Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Michaela23 To máš asi pravdu, že baby tady prokafraj strašně času, ale zase každe den vysávat…já prostě od přírody nesnáším vysavač…tu šňůru co musím tahat od zásuvky a furt se někam plete…jednou za tejden fakt stačí:-D
@Michaela23 píše:
proč myslíš? máme byt 3+1, v pokojíčku, obýváku a ložnici koberec, to mám vysáto tak za 15min, v předsíni a kuchyni lino, v koupelně dlažbu to mi zabere na vytření tak 10minutNemám pocit že bych nedělala nic jiného než uklízení, spousta ženských tady na emiminu prokafrá denně mnohem více času než já strávím úklidem bytu
My máme jen lino, a můžu vytírat jedině, když dítě spí, jinak by v tom capkal a uklouznul by a všude by nadělal šlápoty. Ale že bych to chtěla dělat denně, jen co usne…
Ono pak trvá než to uschne, nesmím v tom sama šlapat… ![]()
Já jsem tak zvyklá, moje máti to dělala stejně, jako puboš jsem to nesnášela, a teď to dělám taky tak
ale je fakt, že nemít zvířata, tak bych asi vysávala méně, třeba ob den ![]()
@LucijeS píše:
@Michaela23 To máš asi pravdu, že baby tady prokafraj strašně času, ale zase každe den vysávat…já prostě od přírody nesnáším vysavač…tu šňůru co musím tahat od zásuvky a furt se někam plete…jednou za tejden fakt stačí:-D
Mě nejvíc rozčiluje vytahovat ten vysavač z komory.
Jak už je venku, tak zapojím a jedu… ale to odhodlání.
![]()
@LucijeS my máme dobijeci tycovej prave kvuli tomu pitomymu tahání toho krámu. Velká spokojenost. http://vysavace.heureka.cz/…8-air-force/
Příspěvek upraven 02.09.13 v 19:54
No tak já vlastně vytírám a luxuju denně - to když malá poobědvá nebo posvačí. Ale zbytek bytu leží ladem
A k té vodě - já třeba kojila, takže jsem vlastně vodu pro úplný mimino nepotřebovala. Kdybych dělala novorozenci UM, tak bych asi převařila, ale půlročnímu miminu na napití, to už se na to koukám jinak.
@Clarkia píše:Mě nejvíc rozčiluje vytahovat ten vysavač z komory.
Jak už je venku, tak zapojím a jedu… ale to odhodlání.
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tohle já zažívám se žehlením. Vytáhnout to prkno, to je děs
![]()
pak už bych mohla žehlit půl dne ![]()
@123l Dnes bych ho brala hned, do našeho malýho bytu. Jenže zrovna před necelým rokem jsme pořídili klasickej.
![]()
@janet9 píše:
Tak tohle já zažívám se žehlením. Vytáhnout to prkno, to je děs![]()
pak už bych mohla žehlit půl dne
Nežehlím.
![]()
@janet9 píše:
Tak tohle já zažívám se žehlením. Vytáhnout to prkno, to je děs![]()
pak už bych mohla žehlit půl dne
tak to znám, já už to prkno vytahuju 2 měsíce
žehlení a mytí oken z duše nesnáším ![]()
@apocalypsa no to si mi měla poradit než jsme koupili robotický vysavač
![]()
Do půl roku jsem jen kojila, pak jsem už převařovala jen na čaj, jinak klasika kohout na všechno, nyní i na UM. Dudlíky nevyvařuju, hračky ze země max otřu o stehno. Po tom co měl v puse kameny a podobný hnoje mu jen tak něco neublíží. Vytírám jednou týdně když se zadaří, zametám jen pod baštícím dítětem. Celkově jsme docela čuňata
žádný skleníkový květinky
Joo chlupy jsou otřes, měli jsme dvě kočky, už v bytě nejsou skoro 2 roky a furt ještě občas najdu chlup
![]()
Nevysávám, vysavač bytostně nesnáším. Pokojíček a ložnici vysávají děti, zbytek bytu má na starosti robot
Kojeneckou vodu jsem nekupovala nikdy, dudlíky jsem vyvařila jen při vybalení, vodu jsem převařovala pouze na čaj. Jsem vepř a nestydím se za to. ![]()
edit:a žehlím s odporem, když už nemám co na sebe.