Strategie, jak vyhrát nad milenkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
31.5.24 21:33
@My Melody píše: Více

Ty jsi moje dvojce :mrgreen: :P Taky bych rada tvorive zamestnani na polovicni uvazek, zadney stres…vstavat rano na 10. hodinu nejdriv a prvni kafe si dat v posteli :mrgreen: :* Jo to by byl sen…ted jeste jak to realizovat :think: :lol: Tak uplneho zapaleneho sportovce bych mit nemohla, asi bych si vedle nej prisla jak lenoch :nevim: :mrgreen: Ale samozrejme proti primerenemu pohybu parkrat do tydne a hezkemu telu, nelze nic namitat… :)

• Citovat
  • Upravit
107118
31.5.24 22:00
@Sonarka píše: Více

přesně tak to je..clovek by si mel užit to co funguje dokud to trvá…tohle násilné přerušovaní kvůli nějakým vyssim cilum moc nechápu.
Akorát se nestane nic a budeme akorát litovat, ze jsme to zbytečně ukončil co Nam něco dávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.5.24 22:32
@Venetia píše: Více

Jj taky to tak vidim…ja bych se pak asi porad ptala, o co vsechno jsem prisla a jak by to byvalo bylo dal…kdyz je ten vztah ukonceny z duvodu, ze jeden, ci oba - se uz nechteji, je to neco jineho a tam se neda nic delat, ale kdyz tam porad funguje ta pritazlivost, touha, chtic, nejake city, je to nanejvys obtizne a nedava to ani moc smysl, pokud je clovek stejne pak sam :nevim: :D Stejne se jednou v prach obratime a nikoho nebude zajimat, kolikrat jsme si v zivote hrali na hrdiny…podstatne bude jen to, zda jsme zili tak, jak jsme to citili a zda nas to nejakym zpusobem naplnovalo…to jedine ma smysl. Ja za hrdinku byt nepotrebuji :)

• Citovat
  • Upravit
836
2.6.24 22:06
@Lydia Délectorskaya píše: Více

Ja bych řekl, ze svého pohledu, že vyléčený romantik, že to asi jsem ;) Občas si říkám, že bych potřeboval trochu z toho co má Arturie, brát život vic pragmaticky, ale to je hold trochu proti moji povaze. To nejde předělat, jen nás život a hlavně lidé kolem vytrvale trénují a formují pohled na svět a vše okolo i na ty vztahy a patálie kolem nich. Tak ty romantické představy taky trochu vzali za své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.24 23:29
@Ragnarog píše: Více

To chápu, asi každý někdy aspoň na chvíli zatouží být trochu jiný, třeba zrovna pragmatičtější. Obojí je dobré. Romantické typy mají určitě v lásce situaci často složitější. Svět usiluje o jakousi rovnováhu, a ta když není, tak se něco semele. To k tomu patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
3.6.24 14:32
@Ragnarog píše: Více

A to ja bych nechtela mit jak pragmatici ani za svet, ani to neni mozny, mas naprostou pravdu, ze nasi prirozenost nejde predelat… citlivost, vnimavost, kterou citove, romanticke typy maji, je v podstate dar, nekdy je to tvrdy dar, protoze vnimas veci, ktere jsou bolestne, jsme zranitelnejsi, ale citlivost ti umoznje vnimat o rozmer navic, citit, videt veci, kteri pragmatici nevnimaji.. dava to zivotu vetsi sirku, vetsi hloubku..

• Citovat
  • Upravit
My Melody
3.6.24 14:47
@Lydia Délectorskaya píše: Více

No ja budu ta vyjimka, ktera netouzi byt jina, chci byt takova, jaka jsem. Jsem rada, ze nejsem ve vztazich pragmatik, pragmaticnost ve vztahu je tak nejak nesexy, nudna, oplostena, sucha, banalni, ucetnicka, hranata, nic co by se mi libilo… dekuji, nechci. :)

• Citovat
  • Upravit
3.6.24 18:19

Jo tak s tím ale naprosto souhlasím. :palec: Já jsem za tu svou romantickou povahu taky ráda, nebojte :P Ale byly chvíle, kdy jsem si to trochu vyčítala, to zas jo. Jiná asi nikdy nebudu. Je dobře, že jsou lidi různí. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.6.24 18:25

Jak můžeš vědět jak to prožívají pragmatici?
A myslím si že většina lidí má z oboje něco.
Ja bych zase nechtěla být jen romantická citlivka, ten citový zivot musí být náročný.
Ja jsem myslím citliva dost, ale umím zapojit mozek, když je to třeba a nehroutim se hned, když přijdou v citovem životě mracky. Má nejlepší kamarádka je opravdu hodně citliva, a je to i pro mne jako kamarádku občas náročné.
Např. jsme spolu po půl roce tři dny spolu. Asi druhý den, kdy jsem dost unavená, jsem více ne levná ale v poho. A ona hned co mi je, jestli jsem v pohode? Já ji řeknu, že jsem jen unavená, že potřebuji být půl hodiny sama, a ona v tím cítí něco více. Třeba že unavuje Ina mne. Samozřejmě že ano, ale nebi to ji, každého člověka unaví být 24 hod. s člověkem. Samozřejmě neříkám, že jsi stejná, ale to moje zkušenost s hypersensibilnim člověkem, kterého mám moc ráda, ale někdy je to vyčerpávající

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.6.24 18:28
@Arturie píše: Více

Ja taky, to neznamená že třeba pár měsíců nebo jen týdnu netrpim, ale pak si řeknu dost a je to pryč. A věkem svůj mozek umím v tomhle směru ovládat líp a líp.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.6.24 19:49

Presne tak, pragmatici casto vidi jen tu cernou a bilou…a pritom ono tech barev je tolik moooc :D Ale rekla bych, ze maji tim padem i jednodussi zivot..nemusi porad nad vsim stokrat premyslet, nimrat se v citech…oni maji na vyber vzdy jen dve moznosti :D Nejvic me ale stve, ze na nas koukaji jak na nejaky fantasmagory, co zijou v oblacich…a mysli si, ze pravdu maji vzdy jen oni, protoze my jsme mimoni…ale ono to tak neni, protoze clovek neni jen schranka, je to i duse, svet taky neni jen hmota, ukryva se v nem spousta nehmotneho, co na prvni pohled neni videt, co se musi citit…a rekla bych, ze v te citove strance maji casto prave velke mezery…chybi jim casto empatie a intuice, to je velka nevyhoda v tech mezilidskych vztazich. Taky bych nechtela byt pragmatik, me by to nebavilo :D Ale je pravda, ze za to nastaveni nikdo nemuze, to je vrozene.

• Citovat
  • Upravit
3330
3.6.24 20:27

Osobně by mě zajímalo, jak milují pragmatici? Nemilují hlavně sebe a myslí hlavně na svůj prospěch? Bojí se být zranitelní? Nechávají si své pocity pro sebe? Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24174
3.6.24 20:46
@LukeR1 píše: Více

Za pragmatiky rikam, ze milovat umi. Ale jakmile pociti, ze nedostavaji, co davaji, zacnou se stahovat zpatky. Je to spis obranny mechanismus nez vypocitavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.6.24 21:16
@Arturie píše: Více

Ja bych řekl, že milivat umí každý, ale jelikož je to cit tak jej také každý prožíváme jinak, každý má i jiné emoce s tim spojené a je to celkově strašně nepřesnositelné. A ano, podle mě to i pasuje, tvůj popis, potřebuješ dostávat zpět co dáváš. Romantik naopak třeba dlouho nevnímá, že se mu třeba neopětuje tolik. Je to tim, že milovat je pro něj spíše o tom lásku dávat. Samozřejmě že ji i rád přijímá, a chrochtá si fakt blahem když je mu dopřáno, ale je vlastně tim svým nastavením zároveň i zranitelný. To je to co mají pragmatici do plusu. Zase si myslim, že jim ta racionalita a rozum brání propustit uzdu cítům a poznat jak vlastně může být hluboký cit někoho opravdu milovat. Nezištně, nesobecky, a i s tím vědomím té zranitelnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.24 21:26
@LukeR1 píše: Více

Myslím, že ty ultra pragmatické typy nemilují nikoho a nic. Maximálně mají rádi. Ale milovat je u nich trochu silné slovo. Znám pár takových lidí a dost o jejich citových schopnostech pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí