Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pardon, ale to mě rozesmálo
záleží kdy bylo ono semeno „vloženo“
@malá_holka no to je semeno,které v chlapovi je déle než 14 dní, tzn. chlap neměl během 14 dní ejakulaci a tudíž semeno stárne ![]()
@Anonymní píše:
@malá_holka no to je semeno,které v chlapovi je déle než 14 dní, tzn. chlap neměl během 14 dní ejakulaci a tudíž semeno stárne
pardon, ale řehtám se tu
Tak pokud budeš mít sex 14 dnů od začátku menstruace, tak to vyjít může
. A druhý sex po 14 dnech před začátkem menstruace.
Sex může být i jen 1× za měsíc a vyjde to. Ale musí být cca 3 dny před očekávavnou ovulací.
Mám syna, který byl počat v měsíci, kdy jsme měli jen jeden sex v období ovulace.
Příspěvek upraven 04.07.18 v 09:47
@Moondah to jsem ráda,že jsem tě pobavila
četla jsem,že když má chlap málo sexu,tak má pak staré semeno,kde je málo životaschopných spermií,které nejsou schopny oplodnit,tak zjišťuji jak je to v praxi
a hlavně,když mám málo náruživého partnera,tak jestli je nějaká možnost otěhotnět ![]()
@Anonymní píše:
@malá_holka no to je semeno,které v chlapovi je déle než 14 dní, tzn. chlap neměl během 14 dní ejakulaci a tudíž semeno stárne
to je sranda že?
to, že se chlap nevystříkal 14 dni neznamena že nema kvalitni semeno právě naopak.
@fia80 přesně to jsem chtěla číst,takže pravděpodobnost je,když se trefíme do ovu i přes to,že málo sexujem ![]()
@Anonymní píše:
@Moondah to jsem ráda,že jsem tě pobavilačetla jsem,že když má chlap málo sexu,tak má pak staré semeno,kde je málo životaschopných spermií,které nejsou schopny oplodnit,tak zjišťuji jak je to v praxi
a hlavně,když mám málo náruživého partnera,tak jestli je nějaká možnost otěhotnět
Také sem o tom něco četla …ale myslím,že možnost tam je
jestli chcete ditee,tak nejlepší je obden.A zalezi taky jestli to bylo v dobe plodnych dnu atd,o tom se nezminujes.
@Anonymní píše:
Mám dotaz, je tu někdo, kdo otěhotněl ze staršího semene? Tzn. měl s partnerem sex max. 1× 14 dní a přesto to vyšlo? Děkuji
Pokud není starší víc jak rok, tak se to na klíčovitosti neprojeví. A pokud je ještě k tomu namořený a není vyloženě ve vlhku, ani nesplesniví a nenapadne ho houba.
Jako že by chlap, který si po roce někde štrejchne nemohl ženskou oplodnit, jo? ![]()
Já to emimino miluju!
Mám dotaz, je tu někdo, kdo otěhotněl ze staršího semene? Tzn. měl s partnerem sex max. 1× 14 dní a přesto to vyšlo? Děkuji