Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psycholog, psychiatr, medikace a naucit se pracovat s uzkostma.
Heduško a chodíš na ty psychoterapie, bereš ty AD, co ti napsali?
A nechtělo by to teda upravit stravování když je evidentní že ta nezdravá strava ti dělá problémy? ![]()
A přestat kouřit jednu od druhý. Ale to je bohužel nemožné v jejím případě.
Tvoje stravování není zdravé, ale máš strach z nemocí. Vidíš ten protimluv? Zaměřit se na lepší životosprávu je to nejsnazší, co pro sebe můžeš udělat. Je to tvoje zdraví, ty za něj máš zodpovědnost a nikdo ho za tebe nevyřeší. Přestaň se litovat a vymlouvat se na „nervy“.
Psychiatr tě předpokládám v permanenci už má.
@Anonymní píše: Více
Uklidnim te, rakovinu nuzes mit i kdyz se citis v poradku a doktor te sleduje na prohlidkach dvakrat za rok.
@Anonymní píše: Více
když si to myslíš, tak ti to nebudu vyvracet
@unuděná píše: Více
a ty už navštěvuješ pravidelně svého statného ošetřovatele? Bys měla začít okamžitě léčit svoji závislost.
@Divná Bára píše: Více
Děkuji za optání, jsem zdravá jako rybička a to jak psychicky, tak fyzicky ![]()
@Divná Bára píše: Více
Vzhledem k tomu, že mě neznáš, ani nemůžeš
![]()
@unuděná
koukám, že už ti začsla šichta na emiminu, nenech se rušit od svých výživných rad.
Připomínáš mě jednu, co tady taky pořed rozdávala moudra, už vyfičela, ukázalo se, že je totál magor.
Ahoj, trpím psychickými problémy, mám strachy z nemoci, kde mě píchne hned mám strach, trápí mě teď moje střeva, pořád sem nadmutá, mám větry, furt mi Bubla v podbřišku, občas mě bolí i napohmat, se stolici problém nemám neboli mě nic, před rokem jsem byla u obvodního lékaře ten mě jen prohmatal a že to nic není mám za sebou i Sona břicha, ale to už cca 2 roky zpět, gastroskopie letošního roku moje stravování není nejlepší a není zdravé ale to vše díky nervům už nemůžu dál