Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Urcite kodiaq. Mame ted 3. octavku, tu nejnovejsi a ani jedna nebyla jeste uplne bez chyb, ten software v autech furt neni vychytanej. ![]()
@Anonymní píše:
Proč ne automat u ojetin?Specifikace kodiaku: do 3 let, do 100 000 km, benzín, 100 kw (? ), Prostě kilovajtů, kombi je asi u kodiaku bezpředmětný, víc nevím. Žere o kolik víc než oktávka?
Taky vidíš např.4 letou oktávku pruserove co se týče poruchovosti?
Co bys radil celkově za cca 680 tisíc? Jaký auto, typ apod?
Kodiaq vypadá suprově, jestli znáte historii, tak bych ho brala
Je to krásný auto, je těžký, tak má trochu vyšší spotřebu, s tím je třeba počítat. My měli diesel, v nejvyšší výbavě, žral asi 7-8l po městě.
@Hanney píše:
Kodiaq vypadá suprově, jestli znáte historii, tak bych ho bralaJe to krásný auto, je těžký, tak má trochu vyšší spotřebu, s tím je třeba počítat. My měli diesel, v nejvyšší výbavě, žral asi 7-8l po městě.
A když neznám historii, tak je to asi risk.
Z mého pohledu je kodiaq predrazenej smejd a nesnáším ho. Vždy jsem seděla s ditetem vzadu, a je to tak extrémně nepohodlné, ze to až není možné, sedět se tam normálně neda. Delší cesta = utrpení. Oktávka tipuji, ze bude mít konstituci blíže k Superbu, a ten je vzadu úplně v pohodě.
Jezdím Mazdou 6, predtim i30. A jsem naprosto spokojena, benziny jsou spolehlivé, auto je pohodlne, za srovnatelnou cenu daleko lépe vybavené. Nechápu vůbec zde ten kult Škodovek
@NinaU. píše:
Jezdím Mazdou 6, predtim i30. A jsem naprosto spokojena, benziny jsou spolehlivé, auto je pohodlne, za srovnatelnou cenu daleko lépe vybavené. Nechápu vůbec zde ten kult Škodovek
Tak věř tomu, že já na to mít, tak si vyberu z jiných řád než je škoda
@Anonymní píše:
Tak věř tomu, že já na to mít, tak si vyberu z jiných řád než je škoda