Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@nozu : ok, zkusím. Jen teda budu sušit nadvakrát. Tzn. skoro 8 hodin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell ja musim rict, ze uplne super rovne pradlo nemam nikdy, ale jsem na to pes a ma rada super vyzehlene. Ale nosit se to pradlo da, jen ho skladam jeste teple a vyrovnavam ho pri skladani. A taky zkus zapnout ochranu proti pomackani, to mi obcas pomuze. Jak velkou mas pracku? 8hodin bych rozhodne nesusila, me nejdelsi program trva asi 1,5h a taky si ten cas meni susicka sama podle potreby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell
Peru toho raději min a casteji, protoze to bylo jak krave ze zadku a vlhky, nevim proc rikaji, ze kapacita je napr. 8 kg, kdyz to pradlo je pak nepouzitelny. Šetrný davam furt, ale to kvuli srazeni (stejne nefunguje), cast věci jeste nechám doschnout na susaku, pomackany to mam taky, ale chodit se v tom da. Lozni musim dosusit vzdy, akorat se to v susicce zamota. Za ty prachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda píše:
@cell
Peru toho raději min a casteji, protoze to bylo jak krave ze zadku a vlhky, nevim proc rikaji, ze kapacita je napr. 8 kg, kdyz to pradlo je pak nepouzitelny. Šetrný davam furt, ale to kvuli srazeni (stejne nefunguje), cast věci jeste nechám doschnout na susaku, pomackany to mam taky, ale chodit se v tom da. Lozni musim dosusit vzdy, akorat se to v susicce zamota. Za ty prachy
no právě, sušička za 40 tisíc a většinu času dosušuju na sušáku a většinu stejně žehlím, protože to mám ráda rovné. Zkusím dát tedy méně, i když teda logiku to nemá, snad to pomůže, děkuji
@janickaIII : já to tedy časově tolik nestuduju, suším přes noc, jen vím, že program bavlna hlásí skoro 4 hodiny, při zapnutí šetrné +se ještě prodlouží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell docitam. Kdyz ho tam das moc, je zmuchlane hodne. Jinak pokud jsi detsilista, zehlit budes muset i se susickou, ja nejsem. Ale kdyz peru, nemam preplnenou pracku nikdy. Kdyz tam toho ale dam do pracky i susicky hodne, je to hodne zmuchlane. Moji susi max hodinu, s tim mam problem pro zmenu ja.
A po vysuseni davat jeste proudit vzduch na 20 minut, jinak je to moc vlhke pokazde na muj vkus. To si ale muzes nekde v nastaveni nastavit sama mam dojem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda s loznim nemam problem teda, susila jsem vcera. Ale prosteradla elasticka tam nedavam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell no jo, ale pokud sušíš přes noc, tak to nevytahuješ hned po dokončení programu. To je jasné, že to máš hodně zmačkané. Já si praní a sušení plánuju tak, abych byla schopná prádlo vyndat hned po dokončení cyklu. Ještě teplé to skládám a narovnávám rukou a není problém.
Mám sice o mnoho levnější Beko, ale zjistila jsem, že mi program na bavlnu vůbec nevyhovuje. Je dlouhý a buď nebylo prádlo dosušené nebo přeschlé a zmačkané. Používám program na mix materiálů a jsem spokojená. Sem tam musím dát doschnout třeba tepláky, protože je vlhká guma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell no to jo. Ja taky vytahuju ihned. Staci to tam nechat 10-20 minut lezet a je to jak vytazene krave z… po zapipani vytahuju a skladam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell
Asi si vzali v Miele ponaučení z toho, ze se nám srazi pradlo a misto 1 hodiny to ted susi 4 hod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
@cell no jo, ale pokud sušíš přes noc, tak to nevytahuješ hned po dokončení programu. To je jasné, že to máš hodně zmačkané. Já si praní a sušení plánuju tak, abych byla schopná prádlo vyndat hned po dokončení cyklu. Ještě teplé to skládám a narovnávám rukou a není problém.
Mám sice o mnoho levnější Beko, ale zjistila jsem, že mi program na bavlnu vůbec nevyhovuje. Je dlouhý a buď nebylo prádlo dosušené nebo přeschlé a zmačkané. Používám program na mix materiálů a jsem spokojená. Sem tam musím dát doschnout třeba tepláky, protože je vlhká guma.
Přesně tak, musíš ho hned po dosušení vyndat a složit ☺️️ A k té váze… Záleží také jak moc máš vyzdimane prádlo z pračky. Zkus si zvážit mokré prádlo… A pak není dobré sušit moc různých látek najednou. Ono když tam toho dáš méně, tak to bude i kratší dobu sušit. Ten čas je jen informativní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele susicka/ Cistenie filtra
Dobry den, mam novu susicku Miele a uz po 2 suseniach mi svieti kontrolka cistenia filtra. Filtre som vycistila( aj v susicke aj ten penovy) a pri dalsom suseni mi to znova zacalo svietit. Vsimla som si, ze ked dam program teply vzduch ( kedze je stale vlhke pradlo ) tak vtedy to zacne svietit. Mali ste niekto podobnu skusenost? Dakujem za odpoved
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobry den, mam novu susicku Miele a uz po 2 suseniach mi svieti kontrolka cistenia filtra. Filtre som vycistila( aj v susicke aj ten penovy) a pri dalsom suseni mi to znova zacalo svietit. Vsimla som si, ze ked dam program teply vzduch ( kedze je stale vlhke pradlo ) tak vtedy to zacne svietit. Mali ste niekto podobnu skusenost? Dakujem za odpoved
Ano taky mi to tak pise i po vycisteni. Popravde nevim co s tim, ale uz jsem si rikala, ze zavolam na jejich servis at poradi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano taky mi to tak pise i po vycisteni. Popravde nevim co s tim, ale uz jsem si rikala, ze zavolam na jejich servis at poradi.
Vdaka, tak zavolam tiez na ten servis
- Citovat
- Upravit