Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Magna poslys, ja bych byla schopna pochopit strach z SUV, kdyz mas teda Peugeota 206, to fakt chapu, ale mas to uplne divne postaveny s logickou navaznosti, nektere tve prispevky mi uz trochu ukazuji na prehnanou uzkost. Uz jen to, ze vyhledavas podobne clanky. To mi nepripada normalni.
Sorry ale fakt jsi zvlastni, kdyz to ctu… Ty fakt vsem temhle blabolum pramenicich z podivne nenavisti, zavisti a zakomplexovanosti veris?
Ja teda blbce nesoudim podle auta, ale podle toho jak se chovaji.
@Šarlota4 píše:![]()
potom jeste srazime 3 chodce, aby jsme mely dobry pocit
A s chuti rozjet na silnici 4 jezky
![]()
@suvik mám s těmito auty špatné zkušenosti, podle mě by je měli zakázat, už jsem to psala milionkrát není to závist, ale strach o moje bezpečí. Je pravda, že v reálu bych o tom asi takhle otevřeně nemluvila, ale tady si můžu vylejt srdíčko. Protože mě některé existence za jejich volanty fakt ser**. TAK
Uf, já to fakt dočetla
No, zasmála jsem se
Napsat se k tomu už nic nedá. Stačilo mi, když jsem po týhle diskuzi včera vyjela z baráku a bylo mi do smíchu ještě víc. Tý jo,, lepil se na mě autobus. Se divím, že jsem to nevzala rovnou na chodník
V 206 se celkem nedivím, z toho je v zrcátku každý auto velký ![]()
Jen by mě teda zajímalp, v čem je rozdíl mezi SUV a MPV ![]()
@Magna Podívej, lidé trpí různými fóbiemi - ty máš fóbii z SUV. Za to ta auta nemůžou, stejně tak nemůžou pavouci za to, že mám já na ně fóbii, nicméně je nezabíjím a ani jinak jim neubližuji. Je to můj problém, ne jejich. Ty máš problém s SUV a je až nezdravé, jak se v tom babráš a vyhledáváš články, které mají tvou fóbii podpořit
No a Ema Spurná za tebou rozhodně nezaostává - u ní to bude spíš mindrák, podle toho co píše.
No dobre, to nemusis psat furt dokola. Ja se taky bojim kamionu, ale nenapadlo by me kvuli tomu pozadovat jejich zakaz. Co to je za volovinu? ![]()
Ja tohle nesnasim, tady ty debilni predpisy co kdo smi a nesmi mit a jak ma co vypadat a co je bezpecny a co uz neni… Jsem si nedavno delala srandu, ze me policajt za chcili da pokutu i za to, ze jdu zrovna po levy strane chodniku misto po pravy. Dost k tomu vsemu smerujeme. Jabka vsechny stejne velky, auta taky… Hrozny. Az desivy. Jdi si precist neco od Cromwella.
@Magna Jasne tehle SUV potkas kazky den minimalne 100… kdezto naklafak ci kamion ani jeden…
@Magna vazne bych ti doporucila psychoterapii, to by ti pomohlo spis nez se vyzivat ve svy anxiete.
ale spis si myslim, ze ses normalni troll. Takze ja uz prispivat nebudu, bavi me si o autech vykladat v zajimavejsim modu.
Nicméně jo, Hummer je nádherný auto. Manžel by ho chtěl. Já bych jím taky neopovrhla
Ale živit bych ho nechtěla ![]()