Strašně rychle mi utíká život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
16.4.19 20:09

@kibi a nebo nesedět u emimina že jo.. u toho život taky utíká až až :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122591
16.4.19 20:57

Ahoj. Mě to taky rychle utíká. Jsem samoživitel a jsem v kolotoči odvádět dceru do školky, jít do práce, z práce, vyzvedávat dceru ze školky. Prostě ten čas utíká jak voda… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.4.19 21:01

Všímavost je přesně to co potřebuješ.

http://praveted.info/…_mindfulness

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9098
16.4.19 21:14

Od té doby co mám dítě mi přijde že je to hrozný fofr. Přijde mi, že ráno vstanu a najednou je večer a jdu spát. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
16.4.19 22:14

Dobry je rano vstavat brzy, aspoň v sedm. To se pak den zda aspon trochu delsi :D Kdyz vstanu v deset, tak je taky najednou vecer :D

Me to strasne leti od te doby, co mam dite.. Pripada mi, ze se narodilo tak predminuly tyden a ono uz je to vic jak dva roky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.4.19 22:45

Ve tvém věku jsem to ještě tedy nepociťovala, ale teď po třicítce a s dítětem je mi jasné, že budou za chvíli Vánoce. ;) Je šílené, jak to letí, a to si nedovedu představit, jak to musí letět starým lidem. Na druhou stranu, je to někde v hlavě. Když jsem prožívala období po porodu, psychicky náročné stavy, tak mi to neutíkalo vůbec. To život úplně zpomalil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
17.4.19 22:46

Prý je dobrý pořád zkoušet něco nového, bořit stereotypy. Chodit jinou cestou domů… Podle mě je to plánováním. Jako děti jsme neopakovaly nic. Teď máme dlouhodobě plány a pak to tak letí. Zkus žít přítomnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová