SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101622
20.5.15 13:37

@Magna No, dost silně pochybuju, že kdyby proti sobě poslali třeba Fiat 500 a Voyagera, což je MPV, že by výsledek byl jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
20.5.15 13:38
@Magna píše:
Ne nejsem sobecká a bezohledná k okolí. Kdyby to bylo nějaké „auto zabiják“(Audi Q7, Range Rover, Hummer H2 atd.) prodala bych ho a pořídila si velké MPV. Nebudu s obřím tereňákem jezdit po městě.
Kdyby místní řidičky viděly co jejich auto dokáže, udělaly by to taky. Ale ony si to bohužel asi neuvědomují.

Tak jasneeeee vymenila by jsi Q nebo Range za MPV :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neni zde nejaka anketa o nejvtipnejsi hlasku emimina? Myslim, ze je tu jasna kandidatura :mrgreen:
Ty se mi fakt snad zdas, to neni mozne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
20.5.15 13:38

@Magna ty jo, jdi s tím do parlamentu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101622
20.5.15 13:40

@Mišmiš Hele, já bych ho klidně vyměnila, pokud bych měla požadavek na 7 míst… s příslušným doplatkem samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.5.15 13:44

Krtek no prave, pokud jezdis hodne narvana a mate v rodine osobaky, nechapu na co SUV? Limit mate navic obrovskej na ojezdeny auto, tak to nemusis vybirat z Fiata, Kii a Chevroleta. K temhle znackam nemam vubec duveru. Chtela jsem ti jeste doporucit Discovery, ale za prvy je to taky hranata plechovka v podstate a za druhy kufrove nesrovnatelna, ty kufry jsou proste maly (na tak velky auta, byt jsou do vysky). Ale ja jsem praktik a i kdyz na vzhledu mi taky zakezi, tak ne az tak, abych kvuli tomu brala auto, ktery mi vlastne nevyhovuje, jen je hezky.

Tam kdyz nacpes vsech sedm osob, tak uz tam nic nedas.

Nicmene sama Transportera chci, takze jsem silne ovlivnena vlastnim chticem. :lol: Mam kombik a nestaci nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
20.5.15 13:45

@j.a.n.i1 ano. Pozadavek na vice mist je samozrejme problem (krom Mercedesu GL myslim) to samozrjme chapu
Ale tak doplatek by asi castecne otrel slzy z louceni s Rangem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
20.5.15 14:00

@Mišmiš ne to není závist. Kdybych si koupila Tatru 815, na ní namontovala bodce proti chodcům, k tomu pořádně vytunila motor a s tím lítala po Praze taky by se ti to nelíbilo. To tvoje auto zbytečně ohrožuje okolí.

Takže podle tvého myšlení je správné, že vyvolení jezdí ve svých silničních tancích a chudáci v různých Felicích jsou jako hmyz, který jen doufá, že je nezašlápnou. Je mi z tebe špatně. Čím větší auto tím pro tebe lépe, co? Upřímně měla by jsi radost kdyby jsi mě svým autem vystrašila?
Jsem pro aby Evropská Unie ty tvoje nechutný auta zakázala. Různé petice už vznikají, třeba vím, že se prosazoval zákaz vjezdu SUV do centra Londýna. A myslím, že v ČR by podobné petice měly odezvu.

• Citovat
  • Upravit
6453
20.5.15 14:06

@Magna ty jsi fakt mimoň
Vyvoleni nevim co tim myslis, ale ano obecne plati prima umera: schopnejsi, inteligentnejsi clovek-vice penez- bezpecnejsi auto co je na tom k nepochopeni?!
Proc se me ptas na straseni?!!! Ja nemam auto na to abych nekoho strasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
20.5.15 14:08

@Magna Jistě že by měli v Čechách odezvu, v Čechách je závistivejch až až. Jenže pochybuji, že by s tou peticí někdo něčeho dosáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
20.5.15 14:26

@Mišmiš no nic, končím. Jen doufám že tě nikdy nepotkám na silnici, v tom případě bych zastavila u krajnice a čekala až přejedeš, někým jako ty se zabít nehodlám.

• Citovat
  • Upravit
8558
20.5.15 14:29
@Magna píše:
Kdybych měla peníze a byla bezohledná, tak si nějakou velkou mrchu koupím taky. Ale jsem ráda i za to co mám, ještě nedávno jsem jezdila ve starém Favoritu (ještě verze s karburátorem). Přála bych vám v tom jezdit po praze a možná by jste mě pochopili.

Tak to chapu, ze clovek ve starem favoritu proste provoz casto brzdi(ano, ne vsichni ale hodne jich je). Kor ten prazskej, tam jsou ridici co se dynamiky tyce na trosku jinem levelu nez v jinych mestech… :nevim:

K tem MPV, jsem mela za to, ze ty jsou spesl delany na to, ze vetsina z nich ma 7 mist.. nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.5.15 14:30

@krtek7489 mam 7 mistne volvo xc90 v nafte. Naprosta spokojenost - velke rodinne bezpecne auto a komfortni. Do pul mice se u ojeteho vlezete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.5.15 14:32
@Magna píše:
@Mišmiš ne to není závist. Kdybych si koupila Tatru 815, na ní namontovala bodce proti chodcům, k tomu pořádně vytunila motor a s tím lítala po Praze taky by se ti to nelíbilo. To tvoje auto zbytečně ohrožuje okolí.Takže podle tvého myšlení je správné, že vyvolení jezdí ve svých silničních tancích a chudáci v různých Felicích jsou jako hmyz, který jen doufá, že je nezašlápnou. Je mi z tebe špatně. Čím větší auto tím pro tebe lépe, co? Upřímně měla by jsi radost kdyby jsi mě svým autem vystrašila?
Jsem pro aby Evropská Unie ty tvoje nechutný auta zakázala. Různé petice už vznikají, třeba vím, že se prosazoval zákaz vjezdu SUV do centra Londýna. A myslím, že v ČR by podobné petice měly odezvu.

Clovek, ktery se pri rizeni boji vetsich aut nema za volantem co delat :nevim: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 14:33

@Magna Závist a chudoba jdou bohužel často ruku v ruce. Nevím, proč bych se měla stydět zato, že ty peníze mám a chci za to koupit velké, bezpečné auto, at už mpv nebo suv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
20.5.15 14:34
@Mišmiš píše:
Jsi neprejici závistivá ženská a mas problém s kvalitou tveho zivota.
Zadny majitel SUV ti nemuze za to, ze nemas penize na to koupit si bezpecnejsi vuz
Chapu te, ze ve vozech tebou zminovanych mas strach. Ja se nejakym strasnym nedopatrenim ocitnout ve felicii, pande, 206 apod v provozu tak zesilim strachy.
Ale nebudu alibisticky nadavat na majitele lepsich aut, leda na sebe, ze ohrozuji svuj zivot v takove plechovce. To jsi tak naivni, ze si myslis, ze se svet bude ridit podle slabsich a chudacku a hromadne budeme odevzdavat bezpecne vozy ve jmenu solidarity a soucitu?!
Nerozumim tvym myslenkovym pochodum, mam jinak nastaveny naturel a nejsem zavistiva.

No tak každý má to, na co má. Já jsem si zase všimla, že třeba do dražších aut se nemontují blinkry. :lol:
Jinak ano, ve velkém autě se člověk jednak cítí bezpečnější a jednak je bezpečnější. Já vozím rodinu v Mercedesu Viano a nechtěla bych už přesednout do malého auta. My ho ovšem máme z důvodu toho, že je nás hodně a přišlo nám to jako nejlepší volba. Bohužel ale musím konstatovat, že je hodně lidí, kteří v silných a dražších autech jezdí jako hovada s prominutím, jestli je v tom přímá úměra, to netuším. Další kapitolou jsou mladíci jezdíci v natuněných střepech, to je další, co mě vytáčí. Jinak já u našeho auta využívám sílu ne k rychlosti, ale k akceleraci. Ono je velmi příjemné vědět, že když potřebuju, stačí zmáčknout plyn na podlahu a auto zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák