Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ešte to, že v minulosti má aj podvádzal stretával sa z jednou ženou. A potom som mu našla aj na pokeci, že sa stretával so ženami aj o 20 rokov staršími ako ja, preto ho už vôbec nechcem a nemám dôveru ![]()
@Cenarius bojím sa, že si potom vezme deti a bude ich bit, keď tam nebudem dá sa to nejako vybaviť aby bol s nimi len pod mojím dohľadom?
@Cenarius píše:
Ze on nechce neznamena, ze to nejde.
Vôbec neviem ako to spraviť ![]()
No já bych se ho neptala. Sbal mu kufry a vyměň zámky. A je po problému ![]()
@kavenka píše:
No já bych se ho neptala. Sbal mu kufry a vyměň zámky. A je po problému
To som už skúšala a sedel mi tri hodiny pred dverami a keď som musela ísť dcéru do škôlky odviesť tak mu robil scény tak som ustúpila ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Dnes som prežila niečo hrozne. Mám muza, ktorý absolútne nevie uživiť rodinu. Má asi 2 týždne výplatu aj to niekedy nie a potom nič. Všetko kupuje potom deťom moja mama. Svokra sa slubila, že pomôže a už sa neozýva. Dnes som nemala deťom čo navariť. Mali sme doma len suchú ryžu a suché cestoviny. Mama mi priniesla nákup a boli tam aj sladkosti pre malé. No a tie zmizli. Pýtala som sa muža lebo on vyberal ťažkú. Vraj nevie, kde su. Na druhý deň, zasa zmizli. Potom som zistila, že to bol muž. Proste, máme málo a ešte nás vyjeda a nič nekúpi. Mamu to nastvalo, že všetko kupuje a začala to riešiť. ( Bývame v maminom byte ale nie s mamou) mama ho chcela vyhodit, ani ja ho už nemilujem, ale on nechce ísť ( vraj má do 15teho zaplatene. Začal sa vyhrazat, že to dá na policiu pritom tu nemá ani trvaly pobyt. Mama mu vrazila facku lebo bol drzý, že to je jej byť a nemá tu právo byť. Ale on proste nechce odísť začne sľubovať, mama zmäkne a ja sa ďalej trápim. Neviem ako to mám už riešiť. Už som mu niekoľkokrát hovorila ale on nic. Bola som plávať a ona zatiaľ bil 5 mesačnú dcérku lebo nechcela spat. Povedala mi to staršia 5 ročná dcéra. Už neviem čo robiť stále sú u nás hádkyDá sa to nejak riešiť aj keď on sa nechce rozvádzať a nechce odísť? Vďaka
To je strašný. Nefetuje? nebo takhle jste žili vždy? Víš kdo trpí nejvíc? Ty děti a tvoje máma. Tebe mi líto není
@Anonymní píše:
To som už skúšala a sedel mi tri hodiny pred dverami a keď som musela ísť dcéru do škôlky odviesť tak mu robil scény tak som ustúpila
Tak neustupuj a podej návrh na rozvod. A počítej taky s dluhama co určitě má.
@pikola píše:
To je strašný. Nefetuje? nebo takhle jste žili vždy? Víš kdo trpí nejvíc? Ty děti a tvoje máma. Tebe mi líto není
Nefetuje ale mal veľa dlhov už pred manželstvom. On mi peniaze nedáva vobec má ich pre seba. A ja platím z rodicaku škôlku malej, oblečenie, lieky a on nič len 200e dá mame na nájom a to je všetko a deťom kupi niekedy nejaký keks
@Anonymní píše:
Nefetuje ale mal veľa dlhov už pred manželstvom. On mi peniaze nedáva vobec má ich pre seba. A ja platím z rodicaku škôlku malej, oblečenie, lieky a on nič len 200e dá mame na nájom a to je všetko a deťom kupi niekedy nejaký keks
A mozek při dělání druhého dítěte jsi měla kde?
co chceš řadit když jsi měkká a pořád ho bereš zpátky? Je to jen na tobě
Obstarej si jakékoliv důkazy o tom, že dcery bije. Pokud se to stane, volej policii, pokud bude mít modřinu - šup s tím do nemocnice zdokumentovat. Protože tvému samotnému slovu u soudu věřit nebudou a mohl by si vydupat střídavou péči. Tohohle vyžírky se jen tak nezbavíš a musíš na to jít jedině přes úřady a důkazy.
@AnnaNuvoletta07 píše:
Obstarej si jakékoliv důkazy o tom, že dcery bije. Pokud se to stane, volej policii, pokud bude mít modřinu - šup s tím do nemocnice zdokumentovat. Protože tvému samotnému slovu u soudu věřit nebudou a mohl by si vydupat střídavou péči. Tohohle vyžírky se jen tak nezbavíš a musíš na to jít jedině přes úřady a důkazy.
Stačí, keď dcéra povie že to videla? Asi nie, že? Keď on ich bije vždy len keď tam ja nie som, keď som tam len po nich kriči a kôli tomu sa hádame
Ahojte. Dnes som prežila niečo hrozne. Mám muza, ktorý absolútne nevie uživiť rodinu. Má asi 2 týždne výplatu aj to niekedy nie a potom nič. Všetko kupuje potom deťom moja mama. Svokra sa slubila, že pomôže a už sa neozýva. Dnes som nemala deťom čo navariť. Mali sme doma len suchú ryžu a suché cestoviny. Mama mi priniesla nákup a boli tam aj sladkosti pre malé. No a tie zmizli. Pýtala som sa muža lebo on vyberal ťažkú. Vraj nevie, kde su. Na druhý deň, zasa zmizli. Potom som zistila, že to bol muž. Proste, máme málo a ešte nás vyjeda a nič nekúpi. Mamu to nastvalo, že všetko kupuje a začala to riešiť. ( Bývame v maminom byte ale nie s mamou) mama ho chcela vyhodit, ani ja ho už nemilujem, ale on nechce ísť ( vraj má do 15teho zaplatene. Začal sa vyhrazat, že to dá na policiu pritom tu nemá ani trvaly pobyt. Mama mu vrazila facku lebo bol drzý, že to je jej byť a nemá tu právo byť. Ale on proste nechce odísť začne sľubovať, mama zmäkne a ja sa ďalej trápim. Neviem ako to mám už riešiť. Už som mu niekoľkokrát hovorila ale on nic. Bola som plávať a ona zatiaľ bil 5 mesačnú dcérku lebo nechcela spat. Povedala mi to staršia 5 ročná dcéra. Už neviem čo robiť stále sú u nás hádky
Dá sa to nejak riešiť aj keď on sa nechce rozvádzať a nechce odísť? Vďaka