Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
21.10.10 20:12

Ahoj holky,kontrola proběhla normálně,utz,krev na hcg.Už platím i utz,tak se mi to pěkně prodraží.Jinak mě dr.uklidňovala,že neg.krev nic neznamená,že minule nebylo na utz nic vidět a čárka byla slabá.No snažila se v mé 13 mm sliznici najít gestační váček a něco jako váček našla,ale potvrdit 100% to nemohla.tak má z té kontroly smíšené pocity.Jinak výsledky budu mít opět až v pondělí,protože doc.Sobek,před mým odběrem zrovna vzorky odvezl.No nemám já pech??
Holky povězte mi něco pozitivního.Každé ráno měřím i bazální teplotu a mám ji stále vysokou,už nevím jak se mám utěšit. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.10.10 20:16

Ahoj Zoiči, moc jsme na tebe myslely. Na uzt je ještě dost brzy, tak jestli se dr. zdálo, že tam něco vidí, tak je to super. Bazální teplota neklesající je taky myslím pozitivní. S tou krví je to fakt šílený. Moc ti přeji, aby odměnou za čekání bylo krásné HCg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.10.10 20:16

Zoi, to mně mrzí, že je to stále takové nejasné! Já si prožila podobné a je to dost ubíjející!!!
Jediné, co bych ti mohla poradit je, ať si zajdeš sama ke svému gyn.dr., necháš si vzít krev nebo zajeť na fakultku do krevního centra a jako samoplátce si necháš vzít krev a udělají ti HCG.
Já bych ho měla už asi dávno, obdivuje tě, že to tak vydržíš!!!
Věřím, že bude vše v pořádku a holt tě jen embroušek trošku napíná a trvá mu to, než se pořádně ukáže!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.10.10 20:19

Teď by dr.stejně více neviděla, jen dutinku, plod se ukáže až za dalších 14dní Zoiči, takže ještě je čas a dutinka tam byla, to je důležité!!!
Určo ani nešpiníš, nic podobného, tak neměj strach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.10.10 20:20

Zoiči ,tak to je teda pech . A co ti řekla na to, že máš pozitivní test ? do pondělka bych to fakt nevydržela a fakt si zašla jako samoplátce.
A jak se cítíš? bolí tě prsa nebo máš je nalité ?
Zoiči na ti nemám co poraditm , to jsem ještě nezažila.
Už jsi z toho rozmrzelá, že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.10.10 20:21

Holky děkuji za útěchu, jste moc hodné :kytka:
Možná zajdu zítra na polikliniku,máme tam labiny,na gyndu to mám až do Poruby a vycházky až od 14h.
Jinak Leni v pátek jdu taky na kontrolu,možná se zase potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.10.10 20:27

Jani říkala jsem,že mám 5 pozitivních testů ze sílící druhou čárkou,no prý je to dobře.Prý někdy zůstává hcg po pregnylu,ale ten jsem měla naposledy kolem OPU,tak nevím :nevim: .A někdy je to prý mezi nebem a zemí. Jinak prsa mám nalité,bolestivé,nešpiním,někdy mě bolí břicho a kříže. Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.10.10 20:29

Nazdar Holky . Tak v práci mi včera oznámil šéf že jdu jinde,na jiné místo. Hodila jsem smutné kukuč na oko. Protože už jsem to věděla že jdu jinde ale mám se tam líp. Je tam klid a jsem svou paní. Dneska už jsem makala na nových věcech a doma jsem pak lehla,asi na mě leze pracovní syndrom. Ji doma jsem byla od 19.4.2010. Tak dneska se s váma rozloučím mám toho dost po tak dlouhé době. papa a všem držím palečky at to dopadne dobře :mavam: :mavam: myšani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.10.10 20:46

Zoiči, jsem objednaná na 12,30 tak třeba se tam spolu sejdem, pokud budeš mít v totu dobu Ko.
Zajdi zítra na to HCG a budu věřit i za tebe, že tě to aspoň trochu uklidní!!! MOOOOOCCC držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.10.10 07:30

Ahoj holky !
Zoiči - zkus si zajít na ten odběr, ale nevím když půjdeš na gyndu jestli nebudeš mít výsledky taky až pondělí. Jesli není lepší si zajít na odběr jako poplatník a budeš to vědět ještě dneska.
Zoiči všechny příznaky nasvědčují těhu. Je to záhul na nervy pořád nic nevědět. No nedokážu si představit, že by se po Pregrylu tak dlouho držela hladina, že by to ovlivnilo test. To je blbost, vdyď OPU jsi měla 26.9. to je fakt dlouho. Určitě si těhu.
Jinak holky hezké ráno !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
22.10.10 08:10

Ahoj Zoiči, na tak to je teda síla. nejistota je to nejhorší, tě tam pěkně trápí - by zasloužili za uši..zkus myslet pozitivně, dle toho, co píšeš, si myslím, že těhu jsi!!!Nejlepší by bylo zajít si na krev jako samoplátce, ale nevím jak u tebe, když máš vycházky až od 14h…to už tam dnes asi nikdo nebude…Moc na tebe myslím a moc se nestresuj, protože to miminku nesvědčí..užívej pěkného počasí a víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.10.10 15:34
Jana-76 píše:
Mysani -tak jak jsi dopadla v té práci ? byl to těžký návrat ? doufám,že si tě šéf moc nevychutnal.
Sluníčko - uvidím co mi řeknou, asi to IVF zkusím, ale nevím jak to časově výjde, nechtěla bych stimulovat přes vánoce,to mají v centrech omezený provoz,uvidím jestli bych to stihla do vánoc.
Leníčku-tobě to též letí příští pátek máš ko,pak už určitě začneš stimulku a tentokrát to výjde :-)
Co ta Zoiča jsem úplně napnutá .
Ivuš - kdy začneš brát ty léky na tu sliznici ?

LENI léky začu brát první dem MS, mělo by to být cca 31.1O., tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.10.10 15:35
Sluníčko28 píše:
Taky mi tam ty Vánoce Jani moc nesedí. :think: A tím, jak nevím, kdy se MS poprvé ukážu, nemůžu vůbec plánovat.Chodila jsem na jednu diskusi, ale pak to tam nějak uslo a teď se tam trošku probudilo, ale jen 3 holčiny, tak jsem je pozvala k nám. Souhlas? Je tam Hanulka, která si prý s některými z vás píše.

Ano, se mnou prosím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.10.10 15:39
zoiča píše:
Jani říkala jsem,že mám 5 pozitivních testů ze sílící druhou čárkou,no prý je to dobře.Prý někdy zůstává hcg po pregnylu,ale ten jsem měla naposledy kolem OPU,tak nevím :nevim: .A někdy je to prý mezi nebem a zemí. Jinak prsa mám nalité,bolestivé,nešpiním,někdy mě bolí břicho a kříže. Tak asi tak.

ZOIČI mimi bude určitě, uvidíš :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.10.10 15:40

JANI co ty Tvoje výsledky a kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.