Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Take by se měly zakázat vlaky a ve městech tramvaje. Střet s nimi je pro chodce vždy fatální a i auta dostanou dost na „frak“, z těch menších se navíc stávají slisované plechovky.
@Regina Hero píše:
ti asi nejezdí SUV…
Ne, už jsme tu usoudili, že ti závidí nosorožcům… a ti SUV opravdu nejezdí ![]()
Ale náhodou malá auta jsou nesmírně odvážná a troufnou si i na travmaje či autobusy… jen těch SUV se nějak bojí…
![]()
@Regina Hero píše:
Ale náhodou malá auta jsou nesmírně odvážná a troufnou si i na travmaje či autobusy… jen těch SUV se nějak bojí…![]()
@RadkaCh píše:![]()
![]()
Safra, modrý to je
@Magna nebyla jsi náhodou majitelkou tohoto skrčka?
Není to zezadu sešrotovaný SUVčkem, tak to nebude ona ![]()
Vybrala si tedy autorka diskuze nějaké? Chtěla jsem přispět svou troškou do úvěrového mlýna, že jsme byli s manželem v pondělí u Áček, těch úvěrů tam mají víc a slečna/paní s vámi klidně všechny projde a vykalkuluje vám to.
Obnovuji…tak co kdo nakonec vybral? Ja potrebuju neco 4×4 a nizka spotreba, ikdyz pripadne se to hodi do LPG. Dumam nad toyota rav 4, nissan x trail, hyndai tuscon, honda cr-…jake mate zkusenosti? Co vam pripadne vadi a co naopak vyhovuje? Ja uz mam hlavu v pejru ![]()
@Edita2 píše:
Obnovuji…tak co kdo nakonec vybral? Ja potrebuju neco 4×4 a nizka spotreba, ikdyz pripadne se to hodi do LPG. Dumam nad toyota rav 4, nissan x trail, hyndai tuscon, honda cr-…jake mate zkusenosti? Co vam pripadne vadi a co naopak vyhovuje? Ja uz mam hlavu v pejru
Z toho co píšeš X trail. Ten mi přijde jako „nejvíce“ SUV. Taky záleží, na co potřebuješ 4×4 SUV. Já jezdím nějčastěji s Toyotou Landcruiser, manžel Range Rover Super. Do lesa a na jó terén ideální Defender, měli jsme ho asi dva roky, pak už víc stál než jezdil, takže šel. Mercedes G taky pecka, funknčí, ale ne moc pěkný auto. Ale jak říkám, záleží, co od auta čekáš.
@Edita2 Já si myslím, že by jsi se měla poradit s nějakým mechanikem co bude mít zkušenosti z jízdníma vlastnostma a spotřebou a tak. Já mám Discovery 3, ale zase je to celkem žrout…Ale co se týká bezpečí a tak jsem max spokojená…
@H8N2O4S Defendera máme taky, je to supr dělník a srdeční záležitost… ![]()
@xantipi píše:
@Edita2 Já si myslím, že by jsi se měla poradit s nějakým mechanikem co bude mít zkušenosti z jízdníma vlastnostma a spotřebou a tak. Já mám Discovery 3, ale zase je to celkem žrout…Ale co se týká bezpečí a tak jsem max spokojená…
No spotřeba… Manžel říká, že po motoru s 370kW nemůže chtít spotřeba deset na sto ![]()
@H8N2O4S píše:
No spotřeba… Manžel říká, že po motoru s 370kW nemůže chtít spotřeba deset na sto
hele, my máme Diskárnu a když nemám těžkou nohu na plynu nebo nejedeme v terénu, tak to žere těch 10 na 100, při kombinaci silnice + terén se střešním stanem jsme byli na 11,5 litrech… Defík nám žere zhruba stejně…
@Regina Hero píše:
hele, my máme Diskárnu a když nemám těžkou nohu na plynu nebo nejedeme v terénu, tak to žere těch 10 na 100, při kombinaci silnice + terén se střešním stanem jsme byli na 11,5 litrech… Defík nám žere zhruba stejně…
Já mám taky tak 10,5 spotřebu…A defík tak též… Ono jde spíš o to, kolik zakladatelka myslí, tou nízkou spotřebou… ![]()
@xantipi píše:
Já mám taky tak 10,5 spotřebu…A defík tak též… Ono jde spíš o to, kolik zakladatelka myslí, tou nízkou spotřebou…
no jo, tak je jasné, že pod 6 litrů jak nám žere třeba Mondeo, to asi nebude… ale znám auta, co žerou daleko víc… takže těch deset bych viděla reálně jako menší spotřeba…