Vystouple, cervene tetovani

63
26.5.22 15:10

vystouple, cervene tetovani

Zdravim, uz si nevim rady tak zkousim sem, jestli nema nekdo podobne zkusenosti.
Mam celkem 3 tetovani, ale toto nejnovejsi se hoji nejhur, mam ho asi 3 tydny. Co je zahada, ze casti toho tetovani jsou uplne v poradku. ale zbytek je takovy zlehka otekly, vystouply a drive svedilo, ted uz ne. Prvni dny jsem mazala na doporuceni taterka masti, kterou mi dal 3× denne. Dale jsem mu napsala muj problem a rekl ze mam zkusit mazat 1× denne bepanthenem, pred sluncem tetovani chranim(delsi rukav napriklad) Ale stale bez zmeny. Bepanthenem mazu takto uz tyden. Bohuzel cekaci lhuty na koznim jsou strasne dlouhe, tak zkousim zde. Je nekdo kdo by mi poradil prosim? :,(
podotykam ze jde pouze o cernou barvu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
26.5.22 18:18

Ahoj :mavam:
kde to tetování máš? můžeš vložit třeba foto? :) Hojení se odvíjí od místa, protože v každém místě je kůže jinak namáhána. Rozhodně doporučuji Bepanthen stejně jako tatér. Jak často to myješ? Není to moc suché nebo naopak rozmočené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
26.5.22 18:20

Ahoj, já mám po těle mnoho tetování a černé jsou ok. Pak mám jedno barevné (bílá, růžová a zelená) a to mám taky vystouplé 🤷🏻‍♀️. Nijak mě to ale neomezuje, tak to neřeším.

• Citovat
  • Upravit
63
26.5.22 18:20
@Zlobolka123 píše:
Ahoj :mavam:
kde to tetování máš? můžeš vložit třeba foto? :) Hojení se odvíjí od místa, protože v každém místě je kůže jinak namáhána. Rozhodně doporučuji Bepanthen stejně jako tatér. Jak často to myješ? Není to moc suché nebo naopak rozmočené?

tady nevim jak, mohlu na email zaslat, tetovani mam kolem ruky(kolem zapesti respektive) prijde mi spis sussi nez rozmocene. myt se snazim kazdy den antibakterialnim mydlem(1)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
26.5.22 18:27
@amuuk píše:
tady nevim jak, mohlu na email zaslat, tetovani mam kolem ruky(kolem zapesti respektive) prijde mi spis sussi nez rozmocene. myt se snazim kazdy den antibakterialnim mydlem(1)

To bude ono.. Také mám kolem ruky kousek od zápěstí. Je to dost citlivé místo. Mě to oteklo už během tetování, hlavně v vnitřní strany. Je tam hodně slabá kůžička. Tetování máš už 3 týdny. Pokud ti to nějak nehnisá, omezila bych mýdlo obden ( vysušuje ) a omývala pouze vlažnou vodou. Mazej dle potřeby, pokud tě to bude tahat, bude to moc suché tak to prostě trošku mázni :palec:

Jinak foto vložíš jednoduše. V pravo nahoře nad okénkem psaní máš,,přidat fotky,, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.5.22 07:39
@Zlobolka123 píše:
To bude ono.. Také mám kolem ruky kousek od zápěstí. Je to dost citlivé místo. Mě to oteklo už během tetování, hlavně v vnitřní strany. Je tam hodně slabá kůžička. Tetování máš už 3 týdny. Pokud ti to nějak nehnisá, omezila bych mýdlo obden ( vysušuje ) a omývala pouze vlažnou vodou. Mazej dle potřeby, pokud tě to bude tahat, bude to moc suché tak to prostě trošku mázni :palec:Jinak foto vložíš jednoduše. V pravo nahoře nad okénkem psaní máš,,přidat fotky,, :)

Aha! Dekuji za radu, pridavam foto, toto je asi nejhorsi cast, kolem muzete videt starsi tetovani ktere je okay, toto ale zlobi, dela to skaredy vzhled tetovani, list je jakoby oramovan, Casti ktere zlobi, vcetne teto jsou zacervenale :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
27.5.22 07:53
@amuuk píše:
Aha! Dekuji za radu, pridavam foto, toto je asi nejhorsi cast, kolem muzete videt starsi tetovani ktere je okay, toto ale zlobi, dela to skaredy vzhled tetovani, list je jakoby oramovan, Casti ktere zlobi, vcetne teto jsou zacervenale :think:

Mě to přijde, že je tam až moc barvy a není to ani pořádně oloupané ještě :think: Ale z této fotky toho moc nevykoukám. Mazala bych podle potřeby ale ne tak moc aby se to nerozmáchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
27.5.22 08:01

Nato, že by to mělo být už téměř zahojene, tak to moc hezky nevypadá. Přes víkend bych opravdu mazala dle potřeby.. Není potřeba silná vrstva masti ale at se to promastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.5.22 08:03
@Zlobolka123 píše:
Nato, že by to mělo být už téměř zahojene, tak to moc hezky nevypadá. Přes víkend bych opravdu mazala dle potřeby.. Není potřeba silná vrstva masti ale at se to promastí.

Ano. taky si rikam, v pondeli chci volat na kozni a objednat se, ale zkousim s tim neco udelat doma, obavam se, ze me nevezme hned v nejblizsi dobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová