Stahování předkožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1433
15.5.12 21:48

@market.s.87 Ahoj, no náš mladej je ještě o pár měsíců starší, ale taky mu to nejde přetáhnout, ale dle všech dostupných informací i dle naší doktorky se to nechává do tří let prostě tak, divím se že tvoje mudra tě na tu chir. vůbec posílala? Aby se mu tam teď právě neudělaly ty trhlinky a nesrostlo mu to?Neodsuzuju jen se fakt divím že každý doktor říká něco jiného :think: Ale taky jsem to řešila jestli to mám teda přetahovat nebo co…takže teď zas nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.5.12 21:51

OK, sedám si na ruce, co se týká strhávání předkožky dvacetiměsíčnímu a snažím se jen poradit. Máte doma řepíkový čaj nebo dubovou kůru? Mohla bys mu ve slabém odvaru pindíka opláchnout, někdo poradí i heřmánek, ale pokud nemáte ozkoušeno, tak aby neměl ještě alergickou reakci. Omývala bych vlažnou vodou.
Dávej pozor, aby žalud neotekl tolik, že by předkožka přes něj nešla přetáhnout úplně, pokud by se to stalo, tak OKAMŽITĚ na pohotovost.
Budete teď bohužel muset přetahovat, aby to mělo nějaký význam a předkožka se znovu nepřilepila. :|
Na to čurání bych mu klidně napustila vanu, ať čurá do vody, nebude ho to tolik pálit (je to to samé jako čurání po porodu do sprchy, taky mnohem příjemnější)
Přeju, ať je brzy líp.
(teď mě ještě napadlo, co mu to na noc máznout bepanthenem? :think: Drobné trhlinky by to mohlo hezky zatáhnout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
15.5.12 21:54
@Barush píše:
@market.s.87 Ahoj, no náš mladej je ještě o pár měsíců starší, ale taky mu to nejde přetáhnout, ale dle všech dostupných informací i dle naší doktorky se to nechává do tří let prostě tak, divím se že tvoje mudra tě na tu chir. vůbec posílala?

Barush,
s tou predkozkou se u chlaecku do tri let nic nedela, jen pokud s tim nema chlapecek nejake problemy - maleho poslali na urologii na uvolneni uz v necelem roce. Maly mel otvor hodne uzounky (2 mm) a mel opakovane infekce mocovych cest a i zanet ledvin. Bylo nam vysvetleno, ze pokud je ten otvor hodne malinky, tak kdyz zacne chlapecek curat, tak ten tlak moci je hodne veliky a ta dirka nestaci a moc se vraci zpet nahoru do mocovych cest a z toho pak muzou byt ty zanety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.5.12 21:55

@Gladys :Já jsem teda taky měla vždycky za to že je to špatně strhávat tu předkožku, ale nechápu v tom případě ty zástupy doktorů proč to teda dělaj :think: ?Naštěstí naše doktorka má stejný názor jak já ;) Ale od babiček a od tchyně jsem si teda vyslechla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.5.12 21:58

@monika215 Aha, tak to jo to mě nenapadlo, když je problém tak se to asi už nějak řeší, to náš mladej je naštěstí vklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.5.12 22:14

@Barush Já taky nepřetahuju.Malej si ho žmloulá sám,já jsem jenom koukala,jestli to nemá zúžený nebo tak.A má to v pohodě.- poradil mi to doktor,prý to mám jenom občas zkotrolovat,jinak to neřeším. 8)

• Citovat
  • Upravit
1769
15.5.12 22:18

nic doma nemam :zed: jen ten bepanthen, na chirurgii mi rekla ze nemame nicim mazat a jen vecer po koupani pretahnout, mozna nakej ten olejicek by byl dobrej, mel by to mastny a nelepilo by se to :nevim: kdyz malej ma jeste plinky takze stim curanim to bude horsi ale uvidim zitra a hold ho budu porad koupat aby se vycural. rano zkusim zavolat moji detsky a zeptat se na naky to mazani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.5.12 22:25

Ten bepanthen se mi zdá dobrej, nám pomohl vždycky na všechno, na olejíčky bych si zas dala pozor aby neměl ještě nějakou reakci…Přeju prckovi rychlé zhojení pindíku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.5.12 22:38

Mazat třeba bepantenem atˇnevysychají ty prasklinky(ale nesmí to začít nějak hnisat to pak zaskočit k MUDr.Do těch 3dnů by to mělo být Ok.Hodně tekutit atˇse mu dobře čůrá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.5.12 22:41

fakt myslite tim bepanthenem? myslite jakoby zaluda, ze?? :) hned rano mu to teda zkusim maznout, je mi ho hrozne lito, vzdy kdyz si ucurne a zacne ho to asi palet, nebo bolet tak se celej rozkelepe, skoci na me a breci a hladi me po zadech :,( pak pokazdy rvu snim jak zelva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.5.12 05:57

Mazat Framykoinem nebo alespoň Infadolanem. Framykoin je antibiotiková mast, takže tou mazat jen do doby, než zarudnutí zmizí, pár dní, max. týden. Pak už jen tím infadolanem. Ráno i večer. Stáhnout předkožku, pořádně namazat. Nechápu, jak ti doktorka mohla říct ničím nemazat. Naopak, mazat to musíš, jinak to bude mít tendenci srůstat zpátky a bude se to špatně hojit. Denně přetahovat a mazat.
A jak psala Gladys - pokud by se ti někdy nepodařilo předkožku přetáhnout zpět přes žalud, na nic nečekej, a okamžitě na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
16.5.12 07:11

Před měsícem a něco jsem založila diskuzi na chlapečci přetahování a co obřízka ano nebo ne.Malému jsem předkožku uvolnila doma a to že to tři dny bolí to je pravda.Malej se naučil chodit na nočník krásně po přetažení mu pindik opuchl chlapovy ztopaří ale 13 jsem mu to udělala a od 23 je bez plínek.víc ho to přinutilo.chce se mi čurat tak rychle.to že čurá do vany bych neřešila.můj starší syn jde na záchod před koupáním a v té horké vodě se to stane.Malej má krásně přetažený pindik a dostaly jsme i pochvalu od doktorky.Framykoin,heřmánek a dubovou kůru,dřív se dávalo cosi v prásku bylo to fialové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.5.12 08:40

tak jsem dnes volala mojí detsky doktorce, mam ho co nejcasteji koupat a ze se tam vetsinou vycuraj a napise mi framikoin, ten mi vyzvedne mamka tak odpoledne uz budem mazat framikoinem, snad semu uleví, jinak noc byla silena, pri kazdym ucvrknutí jsem ho mela na krku a plakal :( snad uz to dnes bude lepsi a po mazani se mu i uleví :hug: stim pretahovani, jak dlouho myslite ze vadi kdyz to nemel vraceny?? presneji: pretahli jsme a neslo vratit cca 8min. honem sel do teply vody kde mu to pritel udelal (slo to blbe a já na to nemela :( brecela jsem snim) vratily jsme to a za chvilku prestal plakat, ted rano jsem ve vane pretahla a vratila, docela v pohode to slo. myslite ze tech 8-10min., vcera mohlo neco udelat?? na pindiku neni nic videt, ze by se snim neco delo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.5.12 08:41
@ondas píše:
Mazat třeba bepantenem atˇnevysychají ty prasklinky(ale nesmí to začít nějak hnisat to pak zaskočit k MUDr.Do těch 3dnů by to mělo být Ok.Hodně tekutit atˇse mu dobře čůrá :mavam:

jo, to je pravda, ať má co nejméně koncentrovanou moč, pak ho to nebude tolik pálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
16.5.12 08:46

Já jsem takové problém u malého neměla přetáhly a ihned se mu to podařilo vrátit. tak 3 dny nebo 5 dní bude nesvůj nebo to je hodně citlivý a le neboj přejde to.Jak píše Gladys ta moč je pálivá nebot tá teplota penisku ho může potápit.mazej framykojnem a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí