Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1580
30.8.10 14:09

Peo, dávám různé barvy dohromady. Ještě se mi nestalo, že by mi sušička obarvila červené triko černým prádlem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 14:11

Farska, neboj, to nebude tím, mně se některé věci taky zkracují :) Ale pak se zase vytáhnou :) Třeba na rifle je to ideální, jsou dokonale uplé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
30.8.10 14:11

Jo, ručníky taky peru zvlášť.. já jsem asi praštěná :mrgreen:
Holky moc díky za rady, já se už nemůžu dočkat, až bude, to budu mít předčasný Vánoce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 14:13

Taky peru ručníky zvlášť :lol: sem tam přihodím povlečení. A ze sušičky jsou ručníky jako nové :) Žádná zatuchlina, žádné škrábání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.10 14:16
Vichrice píše:
Taky peru ručníky zvlášť :lol: sem tam přihodím povlečení. A ze sušičky jsou ručníky jako nové :) Žádná zatuchlina, žádné škrábání :)

A jsou mekoucke :palec: :palec: :palec:
Ted kdyz bylo hezky,dala jsem parkrat uschnout veci na snuru…A pleny i rucniky byly jako skrabka :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
farska píše:
mikitaa píše:
ja susim vsechno…co vytahnu z pracky rovnou soupnu do susicky…a problemy se zkracovanim ja nemam :-D
A sakra :think:
Tak to bude tim,ze ja pribiram :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

vidis vidis :lol: :lol: :lol:

ale treba susis moc teplym…nebo nevim cim by to mohlo byt :nevim:

Příspěvek upraven 30.08.10 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
Vichrice píše:
Farska, neboj, to nebude tím, mně se některé věci taky zkracují :) Ale pak se zase vytáhnou :) Třeba na rifle je to ideální, jsou dokonale uplé ;)

UFFFFFFFFF
Jsem si oddechla :lol: :lol: :lol:
Ale zase-jeste mam narok… :think: :think: :think: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.10 14:17
mikitaa píše:
farska píše:
mikitaa píše:
ja susim vsechno…co vytahnu z pracky rovnou soupnu do susicky…a problemy se zkracovanim ja nemam :-D
A sakra :think:
Tak to bude tim,ze ja pribiram :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
vidis vidis :lol: :lol: :lol:

A vichrici se to taky obcas stane,heeehec heeehec :-P :-P :-P :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
30.8.10 14:18

Mě se zatím nic obarvit nepovedlo, ale dávám si na barvy pozor. Červenou černou dohromady hodím, ale k bílé bych červenou radši nedávala. Je to stejné jak v pračce. A před sušením vyndávám jen ty hodně umělé věci, co jsou stejně skoro suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.10 14:18
Vichrice píše:
Peo, dávám různé barvy dohromady. Ještě se mi nestalo, že by mi sušička obarvila červené triko černým prádlem :)

Tak zkus data BILY PRADLO S CERVENYM a budes zirat na drat :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.8.10 14:19

tak dovi jak to je u nas…terezka roste…tak mozna me prijde ze roste o to rychleji kdyz susicka zmensuje :mrgreen: pritel si nestezuje…a rifle mam pak taky jak na me usity..te fakt…ale to bylo aji kdyz sem je nechala na slunku…akorat ze pak byly tvrdy a takhle jsou kraaasne mekoucky .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.8.10 14:20

Tak já mám sušičku skoro rok a pokládám ji za nejlepší vynález doby. Mám Bosch třídu B, stála lehce nad 10 tisíc. Doplatku z elektřiny jsem se hodně bála a nakonec nám jestě vraceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.10 14:21
mikitaa píše:
tak dovi jak to je u nas…terezka roste…tak mozna me prijde ze roste o to rychleji kdyz susicka zmensuje :mrgreen: pritel si nestezuje…a rifle mam pak taky jak na me usity..te fakt…ale to bylo aji kdyz sem je nechala na slunku…akorat ze pak byly tvrdy a takhle jsou kraaasne mekoucky .-)

No,je fakt,ze ja mam ted stejne po porodu pocit,ze se mne zmensilo uplne vse-ale za to susicku vinit nemuzu,holky :think: :think: :think: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 14:22

Farska :lol: To pak budu chodit krásně barevná :D
Myslela jsem to tak, že dávám sušit dohromady jen to, co dohromady peru :) TAkže podobné barvy :) Ale takhle červená a bílá.. hmmm, to bych byla krásně růžová kočka :lol:
Ale jinak teda já peru dohromady červenou, zelenou i černou. Asi každý má cit proto, co prát dohromady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.10 14:23
Vichrice píše:
Farska :lol: To pak budu chodit krásně barevná :D
Myslela jsem to tak, že dávám sušit dohromady jen to, co dohromady peru :) TAkže podobné barvy :) Ale takhle červená a bílá.. hmmm, to bych byla krásně růžová kočka :lol:
Ale jinak teda já peru dohromady červenou, zelenou i černou. Asi každý má cit proto, co prát dohromady :wink:

Kazdy NEMÁ :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale co-i ja se to naucila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí