Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
nene, to ani omylemnj, to je celý můj manžel, rád mění auta, tedy hlavně ta moje
Nedej se! ![]()
@Raspusha píše:
Zakladatelko řeknu ti to ani takhle. Kdo si kupuje tohle auto, tak většinou neřeší spotřebu a ceny za servis. Stejne tak neřeší jestli je to velká kráva nebo ne. Mimochodem kdo chce šetřit ve všech směrech koupi si Fabii 1,4 TDI. Což asi není tvůj případ. Ber to takPokud si koupíš Ferrari tak taky asi nebudeš řešit spotřebu a cenu náhradních dílu, ne? Pokud chceš obr velkej kufr, kup si MPV. Pokud chceš spolehlivost zůstaň u Tourana. Pokud chceš velký a bezpečný auto bez do Q7. Kočár tam nebudeš cpát věcně a pochybuji, ze mluvíme o kufru Kolinskych dvojcat
hele já ani nemám mimino s kočárem, dceři je 5 let
Peníze nejsou problém, jen já jsem lakota, tohle mi přijde jako vyhazování peněz oknem a v tom se s manželem moc neshoduje.Jak jsem psala v úvodu, já jsem s autem spokojena, ale manžel se nadchnul až příliš ale proti mé vůli nic nezmůže, to je jasné. Samozřejmě jsem chtěla znát i názory a zkušenosti lidí s těmito auty protože na recenzích se člověk dočte vesměs jen pozitivních informací…
@saadet o dokonalosti jsem nikde nic netvrdila
k tomu mám fakt daleko ![]()
@Dobbyna píše:
Máme Q7 4.2 tdi, a fakt se nemusíš bát, že by to nejelo svižně;-) letí to jak střela, ale spotřeba je teda šílená, já jezdím v klidu tak za 11-12, muž jako blázen tak za 18… ale je to takovej tank, na mě to má tuhé řízení i brzdy, je to takový chlapský auto, já radši jezdím velkým kombíkem;-)
no právě a na to moje popojíždění je to si myslím nesmysl
každopádně svižnost vyzkouším, to zase jo, pak mrknu na spotřebu a půjdu do mdlob ![]()
@Nimie jen posledni dotaz, mas take osobni zkusenost s audi q7, volvem xc90 a bmw x5? Ne vygooglene tech udaje, ale osobni zkusenost?
Edit: ja to resim/popisuju na zaklade toho, jak mi ktere auto pripadalo, ne dle parametru na papire…tam to je asi jinak…
Příspěvek upraven 09.09.16 v 12:33
@Nimie píše:
Nedej se!
já už si přijdu jako blázen kdy si rok co rok chodím měnit parkovací kartu na SPZ ![]()
Zakl a co vlastne resis? Nejvice spotrebu? Pokud ano zustan u tourana, pokud je to fuk, uzivej si noveho vozu
pokud tedy muzes rozhodnout ![]()
@Anonymní píše:
nene, to ani omylemnj, to je celý můj manžel, rád mění auta, tedy hlavně ta moje
Ale tak zase můžeš být ráda, že na tebe myslí. ![]()
@saadet píše:
@Nimie jen posledni dotaz, mas take osobni zkusenost s audi q7, volvem xc90 a bmw x5? Ne vygooglene tech udaje, ale osobni zkusenost?
Ano, se všema třema autama (i když Volvo bych do toho nepočítala, tím jsem jezdila spíš jen kvůli srovnání) - koneckonců osobní zkušenosti jsem tu taky zmínila ![]()
@saadet píše:
Zakl a co vlastne resis? Nejvice spotrebu? Pokud ano zustan u tourana, pokud je to fuk, uzivej si noveho vozupokud tedy muzes rozhodnout
Co řeším? Chtěla jsem znát zkušenosti majitelů těchto automobilů.. jak jsem psala např. svižnost, senzory, jak se jim celkově jezdí a to jsem se tu i vesměs dozvěděla, spotřeba mě také zajímala protože hodně popojíždím, samozřejmě jezdíme i dále ale to spíše o víkendech a není to pravidlem.
děkuji všem..
@malinika píše:
Ale tak zase můžeš být ráda, že na tebe myslí.
a to je zase fakt ![]()
@saadet píše:
@Nimie jen posledni dotaz, mas take osobni zkusenost s audi q7, volvem xc90 a bmw x5? Ne vygooglene tech udaje, ale osobni zkusenost?Edit:ja to resim/popisuju na zaklade toho, jak mi ktere auto pripadalo, ne dle parametru na papire…tam to je asi jinak…
Příspěvek upraven 09.09.16 v 12:33
Chápu, v pohodě ![]()
Neee šmajráá Q7 ne!!! Teď?!! Vždyť je novy XC Volvo (to je lepsi. Jede to stejne jako Q7, ale zere to polovinu) taky facelift MLka Mercedeska je paradni, nebo pockat na pristi rok na nove Mercedes G a Cayenne Pors.
Boze muj takovych moznosti a on vybere starou Q7 ![]()
Ale tak asi nejsem nestrana. Me to auto prijde od zacatku blby
Nejede to, nebrzdi to, zere to, neni z toho videt
Ne, ze by nove Volvo jelo nejak o moc lepe, zakladni model faceliftu MLka taky nic moc. Ale vyssi modely MLka jsou paradicka. A ta novinka - ted nevim presne oznaceni se mi to plete GLA? - mercedes - mensi ML - novinka. To je super žihadýlko pro nekoho, kdo nepotrebuje velky kufr a auto do terenu.
Sla bych do toho - pujcte si a uvidite. Vybava s Q7 NESROVNATELNA!!!
@Anonymní píše:
Co řeším? Chtěla jsem znát zkušenosti majitelů těchto automobilů.. jak jsem psala např. svižnost, senzory, jak se jim celkově jezdí a to jsem se tu i vesměs dozvěděla, spotřeba mě také zajímala protože hodně popojíždím, samozřejmě jezdíme i dále ale to spíše o víkendech a není to pravidlem.děkuji všem..
Tak jestli se bojíš parkování jen se senzory, tak jde určitě objednat parkovací kamera.
@Anonymní píše:
hele já ani nemám mimino s kočárem, dceři je 5 letPeníze nejsou problém, jen já jsem lakota, tohle mi přijde jako vyhazování peněz oknem a v tom se s manželem moc neshoduje.Jak jsem psala v úvodu, já jsem s autem spokojena, ale manžel se nadchnul až příliš ale proti mé vůli nic nezmůže, to je jasné. Samozřejmě jsem chtěla znát i názory a zkušenosti lidí s těmito auty protože na recenzích se člověk dočte vesměs jen pozitivních informací…
Jasne rozumím. Ja jsem taky lakota. Ja mam MPV a kdyby mi jezdilo za 5 litru byla bych šťastná jak blecha. Bohužel nejezdi
Ale potrebuju obří kufr tak musím držet zobak. Navic ta moje almara taky do města není uplne ideální. Diky kameře zaparkuju kdekoliv. Spis jde o nedostatek parkovacích míst a lidi. Obecně tyhle velký almary se blbe ve městě parkující. Protože lidi jsou bezohledný hulváti a proto ja nikdy neparkuju mezi dve auta. Vzdycky tam kde nikdo není. Radeji si dojdu. Nebo kdyz vidím jak lidi vystupuji tak rakosku na ne! Nečetla jsem všechny konentare. Ale za sebe říkám, pokud budes jezdit především po městě tak do takovýho auta bych nesla. Pokud kombinovane
Popremyslela bych a rozhodla se pocitově.. Dej vědět jak ses rozhodla ![]()