Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
hovor, který nebyl přijat, neexistuje. Volání je buď přijato, tím začíná hovor, nebo je odmítnuto či se volající nedovolá, pak hovor nezačal. Vaše volání nebude účtováno.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,hovor, který nebyl přijat, neexistuje. Volání je buď přijato, tím začíná hovor, nebo je odmítnuto či se volající nedovolá, pak hovor nezačal. Vaše volání nebude účtováno.
Luděk
@Černá Madonna píše:
Luďo, musím říct, ještě že tě tu máme.
Tebe sem povolalo snad samotné
Emimi.
Dobrý den,
děkuji za uznání. Až zde získám renomé, pokusím se s webem spolupracovat na smluvní bázi. Když se smluvní vztah nepodaří navázat, budu nadále radit jako běžný uživatel.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,děkuji za uznání. Až zde získám renomé, pokusím se s webem spolupracovat na smluvní bázi. Když se smluvní vztah nepodaří navázat, budu nadále radit jako běžný uživatel.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Děkuji.Luděk
Není zač… ať se daří. ![]()
Tady je někdy takových expertů, jakým jsi ty, zapotřebí. ![]()
@Černá Madonna píše:
Není zač… ať se daří.
Tady je někdy takových expertů, jakým jsi ty, zapotřebí.
Takových je potřeba všude.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Vím.Luděk
Jsem ráda, že jsi si vědom svých hodnot… to je totiž v životě každého z nás nezbytné.
Julie
@Černá Madonna píše:
Jsem ráda, že jsi si vědom svých hodnot… to je totiž v životě každého z nás nezbytné.Julie
To mé „vím“ bylo na komentář o tom, že expertů je potřeba všude. Že jsem na výši, to o sobě ovšem samozřejmě vím. Zjišťují to už i lidé zde a bude jich jistě čím dál tím více.
Luděk
@Vztahový expert píše:
To mé „vím“ bylo na komentář o tom, že expertů je potřeba všude. Že jsem na výši, to o sobě ovšem samozřejmě vím. Zjišťují to už i lidé zde a bude jich jistě čím dál tím více.Luděk
Julie
@Černá Madonna píše:
Rozumím.
Potom mi nezbývá nic jiného, než ti pogratulovat a zároveň ti popřát hezkou dobrou noc.Julie
Je toho tolik, co byste ještě mohla udělat. Též vám přeji dobrou noc. Půjdu si také lehnout, i když nejspíš neusnu. Vstával jsem dnes v půl třetí. Můj přítel je do pátku pryč, u své původní rodiny, tak budu usínat sám.
Už teď se mi po něm stýská. Dobrou noc, Julie.
Luděk
Dobrý den, mám jen malý dotaz, snažím se dovolat jedné určité osobě ale nebere to, tak volám stále dokola a dokola, třeba už tak 50×.
Stojí mě to peníze když volám ale ten hovor nebyl přijat? Děkuji předem za odpovědi
(Ano, vím je to trošku blbá otázka ale nemůžu to nikde najít, tak aby mi na konci měsíce nepřišel účet za mobil dlouhý jak kráva tak se radši ptám. Prosím toxické komentáře si nechte na doma