Šťastný Nový rok 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2264
31.12.14 23:43

Šťastný nový rok všem! :-) To štěstí se bude hodit i mně, hlavně, aby se zase neuhnízdilo tam, kde ho zrovna vůbec nepotřebuji a nežádám :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
1.1.15 00:00

A ja jsem dnes po trech klucich porodila holcicku :D Pohlavi jsme si nenechali rict, takze prekvapko jak hrom! A jak vidim z okna, cely narod to oslavuje, to je bombaaaaa! :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
Vsem vse nej do noveho roku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
1.1.15 00:01

Aha, tak uz vcera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.1.15 00:28
@Klementyna píše:
A ja jsem dnes po trech klucich porodila holcicku :D Pohlavi jsme si nenechali rict, takze prekvapko jak hrom! A jak vidim z okna, cely narod to oslavuje, to je bombaaaaa! :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
Vsem vse nej do noveho roku! :mavam:

Moc Ti gratuluji nejspise k jednomu z poslednich miminek roku 2014. Jak se jmenuje princeznicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.1.15 01:50
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: to už je zase profláklá :mrgreen:Já jsem ráda, že královská rodina hajá - stejně je mi jasné, co by tak asi král chtěl, kdyby nespal :mrgreen:
:roll:
Taky mi to je jasné. Můj král to chtěl dřív, než šel spát! 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.1.15 01:51
@Klementyna píše:
Vsem vse nej do noveho roku! :mavam:

Super, připíjím a gratuluji na zdraví! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová