Sousedka si stěžuje na rámus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
29.3.14 18:49

Mám to stejné nad hlavou. Sama mám dítě, absolutně klidné,,když se chce, tak jde uklidnit a zabavit. Viděla bych to tak, že se musíš posnažit ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
29.3.14 18:49

Mame hodne zive ditko, ktere vstava take po pate hodine. Soused si jednou rocne chodi stezovat ( naposledy na vysavac, ze je hlucny a to vysavame max. 5 minut a bylo 11 dopoledne). Do 7 jsme s nim v posteli, kouka na pohadky na telefonu. Do 8 hodin se ho snazim krotit mimo obyvak ( soused ma mensi byt a spi pod nasim obyvakem ). I pres den ho furt okrikujeme, aby s nicim nesoupal, nehazel, jen v pokojicku. Nad nami je kluk cca 6, radi taky hodne, ale mne to nevadi, jsem tolerantni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.3.14 18:53

@Fífule jo přesně o no je to jen o míře tolerance, někdo klidně toleruje i diskárnu nebo rovnou bydlí pod hospodou a někomu vadí i spadnutej špendlík :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.3.14 18:57

Víš co v půl šesté je dost brzy, asi by mi to také vadilo, ale pochopila bych to, třeba se sousedka jen špatně vyspala :nevim: ráno bych malému pustila nějakou pohádku nebo četla a od dopoledne ať si rámusí, to je normální, sousedce bych se omluvila a dala jí za pravdu, onatak bude mít pocit že měla pravdu a dá pokoj, snad

• Citovat
  • Upravit
106
29.3.14 20:38
@Krkael píše:
Presne. Dite ma pravo si hrat a komu se to nelibi at se odstehuje do lesa… Za takovy nazory bych kopala do prdeli… :roll:

Ano dítě si má právo hrát, ale ne dělat rámus, tak brzy chtěla bych vidět vás, kdyby vám třebas jiné dítko budilo vaše děti :nevim: nakopat do prdeli se mužete tak vy za takové kecy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.3.14 20:48

Já se s vámi musím podělit o moji sousedku. Když jsem se přistěhovala k přítelovi, tak snad po 3 měsících jsem zjistila, že sousedi mají malé dítě. A to tak, že jsem zaslechla dětský pláč. Od té doby jsem sousedy několikrát potkala s malým, dítěti můžou být max. 2 roky a člověk o něm ani neví!! Naše ložnice sousedí na jejich byt a nechápu, jak může to dítě být tak tiché!! To jsou opravdu zlatí sousedi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 20:50

@KarolinaPac Přečti si ještě jednou, co Krkael napsala. A pomalu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.3.14 21:47

Naše děti taky vždy vstávaly se slepicemi, ale hned od rána jsem je nenechala hrát „normálně“. Šli k nám do postele nebo si směli hrát jen se skládačkou, stavebnicí apod. Brzy pochopili, že cca do osmi musí být zticha. Odvolávání se na sousedy bylo pro ně moc abstraktní, ale zabralo, že se musí nechat vyspat maminka a tatínek.

Samozřejmě než se to naučili, museli jsme vstávat s nimi a umravňovat je. Většinou to vypadalo tak, že jsem se v pokojíčku svalila na koberec a podřimovala mezi nimi. Pět ráno je pět ráno. :)

Přes den už jsem to pak moc nehrotila, nejde je pořád okřikovat a díky plovce v obýváku sousedy kolikrát lituji, ale rána a večery jsou (relativně) klidné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
29.3.14 21:48
@Anonymní píše:
Tady nikdo nepsal, že si v klidu piju kafíčko zatím co syn dělá rámus!

To jsi ani psát nemusela, vyznělo to tak. Prostě kdybys opravdu chtěla své dítě zabavit potichu, šlo by to. A podle toho co tady čtu, to většina matek zvládá, ale musí se chtít a ne ještě držkovat na sousedku, že si dovolí stěžovat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.3.14 08:34
@Fjodorka píše:
@KarolinaPac Přečti si ještě jednou, co Krkael napsala. A pomalu :mrgreen:

Dik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
30.3.14 10:26

U nás v baráku máme nějaké „papírové“ zdi, často, slyším, jak sousedi zavírají hlučně dveře, když jde někdo po schodech a povídá si s někým, tak je to slyšet i s ozvěnou, 3 rodiny mají dítě, co hraje na klavír, nebo na flétničku, v baráku vedle bývá už rok slyšet vrtačka - rekonstuují, ale postupně, protože asi nemají peníze, občas jsou slyšet hádky, nebo jak ječí děti, atd., atd. a můžu říct, že mě to vůbec nes…e. Většinou to není hluk na celé odpoledne, přežiju to. Máme známou, co se z každého randálu hroutí, hádá se se sousedy a přitom jejímu manželovi to vůbec nevadí, když zas něco řeší, tak jenom takhle kroutí očima: :roll:
On ten hluk totiž nemusí být objektivní, někteří psychicky labilní jedinci, citlivky, nebo lidi, co mají nějaký druh autismu toho opravdu vydrží málo, jedné paní dokonce vadí, když si někdo na schodišti píská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.14 11:29
@celipipka54 píše:
To jsi ani psát nemusela, vyznělo to tak. Prostě kdybys opravdu chtěla své dítě zabavit potichu, šlo by to. A podle toho co tady čtu, to většina matek zvládá, ale musí se chtít a ne ještě držkovat na sousedku, že si dovolí stěžovat. :jazyk:

Raději tě ani nekomentovat mysli si svoje, ale vyjádření příspěvku nemělo být ve stylu matka si hodí nohy nahoru dá si kafíčko a ať si děcko dělá co chce :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 11:32

Děkuji všem za reakce, kteří přispěli nebo „jen“ četli.
Malej díky změně času vstával o půl 7 z jeho pokoje jsem hračky v koši, nebo jen tak volně dané na podlaze jako je velká tatra, motorka a pod.Dala k nám do obýváku. A světe div se byl klid.Pod postýlku jsem dali pěnovky, aby jí nemohl odsouvat. Ráno jsme prožily klidné.

• Citovat
  • Upravit
1228
30.3.14 13:49
@Mysis píše:
Presne! Take mam male dite uz od narozeni se silene vzteka a snazila jsem.se uklidnovat jak se dalo. Bilo mi lito sousedky :/ kolikrat jsem se ji omlouvala ze takhle place a ze se vzteka. Ted je ji 6 mesicu a prestala. Ale taky mi zrovna neni lrijemne kdyz jina sousedka turuje auto lrimo pod oknama i ve tri rano nikam s nim neodjede zabouchne dvere a de domu a furt takhle. Jinak meli sme v panelak problem se sousedkou ktera pri soulozeni silene rvala a to se opravdu nedalo. Mdyz uz jsem.se ji oprela o zvonek. rekla ze potrebuje aby byla slyset! A to vas upozornuji ze by slyset i do sousednich panelaku kdyz lide mli otevrene okno a kdo ma male deti tak pak jim to vysvetlujte… :nevim:

To by mě zajímalo, proč někteří potřebují být slyšet i o dvě ulice dál. :lol:
Někteří lidi jsou prostě na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
30.3.14 18:29
@Lively píše:
To by mě zajímalo, proč někteří ptojují být slyšet i o dvě ulice dál. :lol:
Někteří lidi jsou prostě na :pocitac:

Ta je na odstrel a je to nekolikrat za den v noci dokonce u toho tak rve ze to vzdubi i malou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí