Sousedka si stěžuje na rámus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
1.4.14 17:55
@zizalkaaa píše:
To znam.Ani nevis jak moc dobre. U nas byl rachot hlavne dlouho do noci i ve vsedni dny. Mlaceni do topeni, soupani nabytkem(nebo cimkoli)a to dupani to bylo otresny.(O vajglech od cigaret nahazenych na moje muskaty na balkone ani nemluvim..)

My tohle měli taky v novostavbě, ale ta rodina nebydlela přímo nad námi, ale ještě o patro výše. Takže sousedi nad námi to měli ještě horší. Ale ta rodina aspon nehulila. Když fakani běžely po schodech, tak to bylo jako stádo slonů :cert:

Příspěvek upraven 01.04.14 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.4.14 17:57
@Fjodorka píše:
@Koblížek21 Já se snažím usínat dřív, než on, to mi to pak nevadí. Ale chudák dítě, nedávno zachrápal tak příšerně, že se holka vzbudila s hysterickým pláčem :lol:

Jo, mám to stejně, jakmile usnu dřív, tak mě chrápání nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
23.5.17 13:20

Ahoj, jen ze zvědavosti a na uvolnění obnovuji téma :D :oops:. Sousedka se skoro každý večer opijí, zpívá a občas jde o dost slyšet sex :D (což s dítětem v bytě není moc plus) -kolem 11. Nedávno jsem prala, Sousedka si stěžovala ze pracka dělá ramus (i když jsme ji podlozili gumou a věcmi co by ramus zmírnili, pereme vždy kolem 2 odpoledne). Omluvila jsem se protože jsem takový člověk, ale nepřijde mi to moc fér :D jak by jste se zachovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.5.17 13:24

Řekla bych jí, že se omlouvám a příště tu pračku pustím, až bude zase ječet při sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
23.5.17 13:24

Asi bych jí řekla, že kam se hrabe pračka na decibely, co se linou večer od nich. A jestli nepereš po 22:00 hodině večerní, tak jí to může být úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.5.17 13:27
@AnetVV píše:
Ahoj, jen ze zvědavosti a na uvolnění obnovuji téma :D :oops:. Sousedka se skoro každý večer opijí, zpívá a občas jde o dost slyšet sex :D (což s dítětem v bytě není moc plus) -kolem 11. Nedávno jsem prala, Sousedka si stěžovala ze pracka dělá ramus (i když jsme ji podlozili gumou a věcmi co by ramus zmírnili, pereme vždy kolem 2 odpoledne). Omluvila jsem se protože jsem takový člověk, ale nepřijde mi to moc fér :D jak by jste se zachovaly?

jakože sousedka se zlobí, když ty odpoledne pereš, a ona po nocích opilecky vyzpěvuje a vyřvává při sexu (což je v pořádku) :think:?
Já bych se s paní nemazala. Zřejmě odpoledne dospává, proto jí pračka vadí. Takže bych jí doporučila, at po nocích místo divočáren spí jako slušný člověk, protože noční kravál zase vadí mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.5.17 13:29
@radkka píše: Řekla bych jí, že se omlouvám a příště tu pračku pustím, až bude zase ječet při sexu :D
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.17 13:34

@AnetVV bych jí řekla že pračka jede odpoledne ale od nich pozdě večer jde šílený řev, jako kdyby tam někoho vraždili :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.5.17 13:35

@pe-terka líp bych to nenapsala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21347
23.5.17 14:02
@radkka píše: Řekla bych jí, že se omlouvám a příště tu pračku pustím, až bude zase ječet při sexu :D
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.5.17 14:34
@Monchichik píše:
Asi bych jí řekla, že kam se hrabe pračka na decibely, co se linou večer od nich. A jestli nepereš po 22:00 hodině večerní, tak jí to může být úplně jedno.

jasne, jeste s dovetkem: bude to vyhovovat nam obema. Vy pres to vase jeceni neuslysite pracku a my zase to vase kviceni jako kdyz podrezavaji podsvincata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí