Strašně tlustá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.23 10:51

Musis si vypestovat tu vuli…vim, ze kdysi jsem shodila 20 kg za pul roku..pomohlo prestat pit, kolo a tabulky…ale ted jak jsem prestala pit jsem zrala dal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.23 10:53
@Anonymní píše:
Uz jsem si je stahla diky…driv jsem je pouzivala a vim, ze fungovaly…tak 400 kcal mam vycerpano jeste max píše: Více

Na kolik to máš nastaveno na 1600?? To mám taky tak cca.. mám podobnou postavu, spíše jsem o něco silnější než ty. 165cm a 89kg… taky s tím bojuji. Chtěla bych aspon na 75kg…

• Citovat
  • Upravit
14978
21.11.23 10:59
@Anonymní píše:
Jeden sladky jogurt treba ovocny..

Radši skyr. A můžeš i proteinovou tyčinku, je to sladkost a má dobré hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
21.11.23 11:15
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem strasne tlusta a mohu si za to sama, protoze jsem zavisla na jidle a jakmile nemam jidlo, jsem nervozni.
Nekdy jsem schopna jit i vecer pred zavirackou do obchodu si koupit svacinu.

Myslim jen na to jidlo..a chutnaji mi jen nezdrave veci.

Z piti energy drinky a cola. Jina limonada mi nechutna. Kupuji si uz radeji tu zero kvuli kaloriim.
Neperlivou vodu nesnasim.

Co pijete? V praci mam kafe a caj a nesladim. Ale jakmile jsem nekde venku, dostanu strasnou chut na to piti a koupim si ho a k tomu jeste nanuka :,(

Nemuzu odolat toastum, bagetam v lahudkach…

Vypadam priserne: je mi 30, 170 cm a 86 kg!
Jak jsem prestala pit i kourit pred nekolika mesici tak zeru jeste vic.

Nacpu se temi lahudkami a pak doma uz nemam chut varit neco zdrave.

Mela bych mit 70 kg. To jsem byla normalni postavy, idealni vaha je individualni, zena nemusi mit automaticky 50 kg aby byla stihla. Pri 70 jsem byla v pohode, zadna oplacana.

Tak 65-70 by bylo idealni.

Jeste k tomu nenavidim sport… :,(
Telocvik jsem nenavidela, protoze mi to neslo a to jsem jeste byla hubena.

Nevim jak se zbavit te zravosti a donutit se aspon chodit vic pesky?

Neni nic na potlaceni te zravosti?

U i partner mi nadava, i kamaradi…ze to neni dobre pro zdravi

Co vas donutilo zhubnout?
Prekonat ten blok?

Stydim se za sebe, nechci ani mezi lidi. V praci jsou kolegyne co jim je 40-60 let, jsem nejmladsi a jsou stihle nebo normalni postavy.
Takze to neni tak, ze po prechodu kazda kyne. A to ty zensky maji deti aja ne.
Ani si dite neporidim dokud nebudu mit 65 kilo.

Ano, stezuju si a nic pro to nedelam…absolutne jsem ztratila vuli.
Ta dvojita brada, speky :poblion:

Hlavne muzu takto za chvili mit diabetes/infarkt…zatim odbery OK, cukr, cholesterol…jatra vse dobry jsem zdrava ale do kdy?

Jak prekonatbv mozku tu chut na ty energitaky a bagety?

Nejak.me vystraste, ze za chvili umru na infarkt…

Nebo znali jste nekoho kdo takto jedl a v mladem veku na to zemrel? Na obezitu?
Chci aby me neco vydesilo

Máš BMI skoro 30, ideálně bys měla vážit okolo 63 kg.
Já bych se v první řadě zaměřila na příčiny a našla si psychoterapeuta. V téhle nemocné společnosti jsme traumatizovaní všichni a zrovna za nadváhou se skrývají dost často těžké věci. Kalorické tabulky jsou nesmysl. Začni víc chodit na procházky, zlepší ti to náladu, pomůže i s hubnutím a budeš se cítit lépe. Zkus upravit jídelníčkek, po roce jiného jídelního režimu si tělo zvykne a už nebude chtít zpátky to, co jsi jedla dříve. Sportovala jsem, měla jsem pěknou postavu. Pak se mi narodilo postižené dítě a neměla jsem čas si obstarat ani tu nejzákladnější sebepéči. Přibrala jsem dost. Teď už mám několik let zpátky svoji normální váhu, lehce přes padesát kg.
Piju čistou vodu. Miluju čaje od jedné konkrétní české firmy. Občas si dám kávu bez kofeinu s mlékem nebo bez a totéž se týká cereálních nápojů. Žádné slazené šmakulády k životu nepotřebuji.
Sladkosti nahraď kvalitní vysokoprocentní hořkou čokoládou, proteinovými tyčinkami. Čti jejich složení. Podstatné je si uhlídat množství konzumovaného.

• Citovat
  • Upravit
4785
21.11.23 11:16

Nastav si nějaký normální udržitelný režim. Ne všechno striktně zakázat, to nevydržíš.
Pro začátek si třeba povol jednu půllitrovou colu denně, pokud jí teď piješ dva litry, bude to určitě změna k lepšímu.
Do tabulek si to dej, klidně bych zkusila nastavit kolem 1800 kcal pro začátek, i tak to bude asi velký skok…
Co se osvědčilo mě - dovoluju si sladkou snídani, jakože fakt croissant, závin, koláček… do práce si nachystat slušné jídlo předem a neprasit věci ze stánků a automatů, tím se předejde i odpolednímu vlčímu hladu po návratu domů. No a samozřejmě sport. Člověk nemusí být talent ani mistr světa, aby mohl vyrazit každý den na procházku, do fitka pochodit na páse, zkusil si zaběhat nebo zašel někam na skupinovou lekci, vyrazil na kole atd… Důležité je nesrovnávat se s ostatními, ale vždy jen sama se sebou. Pohyb mám každý den, aspoň malou procházku. Drží mě při životě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
21.11.23 11:19
@Anonymní píše:
Takze neslazenou jemne perlivou vodu…to usetrim penize i cukry a to smoothie treba bananove obcas mohu misto zmrzky

Smoothie si můžeš udělat domácí bez přidaných hnusot. Zvládne to každý. Zmrzlinu ve zdravější verzi také.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
21.11.23 11:26
@Da12 píše:
Máš slabou vůli, asi ti zase ta tloušťka tak nevadí. Kdybys skutečně chtěla, tak bys ty sladké nápoje přestala pít, a sakra se rozmýšlela, co a kolik budeš jíst.

Hele, tak nadváhou trpí poměrně často ženy, které byly v dětství sexuálně zneužívány nebo i jinak tělesně týrány. Jsou od svého těla odpojené, nemají k němu vztah atd. Může jít klidně o transgenerační přenos čehokoliv jiného. Nevím, bez širšího kontextu víš prd. Odpustila bych si odsudky a hodnocení druhého člověka, kterého ve výsledku vůbec neznáš.

• Citovat
  • Upravit
1131
21.11.23 11:28

Já zhubla díky tabulkám a to mám nastavený příjem jen 1200. Je to o vůli, ale mě to pomáhá vidět kolik ještě můžu, jestli jím správné množství. Naučilo mě to kolik asi tak můžu sníst a pokud jen udržuji, tak si to už nemusím psát. Občas klidně hresim, pak se zas hlídám a držím se tak. Musíš se hecnout, jak budeš vypadat a cítit se lépe, tak tě to bude motivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.23 11:32

50 kilo ani 60 asi nehrozi…pri 70 kilo jsem nebyla uz baculka…a. nemela speky…chci to aspon na 70 pak zkusit az na 65-68 a udrzovat vahu.

No ty proteinove tycinky jsou dobre hlavne miluji kokos…lepsi nez si koupit marsku, 3bit atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.23 11:33

Kdysi jsem mela 92 kilo :oops: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
33841
21.11.23 11:33
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem strasne tlusta a mohu si za to sama, protoze jsem zavisla na jidle a jakmile nemam jidlo, jsem nervozni.
Nekdy jsem schopna jit i vecer pred zavirackou do obchodu si koupit svacinu.

Myslim jen na to jidlo..a chutnaji mi jen nezdrave veci.

Z piti energy drinky a cola. Jina limonada mi nechutna. Kupuji si uz radeji tu zero kvuli kaloriim.
Neperlivou vodu nesnasim.

Co pijete? V praci mam kafe a caj a nesladim. Ale jakmile jsem nekde venku, dostanu strasnou chut na to piti a koupim si ho a k tomu jeste nanuka :,(

Nemuzu odolat toastum, bagetam v lahudkach…

Vypadam priserne: je mi 30, 170 cm a 86 kg!
Jak jsem prestala pit i kourit pred nekolika mesici tak zeru jeste vic.

Nacpu se temi lahudkami a pak doma uz nemam chut varit neco zdrave.

Mela bych mit 70 kg. To jsem byla normalni postavy, idealni vaha je individualni, zena nemusi mit automaticky 50 kg aby byla stihla. Pri 70 jsem byla v pohode, zadna oplacana.

Tak 65-70 by bylo idealni.

Jeste k tomu nenavidim sport… :,(
Telocvik jsem nenavidela, protoze mi to neslo a to jsem jeste byla hubena.

Nevim jak se zbavit te zravosti a donutit se aspon chodit vic pesky?

Neni nic na potlaceni te zravosti?

U i partner mi nadava, i kamaradi…ze to neni dobre pro zdravi

Co vas donutilo zhubnout?
Prekonat ten blok?

Stydim se za sebe, nechci ani mezi lidi. V praci jsou kolegyne co jim je 40-60 let, jsem nejmladsi a jsou stihle nebo normalni postavy.
Takze to neni tak, ze po prechodu kazda kyne. A to ty zensky maji deti aja ne.
Ani si dite neporidim dokud nebudu mit 65 kilo.

Ano, stezuju si a nic pro to nedelam…absolutne jsem ztratila vuli.
Ta dvojita brada, speky :poblion:

Hlavne muzu takto za chvili mit diabetes/infarkt…zatim odbery OK, cukr, cholesterol…jatra vse dobry jsem zdrava ale do kdy?

Jak prekonatbv mozku tu chut na ty energitaky a bagety?

Nejak.me vystraste, ze za chvili umru na infarkt…

Nebo znali jste nekoho kdo takto jedl a v mladem veku na to zemrel? Na obezitu?
Chci aby me neco vydesilo

Tak ještě na tom nejsi tak strašně, ale jestli budeš pokračovat tímhle stylem, tak za chvilku budeš. Je to všechno v hlavě. Místo coly a jiných fujtajblů, si dej třeba perlivov vodu, čaj atd. Bagety se taky přece dají nahradit něčím lepším. Tbe láká to, že to nemusíš chstat, jen to koupíš a jíš. Tak si sebou neber peníze, když někam jdeš :nevim: Máš stravu složenou defacto jen sacharidama, proto máš pořád hlad. Žádné bílkoviny, vláknina. Zkus se zaměřit na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.23 11:35

Hlavne si nesmim furt kupovat tu colu…bohuzel nevim jaky napoj vymyslet…kdyz uz jsem ve meste, mam mlsnou na ta piti…to uz je lepsi si koupit jedno male smoothie nebo sojove mleko nez energitak a.colu kdyz to nekoupim denne a jinak vzdy perlivou vodu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.23 11:37

Vlastne ano, bohuzel miluji spagety, chleba atd…vim, ze se daji udelat spagety z cukety nebo jsem zkousela zapect tu spagetovou dyni…nesmim byt tak lina na vareni

• Citovat
  • Upravit
1260
21.11.23 11:44

Ty si hlavně zjisti, jak na tom reálně jsi a kolik čeho potřebuješ shodit nebo nabrat (svaly, voda). absolutní váha není měřítko. ideálně výživový poradce nebo aspoň chytrá váha někde ve fitku. potřebuješ jednoduchý režim, který dokážeš dodržet, teď mi připadá že lítáš jak pingpongáč od smoothie k cole a kuřecímu a pořád tam a zpátky. jsi schopná se smířit s tím, že třeba dva měsíce žádné prasení nebude? ale zase za odměnu můžeš za ty dva měsíce mít dole 8 - 10 kilo tuku. nebo si neumíš představit, že bys ty ňaminky neměla vůbec? pak by to chtělo taky někoho, kdo ti pomůže nastavit si hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7450
21.11.23 11:45
@Hojuza píše:
Já zhubla díky tabulkám a to mám nastavený příjem jen 1200. Je to o vůli, ale mě to pomáhá vidět kolik ještě můžu, jestli jím správné množství. Naučilo mě to kolik asi tak můžu sníst a pokud jen udržuji, tak si to už nemusím psát. Občas klidně hresim, pak se zas hlídám a držím se tak. Musíš se hecnout, jak budeš vypadat a cítit se lépe, tak tě to bude motivovat.

1200 je tedy spíše na nezdravé hubnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková