Strašně moc bílého hustého hlenu

597
4.7.20 13:43

Strašně moc bílého hustého hlenu

Ahoj holky, už přes rok se snažíme o druhé miminko a nic. Dokonce už jsem přestala řešit ovulační testy a řekla si, že na to zkusím prdět, ale moc to nejde, protože mě moje vlastní tělo zkouší… Teď už skoro týden mám obyč. neplodný bílý hustý hlen, ale v takovém množství, že si musím měnit několikrát denně kalhotky… Vůbec nevím, co to je :nevim:. Setkaly jste se s tím některá?? Moc všem děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
4.7.20 13:56

No tak odpoved se prece nabizi…pravdepodobne nevyvazenist vnutrniho orostredi, mozna mykoza…proste mas vytok. Tak si zkus treba Rosakgin na vyplach, nebo canesten, pripadne laktobacil na zavadeni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
4.7.20 14:04

@kalie moc děkuji za radu. Ale právě, že to jako výtok vůbec nevypadá, je to čistě bílé ani to nijak nezapáchá. Nic mě nesvědí, nepálí ani nebolí. Jen ho mám teď doslova na rozdávání. Každý měsíc ho mám, jen tenhle opravdu, ale opravdu hodně, tak mě to zarazilo a tak mě napadlo, jestli tu není někdo, kdo to měl nebo má stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.7.20 14:13

Jakoze narazis na to, ze by to mohl byt priznak tehitenstvi? Mozne je asi vsechno…ja zadne priznaky pred testovanim nemela, vzdycky kdyz hsem si myslela, ze he nam, tak hsem tehotna nebyla. Naopak v obou pripadech jsem otehotnela, kdyz jsem byka soustredena na jine veci a absolutne jsem nesledovaka ovulaci a nic a pak jsem si uvedomila, ze jsem vladtne uz sbad u mela mit mesicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.7.20 14:22

@widyninka Jako příznak těhotenství je to k ničemu, ale ano, měla jsem to na začátku těhotenství víc než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
4.7.20 15:24

@Litta @kalie jako příznak bych to asi nebrala, protože mám poměrně dlouhé cykly a minulý měsíc jsem měla MS až 40DC, takže ovu by měla přijít až asi na konci dalšího týdne. Jen mě zajímalo, jestli to někdo neměl a už to neřešil na gyndě atd.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.7.20 22:06

Zajdi si na gyndu, tam ti poradi lip a budes mit klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
5.7.20 02:16

@Šimelda ano to udělám. Stejně asi nikdo líp neporadí. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
6.7.20 09:22

Nic to není :) měla jsem to taky a tehu jsem nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
31.8.20 08:28

@Katulina77 @Šimelda @Litta @kalie ahoj holky, tak se ukázalo, že jsem těhotná :dance:. Takže u mě to byl jeden z prvních příznaků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí