Stromečková diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40406
3.12.23 18:00
@Temnástranasíly píše:
Kupuji živý z prořezu, to lesům pomáhá :))
Tíhnu ke skleněným baňkám a to zlaté, červené a černé. Obvykle sladkosti nekupuji, ale letos jsem je potkala v akci, tak mám banánky v čokoládě.

Já jsem před pár lety pořídila sestavu modrobílých skleněných ozdob, tzv. „cibulákový vzor“, jsou mezi tím i ovečky, moc krásné, nevýhoda je, že nesmí nešikovně spadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6647
3.12.23 18:09
@free333 píše:
Já jsem před pár lety pořídila sestavu modrobílých skleněných ozdob, tzv. „cibulákový vzor“, jsou mezi tím i ovečky, moc krásné, nevýhoda je, že nesmí nešikovně spadnout…

Co spadnout. Já vždycky říkám, že nemohu dětem nadávat, že něco zničily. Sama jsem totiž děsná. Pár let zpět jsem půl zlatých zničila špatným skladováním, prostě byly moc na sobě, něco se na to dalo a bylo po nich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6647
3.12.23 18:09

Ale beru to tak že podporuji české skláře, když je doplňuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40406
3.12.23 18:10
@stinga píše:
Poslední roky vždy před Vánoci toužím po bílém umělém stromečku, ovšem aby byl hezký, stojí 4-6 tisíc a to mi nikdy nezbývá, tak kupuji živou kavkazskou jedli, jak jsme doma vždy kupovali, nepíchá při zdobení a moc neopadává,
zdobím každý rok v nějaké barvě, nové ozdoby nekupuji, mám jich spoustu,
kolekce nekupuji, jsou hnusné, když jsem byla dítě, měly úplně jinou chuť

Mně taky připadá, že dřív měly kolekce jinou chut.

Měla jsem moc ráda klasické duté z Orionu a ty ted vůbec nemusím a nejoblíbenější jsem měla fondánové jahodové salonky, ted naprosto žádné salonky nejsou k jídlu (tedy pro mě), krom marcipánových Milka.
Ty mi chutnají hodně… :)

Bílý stromek je zajímavý, přijde mi jak z ledového království, přeju, at to někdy dopadne, možná po Vánocích, až budou slevy, by mohl být levnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76543
3.12.23 18:18
@free333 píše:
Mně taky připadá, že dřív měly kolekce jinou chut.

Měla jsem moc ráda klasické duté z Orionu a ty ted vůbec nemusím a nejoblíbenější jsem měla fondánové jahodové salonky, ted naprosto žádné salonky nejsou k jídlu (tedy pro mě), krom marcipánových Milka.
Ty mi chutnají hodně… :)

Bílý stromek je zajímavý, přijde mi jak z ledového království, přeju, at to někdy dopadne, možná po Vánocích, až budou slevy, by mohl být levnější?

děkuji, uvidíme ;) na stromečky prý moc slevy nebývají, anebo je potřeba zaplatit něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40406
3.12.23 18:55
@Temnástranasíly píše:
Ale beru to tak že podporuji české skláře, když je doplňuji :lol:

A kde kupuješ?

Já jsem objevila Ozdoba.cz, mají to moc hezký :)

Kupovala jsem tam mimo jiné i zvířátka a zlatá prasátka (mají i prasátka v roušce) a prasátka bohužel nepřežila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6647
3.12.23 19:00

@free333 většinu mám z glassoru, jsem hodně na eleganci, takže zvířátka u mě úplně nejdou :mrgreen: Ale líbí se mi hezky malované baňky s houpacím koníkem, kočárkem a tak, z tvaru např srdíčka. Hmm, taky vlastně volím pěkný kýč :lol: :lol:
Super teď jsem se k nim mrkla a hned bych objednala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.23 19:00

My máme kocoury a hlavně medvěda psa. Takže u nás jsou skleněné ozdoby nemožné. To by bylo pro ně nebezpečné a furt rozbité. Pes dělá tím svým pádlem (ocasem) furt průvan. Jak projde kolem velkých oknodveří, kde máme ty světelné záclony. Tam i to lítá. A že se mu líbí, když to může rozhoupat. Podezírám ho, že kolem toho chodí schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40406
3.12.23 19:21
@Temnástranasíly píše:
@free333 většinu mám z glassoru, jsem hodně na eleganci, takže zvířátka u mě úplně nejdou :mrgreen: Ale líbí se mi hezky malované baňky s houpacím koníkem, kočárkem a tak, z tvaru např srdíčka. Hmm, taky vlastně volím pěkný kýč :lol: :lol:
Super teď jsem se k nim mrkla a hned bych objednala :mrgreen:

Já jsem na zvěř všeho druhu zatížena, mám takových ptáčků za ty roky, už to nemůžu rozšiřovat…

Glassor mi ted tady začal vyskakovat v reklamě, kdoví proč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.12.23 19:27

Vykopnout zivy stromek a narvat ho do kvetinace az pred Vanoci je prasarna na entou, vetsina kvetinacovych stromku je bohuzel udelana takto :cert:,maloktery to prezije.

Fakt to lidi nekupujte, to radsi uriznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40406
3.12.23 19:48
@Lucie_Sx píše:
Vykopnout zivy stromek a narvat ho do kvetinace az pred Vanoci je prasarna na entou, vetsina kvetinacovych stromku je bohuzel udelana takto :cert:,maloktery to prezije.Fakt to lidi nekupujte, to radsi uriznout.

Takže jsem se účastnila stromečkového mordu :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40406
3.12.23 19:49
@Kelsey píše:
My máme kocoury a hlavně medvěda psa. Takže u nás jsou skleněné ozdoby nemožné. To by bylo pro ně nebezpečné a furt rozbité. Pes dělá tím svým pádlem (ocasem) furt průvan. Jak projde kolem velkých oknodveří, kde máme ty světelné záclony. Tam i to lítá. A že se mu líbí, když to může rozhoupat. Podezírám ho, že kolem toho chodí schválně.

Už někdy něco shodili, stromek nebo ta světýlka?
Asi se jim to líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
3.12.23 19:52

Stromek jedine zivy, umelotina mi domu nesmi. Uz roky “jedu” v jedlich a vyska cca. 190cm.
Ozdoby kazdy rok trochu jinak resp. jina barevna kombinace. Vetsinou 3 barvy. Uz je to trochu narocne na skladovani :lol: Zrovna letos do sbirky pridavam jinou barvu resp. odstin. A posledni roky dokupuji sklenene misto tech “plastaku”.
Kolekce nekupuji. Nikdy jsem myslenku sladkosti a ozirani stromecku nepochopila.
A zdobim 23., rozsvecuje az Jezisek. Strom je pro me vyvrcholenim vanocni vyzdoby/atmosfery a mam ho spojen s ukoncenim Adventu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
3.12.23 20:02

My tady v okoli mame regionalcni dovozce a plantazniky, takze nas vystavni jedle kolem 2m vyjde na cca 800 Kc.
I o umelem jsem premyslela, ale i ten drahy proste vypada umele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.12.23 20:20

Stromek vždy živý, vybíráme spíš užší a vyšší, ale musí mít hezky uspořádané větve, poslední roky kupujeme u IKEA, takže za 250 a 250 dají zpět na darkovou kartu.
ozdoby mame v barvach červeno-zeleno-zlate, různé verze, leské, matné, třpytkavé, sklenene-pruhledne a bílé. A pak mame krásné baňky (ty co se prodávají na trzích), po kusech, které si v rodině dáváme jako dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí