Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kibi pro mě se před pár měsíci narodil první syn… je to pár dnů, co dcera… a ejhle, synovi bude za pár dnů sedm let
a dcerce sedm měsíců…
Mám to stejně. Dřív se to vleklo a teď to všechno utíká hrozně rychle. ![]()
@kibi jo cas leti hrozne rychle. Naposledy jsem se nudila v 8. tride na zakladni skole. S detmi pak ten cas leti jeste rychleji. Des bes ![]()
A jiné to už ani nebude, někdy bych potřebovala aby měl den 48 hodin i víc. Je to prostě tím, že má člověk povinnosti a to že si třeba týden doma, to už pak nijak nepocítíš. Je to tím tempem jakým žijeme. Musíš se s tím naučit nějak nakládat, já s tím po střední taky měla problém, hlavně s tím, že jsem najednou furt něco musela
celkově jsem typ člověka, který nemá rád slovíčko MUSET. Časem si ale najdeš něco, nějakou činnost, která tě uklidní a hodí do pomalejšího tempa, říká se tomu relax. Já třeba neskutečně vypnu u starání se o kytky
není mi ani 30 prosím ![]()
A s detma je to primo ficak. A to jsem jeste na rodicaku. Uz me vsichni strasi ze pockej az bude prace a skola. To uz nestihas nic
Bývám v kontaktu se staršími lidmi, důchodci. Kdepak mladí… tato věková kategorie nemá čas a všechno letí ![]()
Snad pomůže vychutnat si každý okamžik a prožitek, který za to stojí ![]()
Taky mam pocit, ze cim jsem starsi, tim to leti rychlejc, a s detma jeste o to vic..
Tady to Leoš hezky recituje ![]()
Mix – Leoš Mareš & Karel Gott - Být stále mlád (oficiální video): https://www.youtube.com/watch?…
Mám to stejně, poslední tak dva roky úplně! A to jsem na střední! No děs… sakra nejde to nějak zpomalit? ![]()
@Jeanny21 Nevím… leda dělat něco, co člověka fakt nebaví a být někde, kde člověk fakt nechce, třeba sedět celý den frontu na poště
jinak mě nic nenapadá… akorát mě před chvílí napadla myšlenka vstávat ráno dřív… aby se ten den trochu natáhl
ale nevím, do jaké míry to bude mít efekt ![]()
@kibi jo takhle! Jako jít spát pozdě a vstávat dřív jo?
to by bylo asi za chvíli po mně..
@kibi a nebo nesedět u emimina že jo.. u toho život taky utíká až až ![]()