SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
20.5.15 12:32

@Natálka26 on si nakonec chlap koupí co bude chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.5.15 12:35

@Natálka26 Podle me teda ale fiat, chevrolet a kia jsou v uplne jine cenove kategorii, nez volvo, bmw a audi ne? :nevim: To se prece neda srovnavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 12:38
@hanzy píše:
@Natálka26 Podle me teda ale fiat, chevrolet a kia jsou v uplne jine cenove kategorii, nez volvo, bmw a audi ne? :nevim: To se prece neda srovnavat…

psala jsem limit 500 tisíc. jistě se dá za tuto cenu koupit každé z těch aut, samozřejmě jinak staré, s jinými najetými km, výbavou atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 12:41
@suvik píše:
A proc to musi byt SUV? S tim co pises bych si koupila VW Transporter.

ten je hroznej, krabice :? chceme aby to trochu vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 12:42
@Magna píše:
@krtek7489 doporučila bych nějaké prostorné MPV. SUVéčka jsou předražená, žerou a jsou pro ostatní nebezpečná.

7 místné MPV neznám :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
20.5.15 12:45
@Magna píše:
@krtek7489 doporučila bych nějaké prostorné MPV. SUVéčka jsou předražená, žerou a jsou pro ostatní nebezpečná.

A jak se prosím tě liší velké MPV od SUV… co se té nebezpečnosti pro ostatní týká? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
20.5.15 12:46
@krtek7489 píše:
7 místné MPV neznám :nevim: :think:

Tak 7 místné MPV je třeba Chrysler Voyager…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 12:51
@j.a.n.i1 píše:
Tak 7 místné MPV je třeba Chrysler Voyager…

Kouknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
20.5.15 12:53

@krtek7489 A pokud chceš fakt hodně místa, tak koukej na Grand Voyager, ten je ještě o cca 35 cm delší, než ta klasika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
20.5.15 12:57

@tterka tobě se to kecá, když si řídíš „velkou těžkou krávu“. Myslím, že odbornou pomoc by jsi měla vyhledat především ty, když máš potřebu si kompenzovat svoji malou výšku obřím autem. Jaké chyby podle tebe dělají řidiči malých aut, že by jsi jim brala řidičáky? Brzdí tě, místo aby raději pokorně zastavili u krajnice a nechali tě projet?

Osobně se za volantem cítím sebejistá a myslím, že jsem dobrá a zkušená řidička, jen mi vadí když se mi nějaká kráva v SUV pověsí na zadek a táhne mě před sebou. Bylo tam snad půl metru. Je vidět, že jsi to nikdy nezažila. Měla jsem pocit jako kdybych byla brouk a koukala na podrážku její boty. Spíše ona by měla vrátit řidičák, když měla potřebu mě takhle děsit. Na moji schopnost ovládat můj vůz, to ale rozhodně vliv nemělo, to jen kecáš nesmysly.

Když občas vidím nějakou slepici jak nemůže zaparkovat své obří SUV musím se smát. Dobře jim tak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7266
20.5.15 12:59

@Magna normálně lidi koukají na svou bezpečnost při výběru auta, to žes to tak neudělala je jen tvůj problém :mrgreen: Přece kvůli tomu, že máš pidiautíčko, ho nebudou mít všichni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.5.15 13:04

Jé, když už tu je poradna pro výběr auta, tak se s dovolením připojím s dotazem. Máte zkušenost se třema dětskýma sedačkama vzadu? Dvě klasické a jedno vajíčko, později tři klasické dětské. Nemyslím podsedáky. Plus velký kufr, to je samozřejmé :mrgreen:. Potřebuji vůbec zjistit, jestli se do normálního auta (ne sedmimístného) komfortně vejdou tři sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.5.15 13:06
@Magna píše:
@tterka tobě se to kecá, když si řídíš „velkou těžkou krávu“. Myslím, že odbornou pomoc by jsi měla vyhledat především ty, když máš potřebu si kompenzovat svoji malou výšku obřím autem. Jaké chyby podle tebe dělají řidiči malých aut, že by jsi jim brala řidičáky?Brzdí tě, místo aby raději pokorně zastavili u krajnice a nechali tě projet?

Osobně se za volantem cítím sebejistá a myslím, že jsem dobrá a zkušená řidička, jen mi vadí když se mi nějaká kráva v SUV pověsí na zadek a táhne mě před sebou. Bylo tam snad půl metru. Je vidět, že jsi to nikdy nezažila. Měla jsem pocit jako kdybych byla brouk a koukala na podrážku její boty. Spíše ona by měla vrátit řidičák, když měla potřebu mě takhle děsit. Na moji schopnost ovládat můj vůz, to ale rozhodně vliv nemělo, to jen kecáš nesmysly.

Když občas vidím nějakou slepici jak nemůže zaparkovat své obří SUV musím se smát. Dobře jim tak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jsou i řidiči neříkám, že výhradně těch malých vozů, kteří nenechají předjet za nic na světě, pokud i ty náhodou patříš mezi ně, nediv se, že máš pocit, že se ti někdo lepí na zadek, z tebe nenávist a zášt přímo tryská :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 13:07

@Magna Já bych řekla, že každý by rád SUV, protože je to prostě jistá záruka bezpečí. Kámen úrazu je spíš v tom, že na to někdo ty statisíce až miliony prostě nemá. Ale pro to nemusíš být jízlivá a zlá :nevim: Já osobně dál zůstanu věrná svojí stařičké fábii, muž si nechá opla, ale to velký auto prostě potřebujeme. Když jedeme celá rodina, jsme jak sardinky jak ve fábii, tak v oplu :? Suvéčko ti dá jak bezpečnost, tak prostor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
20.5.15 13:11

@krtek7489 Upřímně SUV (no, patří už spíš do kategorie offroadů) máme a stejně na některé typy cest (třeba dojíždění po dálnici) volíme obyčejný placatý osobák, protože prostě každé auto má svoje a 140 - 150 po dálnici prostě není pro offroad optimální cestovní rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák