Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víš co ono je taky možný, že mu dělá dobře že by ho bejvalka chtěla, chlapi jsou ješitný… já bych tohle ale asi vážně netolerovala… být tebou, tak si s ním promluvím, měla bys mu řict jak moc se ti to nelíbí a aby toho nechal. Tohle by naštvalo každou, zvlášť jestli čekáš miminko. To se ti pořád hlavou honí samé coby, kdyby…
@Anonymní píše:
Já se se svým ex nestýkám vůbec a přijde mi to normální, proto mi asi tohle přijde divné. A co mě teda asi nejvíc naštvalo bylo když se ho ptala jestli jsem mu prý dala už klíče a ona že jedny má - se zrovna s někým rozešla a on jí na to řek/napsal? že budeme mít dítě - já bych asi očekáala že jí řekne že někoho má a že už nemá zájem a ne tohle jako důvod
zakladatelka
tak tim ji mozna chtel naznacit, ze je to mezi vama vazne a ze se nema o nic pokouset… jestli je to parkrat do roka tak bych to asi nehrotila.
@Anonymní píše:
Ahoj, můj přítel se si čato volá se svými dvěma ex - u té jedné by mi to až tak nevadilo, ale u té druhé - že je chudák že nikoho nemá, že otec dítěte co má jí opustil když byla těhotná a kdesi cosi. A ještě jí furt volá…už jsem mu říkala že mi to vadí a at si jde za ní, ale prý chce mě..Ale mě se to čím dál tím víc nelíbí - jsem normální nebo ne? Pardom jsem se musela vykecat a kamarádce tohle říkat nebudu…
Tak s tím by u mě chlapec nepochodil ani náhodou! asi ybch mu zopakovala, co mi konkrétně vadí, pokavaď to kvůli tobě nezmění.. poslala bych ho do pr… Tohle se nedělá, buď je stebou, chápe to, a změní to kvůli tobě..a nebo ne. V tom případě není co řešit. Ale to je můj názor.. dělej tak, jak to cítíš ![]()
Posílat ho/jí do pr*ele jen proto, že se stýká se svojí/svým ex? Tak to ty vztahy zabalte rovnou. Když jste je schopný ukončit kvůli tomuhle, tak asi nemají moc velkou budoucnost.
Zahnout přeci může kdokoliv s kýmkoliv. Jestli to je ex nebo ne, to už je irelevatní ne? To je nepouštíte ani s přáteli ven? Ex byl součástí života Vašeho partnera/ky a pokud se rozešli v dobrém, tak není důvod aby se mohli stýkat dál jako přátelé.
@SiriusGG píše:
Posílat ho/jí do pr*ele jen proto, že se stýká se svojí/svým ex? Tak to ty vztahy zabalte rovnou. Když jste je schopný ukončit kvůli tomuhle, tak asi nemají moc velkou budoucnost.Zahnout přeci může kdokoliv s kýmkoliv. Jestli to je ex nebo ne, to už je irelevatní ne? To je nepouštíte ani s přáteli ven? Ex byl součástí života Vašeho partnera/ky a pokud se rozešli v dobrém, tak není důvod aby se mohli stýkat dál jako přátelé.
Tak zakladatelka je asi divná…teda já
zas jsem asi neměla co dělat a přemýšlela o tom, a štve mě to moc- řekla jsem mu že hce být s někým jiným a on že ne, ale že se s ní přece nepřestane stýkat…asi jsem divná ale z mé strany city nějak ochably…
no já to tak měla ze začátku vztahu-to do mě partner nebyl asi zamilovanej řekla bych, taky se scházel s ex, chodil s ní na squash, dokonce i kní domů, mě lhlal že je to kamarádka a neřekl celou pravdu, dokonce se mě optal esi by mi vadilo kdyby jel s kamarádkou na dovolenou
no tvl… to bylo na mě…
(já v tu dobu svatoušek nebyla, takže sem to tak neprožívala..-taky sem to nebrala nijak vážně a scházela se svým ex),ale pak se začla štvát do života i mě, začla mě špinit před mým ex-právě tím (známí je dávali dohromady-hnusná shoda náhod),pomlouvala u kamarádů a dokonce mi chodili sms, že u ní byl, že sní šel tam a tam… (z netu anonymě… na 27mi letou ženskou tehdy to byl trochu megaúlet..
… a jelikož sem už pár takovéj psychopatek v životě potkala tak tímdle můj pohár přetekl..
) asi ji vadilo že sní nic mít už nechtěl (ona ho chtěla zpět),já si dupla a dostal na výběr buď sní kontakt utne a zůstanem spolu nebo končíme-vím že ho ještě několikrát kontaktovala, psala, volala, prostě se snažila se k němu vetřít.. jestli se sní ještě někdy viděl nevím, věřím mu a nepátrám, myslím že jsme toho už zvládli spolu moc na to abychom si to posrali kvůli vidění člověka který je pouhá minulost
ale záleží na situaci-já třeba s mým ex zajdu jednou za uherský rok na pivko-přítel to ví a respektuje to, občas jde s náma, ale abych mu volala nebo vypisovala když máme každý svůj život, nebo on mě.. to ne, hranice sme stanovili a neděláme nic co nechceme aby naše polovičky dělali nám..
takže asi by bylo fajn si určit pravidla které oba budete dodržovat a respektovat ![]()
Mě tady ukamenujete, ale podle mě když má člověk normální vztah s bývalou tak je to známka toho že je to dospělý a asi solidní člověk, který to má v hlavě srovnané. Ale když, jak tady skoro každá píše, se s bývalým nejste schopni bavit, tak to vypovídá o tom že neumíte vytvářet normální vztahy.
@AdelkaMala
s tím souhlasím, ale ne všichni to dokážou, většínou jeden z těch dvou chce zpět…
mě je to jedno dokud se ten dotyčný nezačne štvát do života mě, ale mít vyrytou pí..u na kapotě novýho auta, zahlcený mobil anonymními sms, a plný maily hovadin, podřezanou kočku..a pak kvůli nějaký krávě lítat po policii a soudech..??? (3 extrémní bejvalky.. ) a pak ta kterou jsem uvedla výše…
to mi nepřijde dospělý a už vůbec zůstat s partnerem který dovolí aby mi jeho minulost takhle škodila v mé přítomnosti, v žádném případě…(ne všechny však mají extrémy jaké se stali mě, někdy je to opravdu jen pošetilá žárlivost a chuť majetnicky si přivlastnit partnera…z takových většinou bývají právě ty OTRAVNÝ BEJVALKY
![]()
Teda, kde vy to zase berete? mám kolem sebe evidentně samé nudně dospělé lidi. A ty tři extrémní bývalky celkem dost vypovídají o vkusu toho chlapa ![]()
@nepř.G12 píše:
Teda, kde vy to zase berete? mám kolem sebe evidentně samé nudně dospělé lidi. A ty tři extrémní bývalky celkem dost vypovídají o vkusu toho chlapa
to nebyly bejvalky od jednoho ale od 3 chlapů ![]()
@zzzjancena píše:
to nebyly bejvalky od jednoho ale od 3 chlapů
jo tááák, jsem se právě lekla, že by byl on takový blázen ![]()
Taky se vídám se svým ex, dokonce k nám domů jezdí na kafe, zná se s mým partnerem a dětma, nevím na to nic hrozného, vztah mezi sebou máte uzavřený, víme obá, že už by jsme spolu nikdy být nemohli, máme oba partery.
Asi jsem v tomhle divná, ale beru ho prostě jako kamaráda a součást mé minulosti a jsem ráda, když se jednou za čas takhle sejdeme, popovídáme si. Zakladatelka to má asi těžší v tom, že ví že bývalá by jejího partnera stále chtěla-to by se mi taky nelíbilo