Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Známá to má tak, že otec - pondělí, úterý, středa - ona vyzvedne ze školky, a má u sebe dceru čtvrtek, pátek a víkendy střídají po týdnu. Vyhovuje jim to a dítěti také.
@Lama Lama hlavne mladsi je hrozna konzerva, takze odchazeni jednoho z nas mu nevyhovovalo, i kdyz byl doma. Takhle vedi kdy co, kde. Prazdniny je trochu rozhodi, ale tak koho ne, ze ![]()
S vecma problem neni.
Pro nas dospele horsi na organizaci napr. nakupu (divne zbyva jidlo
)
A pro jistotu to mam podobne jako ty taky dvakrat-tedy ještě děti partnera. Szivani je cerstve, tak to jeste trochu drhne ale vase nastaveni/pristup se mi libi ![]()
To určitě nikdo neschválí nejmíň co se dává ta 4 dny u jednoho 3 u druhého a naopak i to mě prijde šílené
@Al35 píše:
To určitě nikdo neschválí nejmíň co se dává ta 4 dny u jednoho 3 u druhého a naopak i to mě prijde šílené
Nastesti to nikdo schvalovat nekusi. A ikdyby, tak si to můžou delat, jak chtej.
@Al35 píše:
To snad záleží na rodičích, ne???
@g.sandova ne soud rozhodne a opravdu ne vždy naštěstí souhlasí se vším co si rodiče vymyslí
@Lama Lama soud neschvaluje rozhodnuti rodičů ale rozhoduje proto se to taky jsmenuje rozhodnuti soudu..dva dny nikdo neschválí
@Al35 píše:
@g.sandova ne soud rozhodne a opravdu ne vždy naštěstí souhlasí se vším co si rodiče vymyslí
No vždyť si mohou dát společnou péči a tam už je to čistě na rozhodnutí rodičů, představ si.
@g.sandova ano mimo záznam ať si to dělají jak chtějí já píšu ze soud by to neposvetil protože paní se ptá jestli projde stridavka po dvou dnech tak papirově určitě neprojde
@g.sandova 3 leté není malé a s tvým názorem pro takto staré dítě nesouhlasím
Nemuzu si pomoc, ale pro ty deti to musi byt hrozne… asi 2 roky jsem delala 3 dny z kancelare a 2 dny z domova a i tak jsem porad neco mela v kanclu, ldyz jsem to potrebovala doma a obracene… Nebo o prazdninach, kdyz jsme tyden doma, tyden babicka, pak tyden dovolena… je to blazinec… To, ze jeden vyzvedava a druhy vodi, ano to mi prijde normalni… ale byt v tydnu kazdy den nekde jinde… Spoluzacka dcery ma stridavku, ldy oba rodice bydli ve stejnem dome ( ale stridaji se po tydnu)…takze tam mi to prijde jeste jakstak… po 1-2 dnu… za me musi byt psycho pro ty deti… jestli je hlavni motivaci pro ne klid od rodicu, protoze ani jeden nestaci sledovat co vlastne opravdu delaji: u pubertaku bych to docela chapala a ma to vlstne tak u ta kamaradka dcery:)
@Aglája75 hlavně to dítě pokud mají rodiče odlišnou výchovu vůbec vlastně nenastartuje kde je a jak se má chovat..musí to byt peklo
@Al35 píše:
@Lama Lama soud neschvaluje rozhodnuti rodičů ale rozhoduje proto se to taky jsmenuje rozhodnuti soudu..dva dny nikdo neschválí
Za me teda schvaluje… do rozsudku napise, ze styk je dle dohody rodicu…O tom kolik dnu schvali..nemam poneti, ale vzdy se rika, ze pokud se rodice dohodnout, tak se jim do toho snazi nikdo nekecat:)…