Strašně zlobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
21.6.16 12:34

@Alinal Venku to řeším tak, že beru kočárek. Pokud neposlouchá, šup do kočárku. Zatím to tak jde, ale musí dostat rozum než se malý narodí. Už celkem začíná chápat pojem auto, takže semtam začíná spolupracovat. Myslím, že to chce opravdu čas a třeba za půl roku už to bude fajn. Třeba s babičkou spolupracuje perfektně, mě a tatínka má na háku, pak poslouchám ze všech stran, jak si na mě dovolí a jak jsem málo důsledná. Přitom všichni víme, že na rodiče si dítě nejvíc dovolí. No, je to boj. Mamince, která tu žádá o radu bych poradila jen to, že teď už se to začne jen zlepšovat. od toho roku a půl vidím velký rozdíl. Prostě mozek musí ve vývoji dohnat ty neposedné nožičky a ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 00:17

Moje metoda

Dobry den, moje metoda je kdyz, je takove chovani u syna ci dcery, tak staci mesic, dva a dite je jine…Ale na zlobivce, byt opravdu mesic tvrdy, neustupny a nikdy nic neopakovat dvakrat. Jak zacne, tak na HOLÝ zadek!!!PORADNE STIPAVE!!!dve az tri placnuti…a nechat bez jakekoli zabavy ci hracky… Povolit jen zachod, jidlo a spanek… Toto delat pokazdne, kdyz vase dite jak koliv nevychovane zareaguje…!!!Je to tvrde, ale JAK RODIC „JEDNOU“ POVOLI CI USTOUPI!!!tak dite neprevychovate…Proste, drzet litost a emoce a MESIC tvrde… Ale 100% ucinek…Dite pochopi, ze to nevyhraje, ze to nema cenu a vzda to…opravdu

Příspěvek upraven 10.07.16 v 00:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
10.7.16 00:24

@Vořna
Vyřiďte rodičům, že vás málo řezali. Potřebovat byste pořádně přes hubu, že něco takového vůbec z pusy vypustíte.

Jistě řezat, mlátit, zlomit jeho vůli, jen ať hezky hopká, jak mu rodiče pískaj.

A pro původní dotaz: některé děti mají toto období. Neustoupit, opakovat, opakovat a jestli se agrese bude stupňovt, tak vyhledat odborníka. Žádné dítě není od přírody zlé a agresivní. Třeba jen neví, jk jinak vyventilovat vnitřní zlobu, tak ji směřuje nesprávným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 00:47

Dobra vychova

@Maiiia píše:
@Vořna
Vyřiďte rodičům, že vás málo řezali. Potřebovat byste pořádně přes hubu, že něco takového vůbec z pusy vypustíte.

Jistě řezat, mlátit, zlomit jeho vůli, jen ať hezky hopká, jak mu rodiče pískaj.

A pro původní dotaz: někter

Spatne jste to pochopil, Nemyslel jsem tyrat a mlatit…mel jsem na mysli vychovat sve dite. Kdyz dite zacne spolupracovat, tak mu vysvetlit, ze kdyz bude hodny, bude zahrnut jeho pranimi a laskou…Ja byl takhle vychovany a sve dve dcerky, ktere mne miluji a zboznuji, jsem take tak vychoval a muzu rirt, ze mne moje rodina zboznuje a dava mi plnymi dousku laaku najevo a samozrejmne ja ziju jen pro ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 00:51

Jeste jedna vec… To jak se chova dite…tak to je vychova, soukroumi a chovani rodicu v domacnosti…tak jak je to doma, tak se chova i potomek…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
10.7.16 01:09

@Vořna takže vy chcete, aby respektovalo to, co vy chcete BEZ VÝJIMKY, použijete PROSTŘEDKY, proti kterým se nemůže bránit…(protože to není dobré vychování)
rozumím tomu dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 01:13

klidna hlava

Resit vzdy s chladnou hlavou…a nerikam mlatit, ale kdyz si to dite oto rika, tak at je po jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
10.7.16 01:14

A mohu se zeptat, kdy si o to dítě říká? o ten rázný přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 01:17

Kdyz Vas vyslovene provokuje a sikanuje vas, at slove ci fyzicky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
10.7.16 01:22

Ve 2,5 letech je dítě vědomě schopno šikany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 01:31

Ano. Bohužel, ale neví, ze sikanuje… Zase, si je vedom sveho chovani a ze to se nesmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
10.7.16 01:42

Já si nemyslím, že 2,5 leté dítě je schopno šikany - toto je problém v kolektivu(možná v rodině¨), ale rozhodně stojí proti sobe „slaboch“x"agresor"

a jak jsem si přečetla, TAK chci se zeptat, tak u vás je TOTO běžné? vynucovat si cokoli násilím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 01:48

Ne…zadne vynucovani, donucovani nasilim. Jen vychovat, davat najevo lasku a vdek, aby samo dite pochopilo, ze kdyz posloucha sve rodice, tak muze (cokoli)…a rodice radi splni kazde prani sveho ditete, co si muze rodic dovolit a mileraaad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
10.7.16 03:29
8o 8o 8o tobe v zivote hodne chybela laska, co…
@Vořna píše:
Dobry den, moje metoda je kdyz, je takove chovani u syna ci dcery, tak staci mesic, dva a dite je jine…Ale na zlobivce, byt opravdu mesic tvrdy, neustupny a nikdy nic neopakovat dvakrat. Jak zacne, tak na HOLÝ zadek!!!PORADNE STIPAVE!!!dve az tri placnuti…a nechat bez jakekoli zabavy ci hracky… Povolit jen zachod, jidlo a spanek… Toto delat pokazdne, kdyz vase dite jak koliv nevychovane zareaguje…!!!Je to tvrde, ale JAK RODIC „JEDNOU“ POVOLI CI USTOUPI!!!tak dite neprevychovate…Proste, drzet litost a emoce a MESIC tvrde… Ale 100% ucinek…Dite pochopi, ze to nevyhraje, ze to nema cenu a vzda to…opravduPříspěvek upraven 10.07.16 v 00:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 03:40

Ja sam jsem s moji vychovou spokojeny a jsem slusne vychovany, sve rodice a sourozence miluji a dekuji jim za vychovani a pripravu do zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí