Střevní chřipka Praha

2651
26.5.22 19:43

Střevní chřipka Praha

Hej co to v Praze řádí za hnusnou střevní chřipku? Poslední dva týdny jsem to slyšela ze všech stran. Několik dní zvracení, průjem, horečky. Byla jsem ráda, že odolávám. No a dneska nejdřív horečka a teď už i průjem a křeče. :zed:
Postihlo vás to též?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18645
26.5.22 19:58

@Karinkas u nás to odnesli chlapi necelý měsíc zpět. Manžel Ok, ale kluk je stále unavenejsi a občas ve školce usne. V okolí toho bylo dost plus ještě neštovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.22 21:00

Nastesti ne, ale vim, ze kolega resil. Ale ve skolce hlasili nestovice, tech je pry taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.5.22 21:24

Mě to postihlo v neděli. Dva dny zle, dva další dny už lepší, ale furt divně. Děti dostali rýmu a bolest v krku. Jinak okolo to má hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 22:52

Ano, ale když to tu bylo cca 2 měsíce zpátky. Byla jsem i v nemocnici

• Citovat
  • Upravit
2651
26.5.22 23:01
@Anonymní píše:
Ano, ale když to tu bylo cca 2 měsíce zpátky. Byla jsem i v nemocnici

Jaj to mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2651
26.5.22 23:02

No pěkné. U mě to zatím teda vypadá na celkem mírný průběh. Tak snad nebude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.5.22 23:11
@Karinkas píše:
Hej co to v Praze řádí za hnusnou střevní chřipku? Poslední dva týdny jsem to slyšela ze všech stran. Několik dní zvracení, průjem, horečky. Byla jsem ráda, že odolávám. No a dneska nejdřív horečka a teď už i průjem a křeče. :zed:
Postihlo vás to též?

Kamarádka si to s malým dovezla z Prahy do Brna též.. horečka, průjem, zvracení..ale šíří se to hodně i u nás v Brně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
26.5.22 23:17

@Karinkas měla jsem to i dva roky zpátky, když řádila. Vždycky to chytím a pak musím na infuze. Holt je někdo jak drobek. Hlavně, ať je vám všem teď dobře :srdce:

• Citovat
  • Upravit
30933
26.5.22 23:26

My meli rotaviry pred mesicem a pul vsichni. S mladsi dcerou jsme vahali, zda do nemocnice, nakonec to ustala doma, ale jen o chlup… Tak me nedeste, ze lita neco noveho 8o :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
26.5.22 23:35

Diky za info. Uvazovala jsem, ze dam dceru od pristiho tydne do skolky. Ale jak vas tak ctu, tak ji necham doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
27.5.22 05:21

Nám říkali minulý týden v jeslích, že to dost řádí. Ale malá to naštěstí zatím nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
27.5.22 15:14

Asi před měsícem, přišlo to že školky, chytla to dcera a já, ja teda skoro kolabovala. Mladší dcera měla jen teplotu a 2× řídké v pleně, naštěstí!… Tatínek ani babička ani děda to nechytili. doufám, že toto není něco nového. Fakt už nechci, neděste mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
28.5.22 01:02
@Karinkas píše:
Postihlo vás to též?

My to máme čerstvě za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová