Vztekání dítěte a studená sprcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
14.11.16 14:10
@Terezxx píše:
Moc dekuju za komentáře. Já z toho byla tak špatná, ze jsem celou noc nespala. Nikdy bych dítko pod ledovou sprchu nedala.
Chapu ale, ze u starších 3 roky a více, když už dítě vnímá a chytne amok, nějaké to oplachnuti obličeje pomůže. Když jsem tam navrhla, dat dítko do postýlky a nechat vyvztekat tam, dostalo se mi odpovědi, ze jsem otrokem svého dítěte a dělají to tak všichni.Jsem rada, ze je alespoň tady spousta normálních matek, když tam jsem se jich nedovolala a naopak se všichni spojili proti mě.

Pokud by jsi již byla otrokem svého dítěte, jen protože, že by jsi ho nechala v postýlce vyřvat, tak co já bych dle nich byla, kdybych jim napsala, že od porodnice spím s malou v posteli, která již má dva roky, hladím ji láskyplně po zádičkách, to bych byla asi největší otrok svého dítěte na světě, jaký může být :mrgreen: :lol:

Nikdy se nedívám na své dítě pohledem, že mě zotročuje a jak by mohlo vždyť ani neví to to znamená.

Napoleon Bonaparte:
Budoucí osud dítěte je vždy dílem matky.

Jiří Žáček:
Všichni víme, jak vychovávat cizí děti.

Dušan Radovič:
Jen děti, které neposlouchají, mohou se stát lepšími, než jsou jejich rodiče.

Oscar Wilde
Děti začínají tím, že své rodiče milují, později je odsuzují a jen zřídkakdy, pokud vůbec, jim odpouštějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.11.16 17:02

@elen-ka ale to je právě všechno se vším, ty seš unavená ( jak dobře já to znám, mám jich 5 a jsem na to sama), oni jsou unavený, to je parádička… vlasy bych ostříhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.11.16 20:45

Jak jsem psala, tento trest je pro mě úplně to nejhorší, co by mě mohlo potkat. NIKDY bych to svým dětem neudělala, a to jsou do nebe volající věční nespokojenci, uřvanci, vzteklouni a vysírači světa…na zadek už párkrát dostali, u staršího mě naposledy pěkně bolela ruka, ale toto opravdu NIKDY, NIKDY, NIKDY!!! :cert: :cert: :cert: :cert:…Manžel jednou popadl staršího, že jde pod sprchu v totálním amoku, já ho bránila, on by to prý neudělal, jen mu opláchl studenou vodou (no studenou-z kohoutku, bez upuštění ani být studená nemohla) obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.17 02:37

Já jsem dítě, které takhle vychovávané bylo. Mám ještě několik sourozenců, kteří záchvaty vzteku neměli, takže je pod vodu nedávali a chyba u rodičů tudíž nebude. Ale za sebe můžu říct, že i když si z té doby nic nepamatuju, tak pokaždé když se o tom matka s někým baví a vypráví mu to, tak se rozbrečím, přitom vlastně nevím proč, protože si nic nepamatuju. Takže nějaké trauma mít asi opravdu budu.
Takže za mě rozhodné NE. Dítě je lepší nechat vyvztekat, prostě si ho nevšímat a nedělat takto radikální řešení. I když to nevypadá, tak on se ten organismus tím dost vyčerpá a přestane dřív než by se sám poškodil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML