Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mám tmavou, vnitřní pysky přečuhují ty vnější a je mi to jedno, nějak mě to nenapadlo řešit. A kdo to řeší je asi trochu divnej
![]()
Ne, mám jí pěknou jsem spokojená
každým dnem budu rodit tak doufám, že jí nečeká žádný masakr ![]()
Mě nikdy na „ní“ chlap neřekl špatného slova, to jsem si spíše vyslechla menší prsa, zádný zadek a az můj současný mi řekl jak se mu líbí, ze mám delší ty pysky, ze ma rad když je jakoby otevřena, než malá baculata a uzavřena… Takže tak.. ![]()
@sissi79 píše: Mam ju ukazkovou![]()
![]()
Kdyztak se zhasne, ne?![]()
aha, rad se pokocham, to bude zuzo
![]()
Tak za mě…jsou ženy i muži, co to řeší. Otázkou je Vaše psychika a zdravý rozum - duševno. ROZUMNÝ člověk takhle nesoudí:))).Mě osobně hrozila mamka, jelikož jsem dost podědila a ona zažila špatné, tak mě na „to“ chtěla upozornit…no, myslím si, že nepotkat skvělého, který mi naopak říká, že v životě se mu nelíbily ty „zavřené, dětské čárky“..tak jsem komlex asi měla. Jsem za něj ráda, ráda, že jsem mámě dokázala, že je mi pouze líto za její neblahé zkušenosti, ale já, že jsem natrefila správně. A zcela upřímně, nemám problém se o tom bavit a vím, že těchto nás typů, je opravdu větší procento ![]()
@Kofolová píše: By me zajimalo jestli to samy resej i chlapi
neresej, jsou radi, ze si jaksi to, vis co, uziji tvych vnad do syta ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity.. jde o citlivé téma..
Styděli jste se někdy za svojí vagínu před klukama? Zajímá mě názorjá mám větší ty vnitřní pysky, trochu přečuhujou ty vnější ale fakt malinko a vždycky jsem se za to tak styděla ale manžel mi pak řekl že je to normální že to má tolik holek, ještě jsem se pak styděla že jsou takové tmavší
no díky bohu za manžela.. a co vy? nebo jsem v tom jediná
Pane boze, oni jsou vanocni prazdniny - no to bude zase jalovejch temat… ![]()
@kouřící králík píše:
@sissi79tak tady není co řešit
Tak doufam
![]()
Ne, se zrcatkem doma nechodim a tyhle blbosti jdou mimo mne
![]()
@kouřící králík píše:
@sissi79
je vidět, že jsi rozumná
Cože?? @sissi79 a rozumná??
![]()
Jen si dělám legraci
Nic proti @sissi79 nemám, je fajn ![]()
V pubertě jsem se styděla hodně. Každý pysk mám úplně jiný. Ale časem jsem to přestala řešit, na funkci to nemá vliv
Jak vypadá po porodu nevím, ještě jsem neměla odvahu se podívat…
XX