … lidí plno :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.3.09 17:23

To jsou rozkošné myšičky, ale najít bych je tam teda nechtěla. :D

Obrázku jak ti jinak je, už je ti lépe?

Ibbu jsi mi připoměla že jsem ze zapoměla objednat na ten 3D ultrazvuk, hned zítra to musím napravit. :D
Jo jinak, pupíček fakt hezký, to já mám teda spíš ten špek, ty ho máš fakt moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.09 18:17

Katko , děkuju za pochvalu ale je to tak že hlavně ten můj špek dělá to břicho velký :lol:

• a kdy ty se vyfotíš :?: :wink:

a holky, co vy, zbytek? fotky nebudou? :D

Katko, a kdy by jsi šla? tys psala že nej je to do 24tt viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.3.09 18:19

Ibb no mě ten dr. po telefonu říkal, že nejlepší je to mezi 20.-24.tt, tak že zítra mu zavolám a buď tento nebo příšti pátek mě určitě bude brát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.09 18:40

mě ten dr. ke kterému jsem chtěla jít původně bere právě až pak - mezi 24-28tt (tuším) - prý aby bylo mimi „tučnější“ :lol: (a Obráuek to taky psal)

ale já myslím že je to jedno - viděla jsem i ze 16tt a taky byli mimísci pěkní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.3.09 18:49

Ibbu já myslím že to bude tak akorát ten 23.tt aspoň tam bude mimiska vidět co nejvíce, přeci jen když je už větší tak se asi do jednoho záběru toho moc nevleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.09 18:54

To je pravda - a u tohohle pana dr. to je tak že dělá sekvence na 4D utz a pak 2D utz celého mimina jak píše „od hlavy až k patě“ i s komentářem …

tak to se mi moc líbí že to má popsaný co za svoje peníze budeš mít

a vzhledem k tomu že nemám dohromady naž 1 fotku, rozhodně peněz za tohle nelituju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.3.09 19:31

Ahojky všem,

já byla dneska v práci, pak jsem šla na chvilku k našim a jsem taky docela utahaná, k tomu ještě ten přehozený čas…
Jdu udělat krupičnou kašičku s jahůdkama - manžílek si přál k večeři, tak mu udělám radost, navíc mám na ni taky chuť :lol:

Ibbu - já jsem se dneska taky objednala do tý Jihlavy, jdu 23.4. to budu v 24. týdnu, tak jsem zvědavá :D hlavně jsem ráda, že nemusíme jet až do Brna :D :D
Bříško máš krásný, žádnej špek - ale krásný těhubříško :D :D
Mě teď taky povyskočilo, ale nechci dávat fotky do Leošovýho pc, maj to v práci dost hlídaný, tak jsem ráda, že můžu aspoň večer na net, ale fotíme, tak pak sem dám vše najednou, až budu mít svůj počítač…

Kačenka 1 - přeju brzké uzdravení… a ke státnicím držím palečky :D

Myší rodinka je super, ale přesně jak psala Katy najít v chlebíku bych je teda nechtěla :D 8O a to se myší nebojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.09 20:06

Moni , to je dobře, že ses taky objednala - já pak poreferuji jaký to bylo :wink:

• hele, koukni na album - fotka tebe a mě vedle sebe je neštěstí :lol: (to jsem si neuvědomila když jsem jí tam dávala :lol: :lol: :lol:
  • ale taky rozdíl minimálně 30 kil musí být někde vidět :cry: :D
  • jinak ti chválím manžela že ti baští kaši, já ji taky rád ale manžel by mě asi vydědil - ten takhle smažáka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.3.09 20:55

katy musim to zatukat, ale je mi uz vazne lip, uz nemam kolem 40 stahu za den,
ale tak kolem 15… Tak ty antibiotika nastesti asi zabraly, i kdyz jsem pres ne chytla neco na prudusky a uz tyden dost osklive pruduskove bublam a kaslu…
Beru porad horcik a utrogestan…
Uz i vic chodim ven, na pul h.prochazky, ale s uklizenim to neprehanim, max. umyt nádobí a zlehka uvarit ;-)
Mimisek roste a sili, je to znat na pohybech, dneska mel aktivni den, vcera byl klidnejsi, vetsinou to strida 2 dny klidnejsi a jeden den se mrcasi vic, ale mozna mi to jen prijde, ted asi vazne vyrostl vic.

3D kazdej rika ten termin trochu jinak, mi prijde, ze ti „komercni doktori, co si chteji hlavne vydelat“, na to vic spechaji, ale co jsem tak vycetla, tak vazne je lepsi si pockat, protoze ani ve 23 tt uz se do zaberu nevejde cely… a od 24tt mu sili svaliky a ve 26 tt uz zacina nabirat pres kosticky a svalicky tukovou vrstvu a ve 27 tt uz dokonce otevira ocicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.3.09 21:19

Obrázku jsem ráda, že už ti je mnohem lépe.

Jinak k tomu 3D zrovna ten dr. ke kterému jdu tak toho opravdu za komerčního fakt nepovažuji. Je to jeden z prvních dr. který mi u Tinky diagnostikoval srdeční vadu a moc dobře si mě pamatoval, jak jsem teď u něho byla na prvotrimestrálním screningu a taky mě pěkně proklepnul. Tak že si nemyslím, že zrovna on by chtěl jen vydělávat. Já si prostě jen myslím, že každý dr. který to dělá má jiné zkušenosti. Navíc když jsem koukala na net. tak se většinou píše termín od 20.tt - 27.tt. :D
A navíc chce za ten 3D ultrazvuk, samozřejmě se záznamem jen 600 kč, tak že kdyby chtěl jen vydělávat tak si asi i cenu nahodí vyšši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.09 21:23

Obrázku o těch svalech jsem taky četla … no tenhle pan dr.má napsáno kdykoli, jen že mezi 20 a 27 tt je nejlepší doba, takže je to vlastně na tobě kdy chceš …

jinak kočko dobře že jsi v pohodě - pěkně odpočívej, procházej - teď už bude snad jenom hezčí počasí - a manžu máš šikulu a pomáhá ti tak je to dobře :lol:

ale koukněte sem

tady píšou 16tt
http://www.pp-gyn.cz/sluzby/_1.jpg

tady 24tt
http://www.pp-gyn.cz/…_24tyden.jpg

a 33tt
http://www.pp-gyn.cz/…_33tyden.jpg

je pravda že poslední je pěkně naducanej :lol: ale ani ty předtím nevypadají špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
31.3.09 10:53

Rozloučení

Moje milé děvčátka. Loučím se s Vámi, jezinku prosím o vymazání ze seznamu. Nechci Vám tady kazit Vaše pozitivní zprávičky, jen se chci rozloučit. Nám AFP bohužel nevyšly… nechci tady probírat, co bylo dále, nechci vás děsit. Navíc nemám sílu ani o tom psát a nechci aby jste plakaly. Prosím opatrujte se, držím vám všem palečky a pokud budu mít sílu, tak určitě nahlédnu, jak se vám daří. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí