Stýká se se svou ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5065
16.8.13 18:06

Víš co ono je taky možný, že mu dělá dobře že by ho bejvalka chtěla, chlapi jsou ješitný… já bych tohle ale asi vážně netolerovala… být tebou, tak si s ním promluvím, měla bys mu řict jak moc se ti to nelíbí a aby toho nechal. Tohle by naštvalo každou, zvlášť jestli čekáš miminko. To se ti pořád hlavou honí samé coby, kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
16.8.13 18:13
@Anonymní píše:
Já se se svým ex nestýkám vůbec a přijde mi to normální, proto mi asi tohle přijde divné. A co mě teda asi nejvíc naštvalo bylo když se ho ptala jestli jsem mu prý dala už klíče a ona že jedny má - se zrovna s někým rozešla a on jí na to řek/napsal? že budeme mít dítě - já bych asi očekáala že jí řekne že někoho má a že už nemá zájem a ne tohle jako důvod :cert:
zakladatelka

tak tim ji mozna chtel naznacit, ze je to mezi vama vazne a ze se nema o nic pokouset… jestli je to parkrat do roka tak bych to asi nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
16.8.13 18:23
@Anonymní píše:
Ahoj, můj přítel se si čato volá se svými dvěma ex - u té jedné by mi to až tak nevadilo, ale u té druhé - že je chudák že nikoho nemá, že otec dítěte co má jí opustil když byla těhotná a kdesi cosi. A ještě jí furt volá…už jsem mu říkala že mi to vadí a at si jde za ní, ale prý chce mě..Ale mě se to čím dál tím víc nelíbí - jsem normální nebo ne? Pardom jsem se musela vykecat a kamarádce tohle říkat nebudu…

Tak s tím by u mě chlapec nepochodil ani náhodou! asi ybch mu zopakovala, co mi konkrétně vadí, pokavaď to kvůli tobě nezmění.. poslala bych ho do pr… Tohle se nedělá, buď je stebou, chápe to, a změní to kvůli tobě..a nebo ne. V tom případě není co řešit. Ale to je můj názor.. dělej tak, jak to cítíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
16.8.13 21:01

Posílat ho/jí do pr*ele jen proto, že se stýká se svojí/svým ex? Tak to ty vztahy zabalte rovnou. Když jste je schopný ukončit kvůli tomuhle, tak asi nemají moc velkou budoucnost.

Zahnout přeci může kdokoliv s kýmkoliv. Jestli to je ex nebo ne, to už je irelevatní ne? To je nepouštíte ani s přáteli ven? Ex byl součástí života Vašeho partnera/ky a pokud se rozešli v dobrém, tak není důvod aby se mohli stýkat dál jako přátelé.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
16.8.13 22:12
@SiriusGG píše:
Posílat ho/jí do pr*ele jen proto, že se stýká se svojí/svým ex? Tak to ty vztahy zabalte rovnou. Když jste je schopný ukončit kvůli tomuhle, tak asi nemají moc velkou budoucnost.Zahnout přeci může kdokoliv s kýmkoliv. Jestli to je ex nebo ne, to už je irelevatní ne? To je nepouštíte ani s přáteli ven? Ex byl součástí života Vašeho partnera/ky a pokud se rozešli v dobrém, tak není důvod aby se mohli stýkat dál jako přátelé.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.13 10:26

Tak zakladatelka je asi divná…teda já :) zas jsem asi neměla co dělat a přemýšlela o tom, a štve mě to moc- řekla jsem mu že hce být s někým jiným a on že ne, ale že se s ní přece nepřestane stýkat…asi jsem divná ale z mé strany city nějak ochably…

• Citovat
  • Upravit
2800
5.12.13 13:36

:mavam: no já to tak měla ze začátku vztahu-to do mě partner nebyl asi zamilovanej řekla bych, taky se scházel s ex, chodil s ní na squash, dokonce i kní domů, mě lhlal že je to kamarádka a neřekl celou pravdu, dokonce se mě optal esi by mi vadilo kdyby jel s kamarádkou na dovolenou 8o no tvl… to bylo na mě… :P (já v tu dobu svatoušek nebyla, takže sem to tak neprožívala..-taky sem to nebrala nijak vážně a scházela se svým ex),ale pak se začla štvát do života i mě, začla mě špinit před mým ex-právě tím (známí je dávali dohromady-hnusná shoda náhod),pomlouvala u kamarádů a dokonce mi chodili sms, že u ní byl, že sní šel tam a tam… (z netu anonymě… na 27mi letou ženskou tehdy to byl trochu megaúlet.. :lol:… a jelikož sem už pár takovéj psychopatek v životě potkala tak tímdle můj pohár přetekl.. :cert: ) asi ji vadilo že sní nic mít už nechtěl (ona ho chtěla zpět),já si dupla a dostal na výběr buď sní kontakt utne a zůstanem spolu nebo končíme-vím že ho ještě několikrát kontaktovala, psala, volala, prostě se snažila se k němu vetřít.. jestli se sní ještě někdy viděl nevím, věřím mu a nepátrám, myslím že jsme toho už zvládli spolu moc na to abychom si to posrali kvůli vidění člověka který je pouhá minulost :dance: ale záleží na situaci-já třeba s mým ex zajdu jednou za uherský rok na pivko-přítel to ví a respektuje to, občas jde s náma, ale abych mu volala nebo vypisovala když máme každý svůj život, nebo on mě.. to ne, hranice sme stanovili a neděláme nic co nechceme aby naše polovičky dělali nám.. :think: takže asi by bylo fajn si určit pravidla které oba budete dodržovat a respektovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
5.12.13 21:05

Mě tady ukamenujete, ale podle mě když má člověk normální vztah s bývalou tak je to známka toho že je to dospělý a asi solidní člověk, který to má v hlavě srovnané. Ale když, jak tady skoro každá píše, se s bývalým nejste schopni bavit, tak to vypovídá o tom že neumíte vytvářet normální vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
6.12.13 06:48

@AdelkaMala :potlesk: s tím souhlasím, ale ne všichni to dokážou, většínou jeden z těch dvou chce zpět… :roll: mě je to jedno dokud se ten dotyčný nezačne štvát do života mě, ale mít vyrytou pí..u na kapotě novýho auta, zahlcený mobil anonymními sms, a plný maily hovadin, podřezanou kočku..a pak kvůli nějaký krávě lítat po policii a soudech..??? (3 extrémní bejvalky.. ) a pak ta kterou jsem uvedla výše… :nevim: to mi nepřijde dospělý a už vůbec zůstat s partnerem který dovolí aby mi jeho minulost takhle škodila v mé přítomnosti, v žádném případě…(ne všechny však mají extrémy jaké se stali mě, někdy je to opravdu jen pošetilá žárlivost a chuť majetnicky si přivlastnit partnera…z takových většinou bývají právě ty OTRAVNÝ BEJVALKY :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
6.12.13 06:54

Teda, kde vy to zase berete? mám kolem sebe evidentně samé nudně dospělé lidi. A ty tři extrémní bývalky celkem dost vypovídají o vkusu toho chlapa :think:

• Citovat
  • Upravit
2800
6.12.13 06:56
@nepř.G12 píše:
Teda, kde vy to zase berete? mám kolem sebe evidentně samé nudně dospělé lidi. A ty tři extrémní bývalky celkem dost vypovídají o vkusu toho chlapa :think:

to nebyly bejvalky od jednoho ale od 3 chlapů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
6.12.13 09:21
@zzzjancena píše:
to nebyly bejvalky od jednoho ale od 3 chlapů :P

jo tááák, jsem se právě lekla, že by byl on takový blázen :-D

• Citovat
  • Upravit
mooona
6.12.13 09:26

Taky se vídám se svým ex, dokonce k nám domů jezdí na kafe, zná se s mým partnerem a dětma, nevím na to nic hrozného, vztah mezi sebou máte uzavřený, víme obá, že už by jsme spolu nikdy být nemohli, máme oba partery. :nevim: Asi jsem v tomhle divná, ale beru ho prostě jako kamaráda a součást mé minulosti a jsem ráda, když se jednou za čas takhle sejdeme, popovídáme si. Zakladatelka to má asi těžší v tom, že ví že bývalá by jejího partnera stále chtěla-to by se mi taky nelíbilo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky