Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah neříkám že je to trestný čin napsala jsem jen to co jsem si našla na inzerentu ![]()
@Anonymit203 píše: Více
tak policie řeší trestné činy, tak když jsi zvažovala to s nimi řešit, tak jsem se jen zeptala…
@Keyllah jasně,našla jsem si na internetu že je i možnost to oznámit na policii ne ze jsem zvažovala
Dělá to pravidelně, nebo se to stalo jednou?
Třeba viděla v domě cizího člověka a zajímalo ji, jestli to není zloděj nebo tipař. Aspoň víte, za kterým svědkem poslat kriminálku, až někoho v domě vykradou, když tam máte někoho, kdo ví o všem, co se v domě šustne. ![]()
@eumedon přítele mého viděla několikrát jak semnou tak samého a stala dnes přímo za ním a čekala až otevře byt
je to pravidelně kouřím v okně ona vychází ze vchodu postaví se před vchod a čumí všem do oken..jdu s košem pak od kose třeba do obchodu a kouknu nahoru a čumí kam jdu..a ještě se vykloní z okna aby pořádně viděla..teď to vypadá že ja čumím na ni a ji do okna ale proste ja cítím ze ona čumí na me tak se podívám zas ja no hrozny pocit..a přitom jsem ji kolikráte předtím potkala a nic mi neřekla jen čuměla
no hrozná babka taková zabskla, jo jak se něco stane ona bude první kdo to bude vědět
![]()
Na policii se dá oznámit ledacos, ale ne všechno, co se dá oznámit na policii, policii zajímá.
Na Internetu se dají najít všelijaké hlouposti.
Na lidi kteří hulí z okna v bytě taky koukám dost nevraživě. Je to bezohledný a ostatní to obtěžuje.
Ty zase pravidelně vykuřuješ v okně, sleduješ paní, nemáte si co vyčítat, akorát ona nezasmraduje okolí cigaretou ![]()
@free333 píše: Více
To teda, to je mi milejší ta FBI sousedka.