Stahování předkožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
10.4.13 08:17

Rozhodla jsem se, že přetahovat rozhodně nebudeme a ať se dr pokusí na malého jen sáhnout, tak jí povím pěkně od plic, co si myslím…chuďátko moje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.4.13 08:20
@kristynkaa píše:
Rozhodla jsem se, že přetahovat rozhodně nebudeme a ať se dr pokusí na malého jen sáhnout, tak jí povím pěkně od plic, co si myslím…chuďátko moje :hug:

:mavam: já taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.4.13 08:21

To schvaluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.4.13 08:23

Můj syn se se svou předkožkou vypořádá sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.4.13 08:33
@CokeLady píše:
Chci se zeptat, mám drobka 10 měsíců Je vhodné nějak začínat aspoň zkoušet nebo je to ještě brzy. Kdyby mu to Dr. přetáhla násilím, tak bych jí snad na místě zbila. Fakt kráva, @kristynkaa obrátila bych se na lékařskou komoru.

Nepřetahovat. Mám kluka stejně starýho.

Tady ten článek je docela fajn : http://www.azrodina.cz/…cne-neskodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.4.13 08:45

Stejně pořád častěji přemýšlím nad tím, v jakým stavu jsou naši pediatři - po profesionální stránce někde v 60tých letech. Abych kluka bránila před zneužitím rukou člověka, který má dbát o jeho zdraví, to je síla. Jenže co s tím. České zdravotnictví prostě stagnuje, vidím to den co den. O velikonocích jsem byla na pohotovosti kvůli tomu, že jsem nedokázala tabletkama zvládnout svou bolest, tak jsem si jela pro injekci na bolest, z těch prášků už mě i bolel žaludek. Personál na pohotovosti jsem obtěžovala a nakonec mi něco píchli, aniž by udělali jakýkoliv zápis, nedali mi ani zprávu do ruky. Cestou domů jsem se bála, co mi vlastně píchli, jestli ne třeba jen placebo, ale nakonec mi to zabralo a celý den jsem byla bez bolesti. Jejich jednání se mnou bylo ale šokující. Divili se, že chci pomoct od bolesti, pořád říkali, že to musím vydržet, než mi zaberou antibiotika, a že mám jít jinam a podobně, když jsem se asertivně ptala, kam mám jít, byli neurčití a že jestli prý jsem si těch léků nevzala moc. No jistě, že jsem si jich vzala moc. A bolí to tak, že mám chuť proskočit oknem, tak mi pomožte. Jak říkám, něco mi píchli mezi dveřmi a že to zapisovat nebudou. Připadala jsem si jak někde u doktora v asijských zemích. Trochu OT, ale píšu to proto, aby si člověk, který to tu čte uvědomil, že v dnešní době nelze doktorovi věřit, jejich rady ohledně dětí jsou většinou mimo a já děkuji za rozumné doktory, kterých je málo, ale jsou, jen se zajímat. Je možné si je dát do oblíbených například na Facebooku a sledovat jejich zajímavé články. Doba je na doktory zlá. Opravdu doporučuju při prohlídkách chlapečků držet ostříží zrak nad penisem a mít v pohotovosti ruku, s jasným ne!

Doporučuju přidat si na Fb třeba tuhle paní dr. : http://www.facebook.com/margit.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
10.4.13 20:09

Pomalu pretahovat mazat framikojnem.maly si to pak pretahoval sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.12.13 19:54

Maminky, předem se omlouvám, že nečtu diskusi a hned se ptám. Chci se zeptat, mám 18ti měsíčního chlapečka, doktorka už mu zkoušela předkožku a není problém dá se dobře stáhnout, ale jak je to při koupání? mám mu ji stahovat, přiznávám že já to nedělám, umyju tak jak je, nestahuju, dělám dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.12.13 14:32

Mám dvouletýho klučinu a nikdy jsem předkožku nepřetahovala…všechno se zdá být v pořádku, potíže s močením nemá, tak proč to dělat? Jinak jsem ho nechávala od malička-co na to přišel, že má něco mezi nohama- si s ním hrát, v létě měl ruku v rozkroku takřka nepřetržitě, co lítal nahatej na chatě a myslím, že si to vyřešil sám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.12.13 20:42

No mě doktorka na prohlídce malýmu zkoušela jestli to jde, a jde mu to vpohodě stahovat. ale jestli při koupeli je nutné stahovat kvůli čistotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí