Střídavá péče po 2 dnech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4385
23.6.23 13:03

Známá to má tak, že otec - pondělí, úterý, středa - ona vyzvedne ze školky, a má u sebe dceru čtvrtek, pátek a víkendy střídají po týdnu. Vyhovuje jim to a dítěti také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
23.6.23 13:31

@Lama Lama hlavne mladsi je hrozna konzerva, takze odchazeni jednoho z nas mu nevyhovovalo, i kdyz byl doma. Takhle vedi kdy co, kde. Prazdniny je trochu rozhodi, ale tak koho ne, ze ;)
S vecma problem neni.
Pro nas dospele horsi na organizaci napr. nakupu (divne zbyva jidlo :oops: )
A pro jistotu to mam podobne jako ty taky dvakrat-tedy ještě děti partnera. Szivani je cerstve, tak to jeste trochu drhne ale vase nastaveni/pristup se mi libi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
23.6.23 14:11

To určitě nikdo neschválí nejmíň co se dává ta 4 dny u jednoho 3 u druhého a naopak i to mě prijde šílené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
23.6.23 14:24
@Al35 píše:
To určitě nikdo neschválí nejmíň co se dává ta 4 dny u jednoho 3 u druhého a naopak i to mě prijde šílené

Nastesti to nikdo schvalovat nekusi. A ikdyby, tak si to můžou delat, jak chtej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.23 14:31

Dva dny jsou úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.23 14:32
@Al35 píše:
To určitě nikdo neschválí nejmíň co se dává ta 4 dny u jednoho 3 u druhého a naopak i to mě prijde šílené

To snad záleží na rodičích, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
23.6.23 14:34

@g.sandova ne soud rozhodne a opravdu ne vždy naštěstí souhlasí se vším co si rodiče vymyslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
23.6.23 14:35

@Lama Lama soud neschvaluje rozhodnuti rodičů ale rozhoduje proto se to taky jsmenuje rozhodnuti soudu..dva dny nikdo neschválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.23 14:37
@Al35 píše:
@g.sandova ne soud rozhodne a opravdu ne vždy naštěstí souhlasí se vším co si rodiče vymyslí

No vždyť si mohou dát společnou péči a tam už je to čistě na rozhodnutí rodičů, představ si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
23.6.23 14:38

@g.sandova ano mimo záznam ať si to dělají jak chtějí já píšu ze soud by to neposvetil protože paní se ptá jestli projde stridavka po dvou dnech tak papirově určitě neprojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.23 14:39

@Al35 a dva dny je pro malé dítě ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
23.6.23 14:39

@g.sandova 3 leté není malé a s tvým názorem pro takto staré dítě nesouhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
23.6.23 14:42

Nemuzu si pomoc, ale pro ty deti to musi byt hrozne… asi 2 roky jsem delala 3 dny z kancelare a 2 dny z domova a i tak jsem porad neco mela v kanclu, ldyz jsem to potrebovala doma a obracene… Nebo o prazdninach, kdyz jsme tyden doma, tyden babicka, pak tyden dovolena… je to blazinec… To, ze jeden vyzvedava a druhy vodi, ano to mi prijde normalni… ale byt v tydnu kazdy den nekde jinde… Spoluzacka dcery ma stridavku, ldy oba rodice bydli ve stejnem dome ( ale stridaji se po tydnu)…takze tam mi to prijde jeste jakstak… po 1-2 dnu… za me musi byt psycho pro ty deti… jestli je hlavni motivaci pro ne klid od rodicu, protoze ani jeden nestaci sledovat co vlastne opravdu delaji: u pubertaku bych to docela chapala a ma to vlstne tak u ta kamaradka dcery:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
23.6.23 14:45

@Aglája75 hlavně to dítě pokud mají rodiče odlišnou výchovu vůbec vlastně nenastartuje kde je a jak se má chovat..musí to byt peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
23.6.23 14:45
@Al35 píše:
@Lama Lama soud neschvaluje rozhodnuti rodičů ale rozhoduje proto se to taky jsmenuje rozhodnuti soudu..dva dny nikdo neschválí

Za me teda schvaluje… do rozsudku napise, ze styk je dle dohody rodicu…O tom kolik dnu schvali..nemam poneti, ale vzdy se rika, ze pokud se rodice dohodnout, tak se jim do toho snazi nikdo nekecat:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová