Strašně rychle mi utíká život

37144
16.4.19 18:31

A počkej až budeš mít děti, to to letí ještě rychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29082
16.4.19 18:34

@kibi pro mě se před pár měsíci narodil první syn… je to pár dnů, co dcera… a ejhle, synovi bude za pár dnů sedm let 8o a dcerce sedm měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.4.19 18:50

Mám to stejně. Dřív se to vleklo a teď to všechno utíká hrozně rychle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
16.4.19 18:52

@kibi jo cas leti hrozne rychle. Naposledy jsem se nudila v 8. tride na zakladni skole. S detmi pak ten cas leti jeste rychleji. Des bes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.4.19 18:52

A jiné to už ani nebude, někdy bych potřebovala aby měl den 48 hodin i víc. Je to prostě tím, že má člověk povinnosti a to že si třeba týden doma, to už pak nijak nepocítíš. Je to tím tempem jakým žijeme. Musíš se s tím naučit nějak nakládat, já s tím po střední taky měla problém, hlavně s tím, že jsem najednou furt něco musela :lol: celkově jsem typ člověka, který nemá rád slovíčko MUSET. Časem si ale najdeš něco, nějakou činnost, která tě uklidní a hodí do pomalejšího tempa, říká se tomu relax. Já třeba neskutečně vypnu u starání se o kytky :lol: není mi ani 30 prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
16.4.19 19:02

Asi nám všem utíká rychle čas a vůbec nic nenaděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.4.19 19:09

A s detma je to primo ficak. A to jsem jeste na rodicaku. Uz me vsichni strasi ze pockej az bude prace a skola. To uz nestihas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.4.19 19:22

Bývám v kontaktu se staršími lidmi, důchodci. Kdepak mladí… tato věková kategorie nemá čas a všechno letí :lol:
Snad pomůže vychutnat si každý okamžik a prožitek, který za to stojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
16.4.19 19:35

Taky mam pocit, ze cim jsem starsi, tim to leti rychlejc, a s detma jeste o to vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
16.4.19 19:38

@kibi mě to taky tak utíká, hlavně od té doby, co pracuji a mám dítě

• Citovat
  • Upravit
10952
16.4.19 19:47

Tady to Leoš hezky recituje ;)
Mix – Leoš Mareš & Karel Gott - Být stále mlád (oficiální video): https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
16.4.19 19:51

Mám to stejně, poslední tak dva roky úplně! A to jsem na střední! No děs… sakra nejde to nějak zpomalit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kibi
16.4.19 19:53

@Jeanny21 Nevím… leda dělat něco, co člověka fakt nebaví a být někde, kde člověk fakt nechce, třeba sedět celý den frontu na poště :lol: jinak mě nic nenapadá… akorát mě před chvílí napadla myšlenka vstávat ráno dřív… aby se ten den trochu natáhl :D ale nevím, do jaké míry to bude mít efekt :D

• Citovat
  • Upravit
544
16.4.19 20:07

@kibi jo takhle! Jako jít spát pozdě a vstávat dřív jo? :lol: to by bylo asi za chvíli po mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
16.4.19 20:09

@kibi a nebo nesedět u emimina že jo.. u toho život taky utíká až až :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie