Sterilní výchova - do jaké míry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11296
2.9.13 19:47

@Michaela23 To máš asi pravdu, že baby tady prokafraj strašně času, ale zase každe den vysávat…já prostě od přírody nesnáším vysavač…tu šňůru co musím tahat od zásuvky a furt se někam plete…jednou za tejden fakt stačí:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.9.13 19:50
@Michaela23 píše:
proč myslíš? máme byt 3+1, v pokojíčku, obýváku a ložnici koberec, to mám vysáto tak za 15min, v předsíni a kuchyni lino, v koupelně dlažbu to mi zabere na vytření tak 10minut :nevim: Nemám pocit že bych nedělala nic jiného než uklízení, spousta ženských tady na emiminu prokafrá denně mnohem více času než já strávím úklidem bytu ;)

My máme jen lino, a můžu vytírat jedině, když dítě spí, jinak by v tom capkal a uklouznul by a všude by nadělal šlápoty. Ale že bych to chtěla dělat denně, jen co usne… :roll: Ono pak trvá než to uschne, nesmím v tom sama šlapat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.9.13 19:50

Já jsem tak zvyklá, moje máti to dělala stejně, jako puboš jsem to nesnášela, a teď to dělám taky tak :mrgreen: ale je fakt, že nemít zvířata, tak bych asi vysávala méně, třeba ob den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.9.13 19:51
@LucijeS píše:
@Michaela23 To máš asi pravdu, že baby tady prokafraj strašně času, ale zase každe den vysávat…já prostě od přírody nesnáším vysavač…tu šňůru co musím tahat od zásuvky a furt se někam plete…jednou za tejden fakt stačí:-D

:palec: Mě nejvíc rozčiluje vytahovat ten vysavač z komory. :lol: Jak už je venku, tak zapojím a jedu… ale to odhodlání. :roll: :P :lol: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.13 19:54

@LucijeS my máme dobijeci tycovej prave kvuli tomu pitomymu tahání toho krámu. Velká spokojenost. http://vysavace.heureka.cz/…8-air-force/

Příspěvek upraven 02.09.13 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

No tak já vlastně vytírám a luxuju denně - to když malá poobědvá nebo posvačí. Ale zbytek bytu leží ladem :mrgreen: A k té vodě - já třeba kojila, takže jsem vlastně vodu pro úplný mimino nepotřebovala. Kdybych dělala novorozenci UM, tak bych asi převařila, ale půlročnímu miminu na napití, to už se na to koukám jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
@Clarkia píše: :palec: Mě nejvíc rozčiluje vytahovat ten vysavač z komory. :lol: Jak už je venku, tak zapojím a jedu… ale to odhodlání. :roll: :P :lol: :pankac: :mrgreen:

Tak tohle já zažívám se žehlením. Vytáhnout to prkno, to je děs :zed: :cert:
pak už bych mohla žehlit půl dne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.9.13 19:56

@123l Dnes bych ho brala hned, do našeho malýho bytu. Jenže zrovna před necelým rokem jsme pořídili klasickej. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.9.13 19:57
@janet9 píše:
pak už bych mohla žehlit půl dne :mrgreen:

Nežehlím. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.9.13 20:01
@janet9 píše:
pak už bych mohla žehlit půl dne :mrgreen:

tak to znám, já už to prkno vytahuju 2 měsíce :mrgreen: žehlení a mytí oken z duše nesnáším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.9.13 20:03

@apocalypsa no to si mi měla poradit než jsme koupili robotický vysavač :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
2.9.13 20:11

Do půl roku jsem jen kojila, pak jsem už převařovala jen na čaj, jinak klasika kohout na všechno, nyní i na UM. Dudlíky nevyvařuju, hračky ze země max otřu o stehno. Po tom co měl v puse kameny a podobný hnoje mu jen tak něco neublíží. Vytírám jednou týdně když se zadaří, zametám jen pod baštícím dítětem. Celkově jsme docela čuňata :pankac: žádný skleníkový květinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 20:12

.

Příspěvek upraven 12.12.13 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
2.9.13 20:15

Joo chlupy jsou otřes, měli jsme dvě kočky, už v bytě nejsou skoro 2 roky a furt ještě občas najdu chlup :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
2.9.13 20:17

Nevysávám, vysavač bytostně nesnáším. Pokojíček a ložnici vysávají děti, zbytek bytu má na starosti robot :pankac: Kojeneckou vodu jsem nekupovala nikdy, dudlíky jsem vyvařila jen při vybalení, vodu jsem převařovala pouze na čaj. Jsem vepř a nestydím se za to. 8)

edit:a žehlím s odporem, když už nemám co na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí