Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Díky, půjde do čistírny, protže fakt mega smrdí, je to zara a fakt mi sedí, takže jí ho posílat na zpět nebdu…
@MambaJ wol bude vlna a tu radši neprat.. Mohla by se zdrcnout a splstnatět. Takže pověsit někam na balkon, ať to zatím větrá a čistírna. A v čistírně upozornit, že je hodně špinavý.
@lekarnicka28 píše:
@MambaJ wol bude vlna a tu radši neprat.. Mohla by se zdrcnout a splstnatět. Takže pověsit někam na balkon, ať to zatím větrá a čistírna. A v čistírně upozornit, že je hodně špinavý.
Ja myslim, ze pokud tolik smrdi, ze tim smrdi celej barak, ze nic v cistirne ani nebude muset rikat…ze to poznaj samy
![]()
80% wol je 80% vlna, takze do pracky urcite ne, ani na program na vlnu, protoze to muze stejne uplne ztratit formu.
@lekarnicka28 píše:
@Hanka79![]()
No pro případ, že narazí na paní s rýmou
![]()
A nebo na nekoho komu to bude vonet
![]()
@lekarnicka28 píše:
Nevíte proč někdo mění názvy diskuzí?
To taky nechapu a kdyz uz to zmenili, tak mohli napsat „zapachajici“, smradlavy kabat, to je jak od bezdomovce ![]()
Už jsem si toho všimla, přitom by se měli zeptat, nebo něco…To je hrozdný, tady Vám všechno přepíšou a předělají.
Jak píšou ostatní, dej do čistírny. Já jednou prala takový jarní kabát v pračce na šetrnější program a nic se mi nestalo. A na pachy je nejlepší sluníčko.
Asi bych prodavávájící nenapsala pěkné hodnocení… ![]()