Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem strasne tlusta a mohu si za to sama, protoze jsem zavisla na jidle a jakmile nemam jidlo, jsem nervozni.
Nekdy jsem schopna jit i vecer pred zavirackou do obchodu si koupit svacinu.Myslim jen na to jidlo..a chutnaji mi jen nezdrave veci.
Z piti energy drinky a cola. Jina limonada mi nechutna. Kupuji si uz radeji tu zero kvuli kaloriim.
Neperlivou vodu nesnasim.Co pijete? V praci mam kafe a caj a nesladim. Ale jakmile jsem nekde venku, dostanu strasnou chut na to piti a koupim si ho a k tomu jeste nanuka
Nemuzu odolat toastum, bagetam v lahudkach…
Vypadam priserne: je mi 30, 170 cm a 86 kg!
Jak jsem prestala pit i kourit pred nekolika mesici tak zeru jeste vic.Nacpu se temi lahudkami a pak doma uz nemam chut varit neco zdrave.
Mela bych mit 70 kg. To jsem byla normalni postavy, idealni vaha je individualni, zena nemusi mit automaticky 50 kg aby byla stihla. Pri 70 jsem byla v pohode, zadna oplacana.
Tak 65-70 by bylo idealni.
Jeste k tomu nenavidim sport…
Telocvik jsem nenavidela, protoze mi to neslo a to jsem jeste byla hubena.Nevim jak se zbavit te zravosti a donutit se aspon chodit vic pesky?
Neni nic na potlaceni te zravosti?
U i partner mi nadava, i kamaradi…ze to neni dobre pro zdravi
Co vas donutilo zhubnout?
Prekonat ten blok?Stydim se za sebe, nechci ani mezi lidi. V praci jsou kolegyne co jim je 40-60 let, jsem nejmladsi a jsou stihle nebo normalni postavy.
Takze to neni tak, ze po prechodu kazda kyne. A to ty zensky maji deti aja ne.
Ani si dite neporidim dokud nebudu mit 65 kilo.Ano, stezuju si a nic pro to nedelam…absolutne jsem ztratila vuli.
Ta dvojita brada, spekyHlavne muzu takto za chvili mit diabetes/infarkt…zatim odbery OK, cukr, cholesterol…jatra vse dobry jsem zdrava ale do kdy?
Jak prekonatbv mozku tu chut na ty energitaky a bagety?
Nejak.me vystraste, ze za chvili umru na infarkt…
Nebo znali jste nekoho kdo takto jedl a v mladem veku na to zemrel? Na obezitu?
Chci aby me neco vydesilo
Máš málo bílkovin, proto máš chutě. Stáhni si kalorické tabulky, najdi si na FB skupinu Hubneme a jíme zdravě s kalorickymi tabulkami a dal je to jen o hlavě a pevné vůli.
Dobre diky a co jite na snidani? Co by me zasytilo? Jsou vhodne ty kase? Ovesne atd
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem strasne tlusta a mohu si za to sama, protoze jsem zavisla na jidle a jakmile nemam jidlo, jsem nervozni.
Nekdy jsem schopna jit i vecer pred zavirackou do obchodu si koupit svacinu.Myslim jen na to jidlo..a chutnaji mi jen nezdrave veci.
Z piti energy drinky a cola. Jina limonada mi nechutna. Kupuji si uz radeji tu zero kvuli kaloriim.
Neperlivou vodu nesnasim.Co pijete? V praci mam kafe a caj a nesladim. Ale jakmile jsem nekde venku, dostanu strasnou chut na to piti a koupim si ho a k tomu jeste nanuka
Jak jsem prestala pit i kourit pred nekolika mesici tak zeru jeste vic.Nacpu se temi lahudkami a pak doma uz nemam chut varit neco zdrave.
Mela bych mit 70 kg. To jsem byla normalni postavy, idealni vaha je individualni, zena nemusi mit automaticky 50 kg aby byla stihla. Pri 70 jsem byla v pohode, zadna oplacana.
Telocvik jsem nenavidela, protoze mi to neslo a to jsem jeste byla hubena.Nevim jak se zbavit te zravosti a donutit se aspon chodit vic pesky?
Prekonat ten blok?Stydim se za sebe, nechci ani mezi lidi. V praci jsou kolegyne co jim je 40-60 let, jsem nejmladsi a jsou stihle nebo normalni postavy.
Ani si dite neporidim dokud nebudu mit 65 kilo.Ano, stezuju si a nic pro to nedelam…absolutne jsem ztratila vuli.
Ta dvojita brada, spekyHlavne muzu takto za chvili mit diabetes/infarkt…zatim odbery OK, cukr, cholesterol…jatra vse dobry jsem zdrava ale do kdy?
Tak buď něco pro sebe uděláš. Nebo se budeš chlácholit a utěšovat, jak to děláš.
Za sebe můžu jen doporučit kalorické tabulky. To je fajn, když se nechceš vzdát něčeho, ale ono tě na to donutí, ať ta čísla prostě vychází. Musíš nad tím jídlem přemýšlet. Když se to v jídle přežene. Aha. Tak se musí přidat pohyb, ať se to srovná. Zkus stáhnout aplikaci. Najdi si KT na fb. A dva týdny poctivě vážit, zapisovat. Můžeš si tam nastavit režim na hubnutí nebo udržování pak. Dost možná budeš v šoku, že první dny zjistíš, že vlastně člověk jí málo a má nezdravý kalorický deficit. Jen na třeba moc sacharidů nebo moc tuků v jídle. Můj problém je, abych denně splnila bílkoviny. Nejím totiž mléčné výrobky. Tak to jediné nikdy nemám, jak bych měla mít.
Vcera jsem vydrzela bez coly…kafe mit musim abych se probrala..piji neslazene…dnes rano jsem si zas koupila sendvic
u stanku ten vajecny zapeceny…
Zjistila jsem, ze mi chutna smoothie..neni levne a ma kalorie…ale to jedno male mi nahradi nanuk
@Anonymní píše:
Dobre diky a co jite na snidani? Co by me zasytilo? Jsou vhodne ty kase? Ovesne atd
Chleba, namazat nizkotucnym tvarohem, na to šunka a vařené vejce. K tomu jedna mrkev nebo paprika a máš po všech stránkách hodnotnou snídani
Uz jsem si je stahla diky…driv jsem je pouzivala a vim, ze fungovaly…tak 400 kcal mam vycerpano jeste max 1200
@Anonymní píše:
Vcera jsem vydrzela bez coly…kafe mit musim abych se probrala..piji neslazene…dnes rano jsem si zas koupila sendvicu stanku ten vajecny zapeceny…Zjistila jsem, ze mi chutna smoothie..neni levne a ma kalorie…ale to jedno male mi nahradi nanuk
Cesta nejmenší ho odporu je přestat si kupovat slazené pití a uvidíš, že kila půjdou dolů sama
Sunku, vajicka a syry mam rada i tvaroh…jinak nesnesu kureci maso, vyvary atd i ryby ![]()
@Anonymní píše:
Uz jsem si je stahla diky…driv jsem je pouzivala a vim, ze fungovaly…tak 400 kcal mam vycerpano jeste max píše: Více
Máš to dobře nastaveno? Dala sis tam paušálně pohyb?
Takze neslazenou jemne perlivou vodu…to usetrim penize i cukry a to smoothie treba bananove obcas mohu misto zmrzky
Máš slabou vůli, asi ti zase ta tloušťka tak nevadí. Kdybys skutečně chtěla, tak bys ty sladké nápoje přestala pít, a sakra se rozmýšlela, co a kolik budeš jíst.
Tak si dobrej jednu malou sladkost dene a stačí. Je to o množství, když budeš jist střídmě, můžeš si dat cokoli.
Nekdy jsem schopna jit i vecer pred zavirackou do obchodu si koupit svacinu.
Myslim jen na to jidlo..a chutnaji mi jen nezdrave veci.
Neperlivou vodu nesnasim.
Co pijete? V praci mam kafe a caj a nesladim. Ale jakmile jsem nekde venku, dostanu strasnou chut na to piti a koupim si ho a k tomu jeste nanuka
Jak jsem prestala pit i kourit pred nekolika mesici tak zeru jeste vic.
Nacpu se temi lahudkami a pak doma uz nemam chut varit neco zdrave.
Telocvik jsem nenavidela, protoze mi to neslo a to jsem jeste byla hubena.
Nevim jak se zbavit te zravosti a donutit se aspon chodit vic pesky?
Prekonat ten blok?
Stydim se za sebe, nechci ani mezi lidi. V praci jsou kolegyne co jim je 40-60 let, jsem nejmladsi a jsou stihle nebo normalni postavy.
Ani si dite neporidim dokud nebudu mit 65 kilo.
Ano, stezuju si a nic pro to nedelam…absolutne jsem ztratila vuli.
Ta dvojita brada, speky
Hlavne muzu takto za chvili mit diabetes/infarkt…zatim odbery OK, cukr, cholesterol…jatra vse dobry jsem zdrava ale do kdy?