Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnaKarenina píše: Více
A to je bohužel to co nechápu protože ze smrtí sem se již setkala a ne jednou. Videla jsem par lidí i v rakvi. A smrti se nebojím.
To je to mě nejde o to že umřel to prostě je život lidí odchází a přichází. Takze nemam strach z „mrtvol“ a smrti jakoby. Jen mam nepříjemný pocit v noci a nemůžu spát což sama nechápu. A taky ne strach ale obavy až někdo přijde protože byt od te doby nikdo neotevřel, nevětral. A není příjemný být někde kde se line zvláštní pach
@Roxy ivka píše: Více
Skusim děkuji. Byt je můj takže odejít nechci ale pokud to bude trvat určitě někam pujdu neni to normální podle mě si to dělám sama v hlavě ikdyz to vim neumím to vypnout…
@Emilie999 píše: Více
Také myslím, že byt někdo zdědí, nebo ho dědicové prodají a vyklidí ho a každopádně, tak jako tak se to tam časem vyvětrá.
@Emilie999 píše: Více
Tak to je mi líto, přeji hodně sil, at to rychle přejde. Mně, když je špatně, tak mi pomáhá literatura - mám svoje oblíbence mezi klasiky a dost hodně na působí i tvorba Marka Orko Váchy. Ale každý to má jinak. Přeju, at najdete, co Vám zafunguje.