Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
1.4.09 10:56

tak zkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 10:57

Ibbu tak to vyšlo dík za spolupráci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 11:03

no fakt nemáš zač :lol: teda ty máš pěkný bříško :D

mě teď zrovna přišly těhu kalhoty - Katka tady na ně dávala odkaz …

Katy - ty manšestrový 3/4 jsou super, vůbec pod bříškem netlačí

• s riflema je to u mě horší :( nevím jestli mi ještě v létě budou (a to jsou vel. 46 a ty 3/4 vel.44) - tak nasmím moc přibírat - jen na břiše :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 11:09

Tak to já mám kalhoty po ségře a teď mě kámoška taky vybavila těhu oblečením hlavně na léto tak už nic kupovat nemusím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 11:30

Marky, to máš dobrý - já si něco koupila ze sekáče, něco na mimibazaru - ale nejhorší je, že se mi to líbí :oops: ale přehánět to taky nechci :D

dost na tom že nakupuju na mimíse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 11:40

Ja si akorát na mimibazaru objednala tuniku a pak mě začala zásobovat kamarádka. Taky mi začala skovávat věci po mimi má 4 měsíční holčičku tak ty neutrální a zbytek uvidím po té co se dovím co jsme to vlastně počali.Tady v Pejru je sekáč a mají tam věci na mimi a dost levně tak tam taky zavítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.4.09 11:40

Ahoj holky,

tak jsem konečně dočetla..
Lendulka37, moc mě to mrzí!! Přeji, ať se rány brzičko zacelí!!

My dnes byli na kontrole a vypadá vše OK. Jen prcek nechce ukázat, co tam schovává. Ale na UTZ bylo mimčo nádherné! Hrozilo paní doktorce pěstičkama, co tlačí mamince na bříško, když mu se to nelíbí, pak se otočilo, ukázalo záda a nekamarádilo s námi :-) Je po mně - stydlím, vztekloun a urážlivka :D

Kuba mi nechce věřit, že nevím, co to je, páč je 1. dubna. Přitom - jako kdyby mě neznal. Vyzradím mu dárky na Vánoce pro něj už v listopadu, když jsem otěhotněla, vzbudila jsem ho o půl šesté a mávala mu papírkem před nosem,.. prostě co nevím, nepovím a co vím, vyslepičím ihned.

Na další kontrolu jdu v květnu a už se zase nemůžu dočkat.

Ale holky, toto letí, co? Nedávno byly Vánoce a dnes už je duben.. frrr..

Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 11:50

ahoj Moni !

to je dobře že je mimís v pohodě - a tak to bude holka když se tak stydí ne? :lol: jo kočko a na velký utz jdeš nebo ti ho dělá tvoje dr.? … to máš supr že ti paní dr. dělá utz (asi na každé KO viď?) - já jsem z toho svého dr. docela zklamaná …

• utíká to moc rychle - ale já jsem ráda, já už se těším minimálně na červenec :oops: ne že bych si těhu nechtěla užívat, ale radši bych už to mímo měla u sebe :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.4.09 12:03

Ibbu, já mám za to, že ten velký UTZ byl dnes. Asi jo, v těhot.průkazce mám napsáno 1.UTZ SC (takže asi první ultrazvukový screening).

No, já už se taky těším, až už si ho budu moc přitulit :-) Ale zase - kdy si budeme víc bližší než teď? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 12:18

Ahoj kočky,

Marky bříško mooooc pěkné.

Ibbu kalhoty mi došly včera, no a povím ti, že je mám tak akorát už teď, a to jsou ty nad kotníky, tak že teda nevím kdy je budu nosit, teď je to ještě asi blbé je nosit, přeci jen takové teplo ještě není. No šoda že jsem si teda nevzala ty manžestrové 3/4. :( Ty máš teda které ty rifle?

Moniko super že je vše OK.

Jo Ibbu a na 3D jdu teda 10.3. tj. příští pátek a to na 14.30 hod. Na kolik hodin jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 12:20

to máš pravdu … taky je to pravda, ale já jsem taková že bych to těhu urychlila, a i ten porod potom :lol:

Moni a máš nějaký záznam z utz? nebo fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 12:25

Moniko super že ti ko dopadla dobbře.
Katy dík mě se zdá až mooooc velké říkala sem Petrovi že jestli to bude cvalda po něm tak ať si to porodí sám :lol: :lol: Škoda že to nejde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 12:29

Katko já mám ty stejný rifle jako ty … no tak nebyly drahý, nebudu to už moc řešit a uvidím - ono já to mám s nima tak že mi vzadu odstávají ale jak se tam pak vejde břich 8O uvidíme - prodat se nechají na MMB vždycky…

ale jinak barva je dobrá - ale já je mám až dolů - jsem malá tak si je zkrátím, ptž to takhle vypadá jako bych chytala velkou vodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 12:31

Jo a Katko já jdu na ten 4D už ve 13.00 :D se těším jak malá že se budu moct konečně chlubit s mimísem - takhle ukazuju fotku přes 2 měsíce starou

tak si tu pak vyměníme obrázky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 12:46

Ibbu tak mě teda vzadu moc neodstávají, ale pokud jsi šikovná tak to můžeš vyřešit tím že tam prostě ze vnitř všiješ gumu aby to neodstávala. No délku mám nad kotníky, tak že teda nevím zda je zkrátit a nebo nechat tak. Kolik máš na výšku? o:D Jinak pokud je budu mít za chvíli malé, tak to asi vyřeším nějakou gumou na ty boky na knoflíky a zase by to chvíli vydrželo. :D Barva je fakt moc pěkná a i materíál se mi líbí. :D
Tak to budeme mít ten UTZ skoro na stejné, jen hodina a půl rozdíl. :D Jen nevím jak to ten drz dělá, on má asi jen 3D a budu mít video záznam, tak že fotky budu muset z toho pak nějak vystířhat asi. Jo a taky mi dr. po telefonu říkal, že mám vzít s sebou pětistovku a partnera. :lol: Tak že dokonce dělá UTZ za 500 kč. :lol:
Ibbu co váha, stále se drží? Mě zatím jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí